Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixii
    28. Listopad 2017. 20:36

U mom gradu na zalost nema sajma :( ali sam nasla super povoljna kolica na bimbo.si daleko jeftinija nego kod nas. U hrv bas nabijaju cijene i onda kao stave popust 20% i dalje bude skuplje nego vani

28. Listopad 2017. 20:38

Dada& Rocco su savrseni,da. Jedva sam cekala da budem trudna da mogu od njih kupiti te zastite hehheh😁😁
    I etheral je odlican, dekicu bi uzela kod njih, sa uvezom imena 😁
    A ovo za tetra pelene je stvarno isplativo, ja nigdje ispod 10kn po komadu nisam nasla, al uglavnom su 12kn komad 
    Bas mi jw drago da si se zabavila 🙂😁

28. Listopad 2017. 20:39

Pixii slazem se. Slovenija je daleko jeftinija. Mali vragci su najjeftiniji. Al ja sam dugo cekala da kupim kolica, pa bi mi bilo malo stresno iscekivanje hoce li stici na vrijeme hehe

28. Listopad 2017. 20:54

TonkinaPrija

Kako mislis nista posebno???Meni je bas bilo zabavno i svega sam lipega vidila i kupila. Bodi benkice, pidzamice i vrica za spavanje u Nipcom-a…za sitnis, a super su. Mali andeo: tetra pelene 10kom=90kn i mozes birat uzorke. Kod njih je sve bilo na 20%. Na kraju sam kupila i one jastucice za bocno spavanje na jednom od malih standova…bili su tako kjuuut da nisam mogla odolit. Odusevili su me Dada&Rocco sa svojim zastitama za krevetic (imaju fejs pa bacite oko, savrseni su), ali posto jos nemam krevetic nisam se usudila kupit. Bebetto je bio na 20% u djecjakolica.eu za gotovinu i 15% za ostalo. Sve u svemu, kuma i ja (i ona trudna) smo bas gustale u atmosferi, sve puno velikih zena sa velikim stomacima, izmorenih tata sa kesama, a za malene su bile neke igre organizirane. Imam samo jedan problem…zaljubila sam se u Evolvie krevetic, a malo nam je paprena cijenaOd svega sta sam do sada vidila, daleko najkvalitetnije izgleda, a i u konacnici se isplati. I sta sad

Pa ja iznosin svoje dojmove. Mene nista nije odusevilo. Sve san vec kupila i nista posebno novo nisan vidila.. ne odusevljavaju me trudnice jer sam i sama trudna i vidjam ih svaki dan.. pogotovo u ginekologa.. bodije, pidzamice i sve to san vec nakupovala po raznim ducanima..ne triba mi sajam za to.. dadu i rocco san vidila na fb tako da nista novo a ni toliko posebno... bebetto kolica me ne zanimaju.. a koliko san citala mogu se iz vanka narucit za puno manje para.. 
    Evolvie krevetic mi se ne svidja.. vidila san ga i na inst i na fb..
    Ne vidin sta je to bilo toliko zanimljivo? Ponuda je bila jako slaba, malo izlagaca. Sve vec vidjeno na fb i inst. Nikakvi veci popusti... vise popusta dobijes ako imas karticu od nekog ducana ili na danima trudnica u tim ducanima.. sajam vjencanja u Spaladiumu je bia puno bolji. Ovo je bilo za moj pojam ok.. nista posebno...
    Ako je tebe odusevilo, super.

28. Listopad 2017. 21:07

neo

Znaci sve u svemu nista posebno?! Bezveze cekamo….

Meni osobno stvarno nista posebno.. lipse stvari san nasla u ducanu.. premala je ponuda bila.. ugl su bila kolica izlozena... mozda dva, tri standa s posteljinom.. krevetica san dva vidila haha... ove pelene i higijenske potrepstine stvarno mos uvik kupit nikakva posebna stvar... neki bodici, vrece za spavanje i tako.. nez.. mene osobno nista nije odusevilo...  drago mi je da san sve sta mi je tribalo uzela ranije... 

TonkinaPrija
    28. Listopad 2017. 21:09

Dalmatinkaa, bas si dalmatinka...sta se zestis odma. Nisam mislila nista ruzno pod Kako mislis nista posebno? Samo samo sam izrazila cudenje potpuno drugacijim dojmovima. I ja sam sve vidila na fb-u, ali nista meni nije ravno tome kad ja u dodjem na stand Malog Andjela i taknem onu njihovu dekicu i shvatim da je stvarno premekana i kvalitetna. Tako sam i zastitne ogradice ispipala cile i zakljucila da su stvarno stvarno kvalitetne. Slika mi ne znaci puno kad su u pitanju materijali.
    Sta se Bebetta tice, ja sam narucila 2u1 (ne svidja mi se njihova AS) Holland 2017  iz jednog poljskog ducana (ako koga zanima dam vam link) za 2500kn i stigla su u roku 6 dana. Kumi je npr. otac reka kupit kolica i nije dolazilo u obzir da narucuje s neta pa joj je danas bas dobro dosa popust na sajmu. Odma su joj pokazali koja imaju na lageru i stici ce joj za tjedan dana.

28. Listopad 2017. 21:21

TonkinaPrija

Dalmatinkaa,bas si dalmatinka…sta se zestis odma. Nisam mislila nista ruzno pod Kako mislis nista posebno? Samo samo sam izrazila cudenje potpuno drugacijim dojmovima. I ja sam sve vidila na fb-u, ali nista meni nije ravno tome kad ja u dodjem na stand Malog Andjela i taknem onu njihovu dekicu i shvatim da je stvarno premekana i kvalitetna. Tako sam i zastitne ogradice ispipala cile i zakljucila da su stvarno stvarno kvalitetne. Slika mi ne znaci puno kad su u pitanju materijali.
    Sta se Bebetta tice, ja sam narucila 2u1 (ne svidja mi se njihova AS) Holland 2017 iz jednog poljskog ducana (ako koga zanima dam vam link) za 2500kn i stigla su u roku 6 dana. Kumi je npr. otac reka kupit kolica i nije dolazilo u obzir da narucuje s neta pa joj je danas bas dobro dosa popust na sajmu. Odma su joj pokazali koja imaju na lageru i stici ce joj za tjedan dana.

Pa kad si tako nastupila haha kako bi tribala odg?! 😂
    Normalno da imamo drugacija misljenja meni to nije nista cudno.
    Moje prije imaju isti dojam ko i ja.. to ne znaci da se nece nac deset dr zena koje ce ka ti bit odusevljene.
    Mekane dekice san nasla u Zara home i u Bubamare i ludilo su.
    Eto vidis narucila si jeftino iz vanka. Ja san narucila Jane kolica i dobila san u Bubamare 10%, nisan vidila vamo izlozen ikakav popust na Jane.. mozda mi je promaklo... nez.. al nisan vidila.. al san vidila u Bubamare veci popust na staru kolekciju.. ocu rec da puno popusta mozes ubrat bez sajma. A na sajmu realno nije bilo vece ponude za puno stvari.. recimo krevetice, ormarice, baldahine (to mi bas triba i nadala san se da cu nesto vidit a vidila samo jedan...), kadice, djecje toplomjere (to dvoje uopce nisan vidila) itd itd..
    Al san vidila tete kako kupuju violeta wc papir hahah.. imali su neke popuste al ono..nije me to moglo odusevit, iman taj popust i u Konzuma xD

TonkinaPrija
    28. Listopad 2017. 21:45

Istina, sajam se svea na kolica i tekstilni dio, ali mene je bas zanima taj tekstilni dio jer nisam skoro nista od toga kupovala do sad.
    Znate sta sam ja napravila. Organizirala sma iduci misec cisti americki potrosacki kapitalisticki baby shower i svima rekla da ukidam babine. Ako neko zeli nesto kupit imam popis stvari koje mi tribaju i dobit ce svako po nesto (nista pretjerano, skromno a korisno). Prijatelji odusevljeni, stariji svit zgrozen, molili ocenase za mene i malenu  I sad tocno znam sta cu dobit, a sta moram sama kupit. Jos cemo se dobro zabavit i najest.

28. Listopad 2017. 21:52

TonkinaPrija

Istina, sajam se svea na kolica i tekstilni dio, ali mene je bas zanima taj tekstilni dio jer nisam skoro nista od toga kupovala do sad.
    Znate sta sam ja napravila. Organizirala sma iduci misec cisti americki potrosacki kapitalisticki baby shower i svima rekla da ukidam babine. Ako neko zeli nesto kupit imam popis stvari koje mi tribaju i dobit ce svako po nesto (nista pretjerano, skromno a korisno). Prijatelji odusevljeni, stariji svit zgrozen, molili ocenase za mene i malenuI sad tocno znam sta cu dobit, a sta moram sama kupit. Jos cemo se dobro zabavit i najest.

Sad kad si spomenila Ocenas.. ja setan i gledan standove..uleti zenska s letkom, ja mislila kakav popust... kad ono molitva...skupljaju pare za nesto..neman pojma nisan ni slusala..🙊🙈
    To je jedini letak na sajmu koji san dobila haha

TonkinaPrija
    28. Listopad 2017. 22:00

Ja isla posjetit priju u rodiliste danas...na ulazu tri zgubidana mole...protiv pobacaja  Mislim se, kad vec ne znate na konstruktivniji nacin pomoc ajte na onkologiju molit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.