Ode samo. Ugl. Do tada minimalno, a mislim da cu i kasnije poceti s tim jer imam veliku pomoc mame svoje, tako da u popodne, dva bi sve bilo gotovo ☺️
Ma i ja bi to u jednom danu, nije mi vremenski problem nego vise to sto bi radila nesto za bebu a nemam sta. Sve sam kupila vec
Hahhahahhaha. A to ti vjerujem. Ja sam zato tek sad pocela sa svime. A na kraju ne smijem nista. Pa ce najdrazi sve rijesiti. I zid za malenu i krevetic i ormaric i sve, a ja cu lezati i pruzati mu podrsku hahhaha
Ja sam jucet vadila ogtt opet.. Na taste mi je tocno na granici. 8.11 imam zadnji pregled kod svog gin-a, pa onda idem u trudnicku ambulantu.
Sto se tice stopala, nakon poroda su se mozda malo suzila, jer sam mogla sve nositi br 40, ali 39 ne. Sad se nadam da ce bar na 41 doc jer naci nesto u br 42 je ravno dobitku na lutriji..
Ja cu u pon oprati svu robicu pa se bacam na peglanje, komodicu smo vec slozili..
Meni je noga narasla za tocno pola broja.. Ona polovica kad vise ne mozes naci cipele jer su sve cijeli broj,
Sto se robice tice, nisam jos mislila prati i peglati jer cekam da nam stigne i da namontiramo ormar.. Komoda i krevetic stoje u kutijama.. Mislim da nas ceka puno posla..
Zadnje dvije veceri iznenadjujuce dobro spavam i ne idem na wc.. Inace je meni cesta potreba za odlaskom na wc nevezana uz trudnocu, sve wc-e sam upoznala, gdjegod sam ikad bila..
Aymee
Moze li se putni/prijenosni krevetic koristiti cijelo vrijeme npr.umjesto kinderbeta?
Kakav madrac bude unutra, jeli dobro da beba spava u tome?
I za mame s iskustvom: ako su bebe spavale s vama u krevetu gdje su bile, u sredini? Ja se bojim da ne zgnjecim ili da beba ode pod pokrivac...
Meni su stopala jos uvijek na istom broju 39, mada primjećujem blago oticanje. Pogotovo kako tjedan odmiče kraju, ne mogu dočekati vikend da se odmorim.
Sto se tice odjeće i opreme, jos uvijek nisam uzela nista
Kinderbet, komodicu sa stolom za presvlačenje sam nasla pa ovih dana idemo kupiti.
Odjeću nisam nista uzela, i sve mislim imam vremena, ali kad vas čitam moram se izorganizirati i pokrenuti.
Mela ja sam u 32 tjednu pa nisam jos nista pripremila! Sve razmisljam rano mi je jos... al morat cu iduci tjedan ici kupiti krevetac i komodu za robicu ... pa nakon toga pranje i peglanje... sve razmisljam imam jos 2 mjeseca 🙈😁
Ninaleonita86 imas jos malo pa se tijelo priprema za porod... mene malo ledja znaju boljeti ako sam duze hodala, te kukovi od spavanja stalno me bole😊
Moze li se putni/prijenosni krevetic koristiti cijelo vrijeme npr.umjesto kinderbeta?
Kakav madrac bude unutra, jeli dobro da beba spava u tome?
I za mame s iskustvom: ako su bebe spavale s vama u krevetu gdje su bile, u sredini? Ja se bojim da ne zgnjecim ili da beba ode pod pokrivac…
Mi smo prijenosni imali u boravku u kojem je bila preko dana. Ima onaj nastavak koji se zakaci za rubove pa madrac-obican djecjih dimenzija bude visoko. Po meni je to ok za manju bebu, sve dok ne krene previse skakati ili se ustajat u tome, bojim se da nebi bas bilo previse stabilno.
U sobi smo imali krevetic drveni u kojem je bila kratko, pa smo skinuli jednu stranicu i spojili s nasim krevetom. Najcesce sam ja bila ta koja je bila na pola u kreveticu..
U nasem krevetu je bila svugdje, ovisno s koje strane sam ju dojila. Ako je bila na sredini, stavila bi ruku oko nje da se tata ne bi slucajno okrenuo na nju. Prvih 2 noci je cudno, nista skoro nisam spavala, onda je prevladala iscrpljenost i umor. Ali nikad se nisam slucajno okrenula prema njoj. Podsvjesno znas da je kraj tebe, budis se na svaki pomak. Kasnije mi je tijelo vec znalo raspoznati zvukove. Tako se nebi budila na njen prdac ili kasalj ali bi se uredno probudila kad bi i najtisim zvukom trazila sisu..
dakle, mene zadnjih tjedan dva bole sve kosti, zdjelica i hvataju grčevi kad se probudim.. 34+5 tt. Pijem magnezij i kalcij, uz prenatal vitamine.. Kako ste vi ?
Ista stvar. Boli zdjelica, pogotovo kad se ustanem i trebam krenuti hodati. Prvo moram razgibati kukove i onda krenem sepajuci.. Takoder ako duze stojim imam uzasan pritisak na donji dio trbuha. Uzimam mg direkt zbog kontrakcija, iako imam osjecaj da sve manje djeluje. Po noci me znaju uloviti grcevi u nogama kada se namjestam, ali produ kad zategnem stopalo prstima prema koljenu..
Sortiraj odgovore
Najstariji