Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana07
    27. Listopad 2017. 20:21

dea32

Dazi, ja sam na mirovanju od 27tt. Ujutro je ok, lezim, gledam tv ili serije na netu, ali kad moja mala harambasa dode iz vrtica bude kaos.. Na zadnjem pregledu ne rekao dr da se nisam nista vise otvorila od kada me stavio na mirovanje.. Bit ce sve ok. Pazi da ne dizes stvari, sto manje cucnjeva, saginjanja i sl i vise horizontale. Nema toga sto majka nece izdrzati za svojeg malog andela.
    Ja sam danas bila na ogtt-u, opet.. Cekam da mi nalaz posalju mailom i bas sam nestrpljiva.
    Zadnjih tjedan dana me boli zdjelica u toj mjeri da kad ustanem moram malo stajati na mjestu da 'nadem' ravnotezu i onda se krenem gegati. I bole me zglobovi u saci, imam osjecaj da su prati natekli pa vjerojatno zbog toga..
    Cure, imate li osjecaj da su vam stopala narasla? Moja mama meni kaze da je to nemoguce, ali ja sam od broja 39 prije prve trudnoce, sada dosla na 42!!
    Citala sam o tome da se zbog opustanja zglobova pod utjecajem hormona opusta i stopalo pa samim time bude sire, al meni je ovo sad koma, ne mogu naci obucu..

Ja sam mislila da ce mi sa ovom trudnocom malo noge narasti😂😂ali nista..i dalje nisim 35..nikako da se maknem od dj.odjela🤔

Elena288
    27. Listopad 2017. 20:34

Meni zasad stari broj obuce - 38 odgovara. Al kuma mi je rekla da je njoj u trudnoci narasla noga s 38 na 40 i da i sad nakon nosi samo 40 ! Koma 😂

• Frau_Mund6
    27. Listopad 2017. 21:17

Joj i ja sam to cula i malo me frka... trenutno imam 41 ;( tesko i sad nadem cipele, ako mi se spuste stopala moci cu samo muske kupovat 😣

url=https://lilypie.com]

Nina Leonita
    28. Listopad 2017. 01:34

dakle, mene zadnjih tjedan dva bole sve kosti, zdjelica i hvataju grčevi kad se probudim.. 34+5 tt. Pijem magnezij i kalcij, uz prenatal vitamine.. Kako ste vi ?

LittleOne
    28. Listopad 2017. 08:36

Ajme pa ti si vec daleko dogurala, nije ni cudo da te boli :D meni je sestricna rodila jucer i sad ne mogu docekat svoje! Samo brojim dane

28. Listopad 2017. 08:56

Ninaleonita86 ti bome jos malo imas heheheh 🤗🤗🤗🤗

Mlada mama 😀
    28. Listopad 2017. 09:47

Eee mame kako napredujete?u sridu sam bila kod gin. Kaze da je sve u redu.maleni raste i ja se sve vise okruglim haha ....dobila sam 5kg ali sve je to nesto otislo kod bebe.idalje stanem u svu robu .
    Sad sam 27+5 i nemam nekih trudnickih tegoba..niti sam natekla nit zgaravica...tu i tamo jos povracam al i to je rjetko sad 😊 termin je u prvom mj a ja vec laganin pripremam robicu od svog Tonija za malog Mihaela ...
    I iako sam rodila prosle godine opet sam u dilemi oko torbe za rodiliste..haha

28. Listopad 2017. 10:06

Hej Mlada mama 🙂 super da je sve u redu, to je najvaznije i drago mi je da nemas nekih tegoba pretjeranih. 🙂🙂

LittleOne
    28. Listopad 2017. 10:12

Ja sam mislila pocet prat i slagat robicu. Namontirali smo komodu a sva roba mi je jos po vrecicama. Sad bi je lijepo oprala i slozila al ne znam jel prerano 

28. Listopad 2017. 10:39

Little, i ja sam o tome razmisljala,ali necu jos. Jos sad niti ne smijem. Pricekati cu do 34.tjedna cca 🙂🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.