Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elena288
    24. Listopad 2017. 00:27
    Elena288
    24. Listopad 2017. 00:28

Evo to sam nasla, valjda je to to 😊

24. Listopad 2017. 00:35

Elena288

E svasta e onda sam se ja debelo zeznula jer ja to kapam svaki dan 😲 Dalmatinka

Nemoj me drzat za ric jer ja stvarno ne znan... to su mi rekle ove u ljekarni... pokusavan saznat koje su najbolje za trudnice..

24. Listopad 2017. 00:38

Elena288

Evo to sam nasla, valjda je to to 😊

Vidila san i ja ovo zato san ih i pitala za te kapi pa su mi to rekle i zato ih nisan uzela.. ispitat cu na par mjesta prije nego uzmen da vidin sta ce mi drugi rec posto na int bas i nema inf o tom

Mela
    24. Listopad 2017. 08:25

Dazi

Mela

Da li neka od vas ima želju za prženim kestenjem?
    Inače ga volim, ali sad me baš uhvatila faza da svaku noć pojedem vrećicu prženih kestenja.

Ja draga moja Mela. Al tu ih nemamo 🙁

Da ti kako mogu poslati 

Mela
    24. Listopad 2017. 08:26

neo

Mela

Inače ga volim, ali sad me baš uhvatila faza da svaku noć pojedem vrećicu prženih kestenja.

Ja sam si u petak ispunula zelju ali s kuhanima 😀😀😀 nije ni se dalo peci

Daaa, i kuhani su fantastični 

24. Listopad 2017. 08:33

Mela

Dazi

Mela

Ja draga moja Mela. Al tu ih nemamo 🙁

Da ti kako mogu poslati

Mljac mljac hehhee 🤗❤️❤️😘😘

24. Listopad 2017. 08:35

Dobro jutro cure. Ja sanjala da sam rodila i trebam vidjeti pahuljicu svoju i zvoni kucni u 8 ujutro. Poludila sam. I sad cijelo vrijeme mislim kako li ce izgledati, mirisati...ahh 🤗

Mela
    24. Listopad 2017. 08:38

Frau_Mund6

Organi svi na mjestu, beba se dobro razvija, samo se skrivala da joj ne vidimo liceko… nekako je zauzela cudnu pozu pa nisko mogli sve oko srca vidjeti, tak da nas je dogovorila u uto da navratimo i vidimo ponovno srceko, pa mozda i neka bolja fotka ispadne 😉 al sretna sam, zdrava je!!! Ima 366g i prosjecne je velicine

Draga Frau čestitammm, znači ostaje na spisku još jedna draga curkaaa..
    Ugodan dan Vam želim drage žene!

Mela
    24. Listopad 2017. 08:40

dea32

Teddy Bear

Dalmatinkaa

Balda

Cure, jeste razmišljale o nabavci jastučića za bočno spavanje za bebe?

Ja san gledala ovaj..

Ja sam imala ovaj sa svojom djevojcicom,dok je mogla stati u njega bilo mi je ekstra. Uglavnom ja sam zadovoljna bila,vrlo prakticno,onaj rucnik bi mi se uvijek nekako odmotao. Prakticirala sam spavanje na boku,stalno mjenjala strane,kao se glavica ne bi ulezala na jednu stranu,spavanje na ledjima,a na trbuhu iskljucivo dok sam je ja nadgledala. U biti pocela je spavati na trbuhu kad je se sama znala okrenuti i da drzi glavicu da valja.

Ja sam rucnik znala zarolati i staviti kuhinjske gumice na oba kraja.. I drzalo je.

E vidiš i to je dobra metoda, zašto da ne 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.