Joj i ja se trebam pokrenuti sa spremanjem stvari, vecinu toga imamo, ali treba to sve razvrstati, oprati, sloziti, kupiti jos neke sitnice. Plan je da imam sve spremno prije bozica pa da mogu na miru proslaviti blagdane i cekati termin. S obzirom da se prvi malac rodio skoro 4 tjedna prije termina, a u trudnoci nije bilo naznaka za prijevremeni porod bolje da budem ranije spremna 😉
Ako nekog zanima Ikea ima popust na krevetice i madrace 20% s family karticom do kraja sljedeceg tjedna. Mi smo uzeli krevetic i madrac 😊
Mene da netko pita soba bi bila vec odavno spremna al moj dragi ipak malo vise toga treba odtadit pa se sve produzilo ;) nije bad, na vrijeme smo krenuli... robicu i jos neke potrepsine smo vec dobili ;) cekam sajam da kupim kolica, lezaljku i hranilicu 😀 a do bozica je plan da se sredi namjesaj i nacrta nesto po zidu.. pa da u miru docekamo blagdane i poslije nove se laganica pripremamo za radanje 😍 mene bas onak jako veseli to uredenje, sredivanje stvari... farbanje 😄 bas pravo veselje
Pixii hvala na info, bas mi treba madrac 😉 to jos jedino kupujem..
url=https://lilypie.com]
LittleOne znam da pitas za sajam. Ali ja sam prije koji dan tek kupila kolica, meni je uvjet bio da su bebetto i neke sitnice druge. Uglavnom, kupila sam ih u beba.hr i bio je popust 20%. A mislim da su i na druge mare kolica bili popusti.
Jel ima kakvih popusta? Na kolica me zanima
Nisan ubrala da ima popusta na kolica... nisan se previse ni zagledala jer san uzela kolica. Vidila san popust na one blaznice maramice pelene i nesto posteljine
Znaci sve u svemu nista posebno?! Bezveze cekamo....
url=https://lilypie.com]
Mela ja sam u 32 tjednu pa nisam jos nista pripremila! Sve razmisljam rano mi je jos… al morat cu iduci tjedan ici kupiti krevetac i komodu za robicu … pa nakon toga pranje i peglanje… sve razmisljam imam jos 2 mjeseca 🙈😁
Ninaleonita86 imas jos malo pa se tijelo priprema za porod… mene malo ledja znaju boljeti ako sam duze hodala, te kukovi od spavanja stalno me bole😊
Ništa, moram se angažirati draga Elena288 .
Kako mislis nista posebno??? Meni je bas bilo zabavno i svega sam lipega vidila i kupila. Bodi benkice, pidzamice i vrica za spavanje u Nipcom-a...za sitnis, a super su. Mali andeo: tetra pelene 10kom=90kn i mozes birat uzorke. Kod njih je sve bilo na 20%. Na kraju sam kupila i one jastucice za bocno spavanje na jednom od malih standova...bili su tako kjuuut da nisam mogla odolit. Odusevili su me Dada&Rocco sa svojim zastitama za krevetic (imaju fejs pa bacite oko, savrseni su), ali posto jos nemam krevetic nisam se usudila kupit. Bebetto je bio na 20% u djecjakolica.eu za gotovinu i 15% za ostalo. Sve u svemu, kuma i ja (i ona trudna) smo bas gustale u atmosferi, sve puno velikih zena sa velikim stomacima, izmorenih tata sa kesama, a za malene su bile neke igre organizirane. Imam samo jedan problem...zaljubila sam se u Evolvie krevetic, a malo nam je paprena cijena
Od svega sta sam do sada vidila, daleko najkvalitetnije izgleda, a i u konacnici se isplati. I sta sad
dakle, mene zadnjih tjedan dva bole sve kosti, zdjelica i hvataju grčevi kad se probudim.. 34+5 tt. Pijem magnezij i kalcij, uz prenatal vitamine.. Kako ste vi ?
Mi smo danas baš nešto loše..Žgaravica me uništi, isto kao na početku trudnoće, još samo fali da se vrati povraćanje. I ja pijem prenatal vitamine, magnezij i željezo.
Sortiraj odgovore
Najstariji