Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    23. Listopad 2017. 09:21

Aaa medena je tonka. Ja se sve bojim kak ce moj cupavac reagirat na bebu. Tj ne toliko na bebu nego na to da nije vise u centru paznje. Od kad ne radim sam prakticki non stop s njom. Ko zaljepljena je za mene, svugdje me prati. Sad sam odlicila ostavljat ju samu bar par sati dnevno

Mela
    23. Listopad 2017. 09:21

Dalmatinkaa

Elena288

Ja volim kad me lupa, bas se osjecam nekako happy… mozda glupo zvuci al na trenutke zaboravim da je to BEBA, Zivo bice, nas sin u stomacicu i onda kad krene lupati podsjeti me, tocno se raznjezim 🙈😁

Koji si tt?
    Meni je koma jer me lupa najcesce po mjehuru i bas me boli.. sad me s necim lupa u pupak..uzasan osjecaj…maloprije je lupala u rebra.. ko invalid san nmg se nikako namistit a da gospodjica bude zadovoljna haha
    Oni lagani udarci do prije cca 2 tj su bili slatki, ovi bas i nisu haha

Vjerovatno ću se sjetiti tvog posta Dalmatinka za koji tjedan. baš si me slatko nasmijala 

23. Listopad 2017. 09:40

Elena288

Dalmatinka ja sam 31+1 … haha istina ! Mene nekad malecki lupa u zeludac, to mi zna biti bolno😂 i mjehur… ostalo je ok … koma mi je takodjer kad me probudi lupanjem ono “vrijeme za ustajanje ajmoo”😂 i kad se najedem podivlja isto 😁 al to je sve slatko😁

Iza jela obavezno haha
    Mene je sinoc bolia pupak bas mi je bia uzasan osjecaj :/
    Isto ja jedva cekan da ona izidje haha

23. Listopad 2017. 09:42

Mela

Dalmatinkaa

Elena288

Ja volim kad me lupa, bas se osjecam nekako happy… mozda glupo zvuci al na trenutke zaboravim da je to BEBA, Zivo bice, nas sin u stomacicu i onda kad krene lupati podsjeti me, tocno se raznjezim 🙈😁

Koji si tt?
    Meni je koma jer me lupa najcesce po mjehuru i bas me boli.. sad me s necim lupa u pupak..uzasan osjecaj…maloprije je lupala u rebra.. ko invalid san nmg se nikako namistit a da gospodjica bude zadovoljna haha
    Oni lagani udarci do prije cca 2 tj su bili slatki, ovi bas i nisu haha

Vjerovatno ću se sjetiti tvog posta Dalmatinka za koji tjedan. baš si me slatko nasmijala

Ahaha sigurno oces 😂😘

23. Listopad 2017. 09:43

Hej drage moje. Evo nisam se par dana javljala, pa da vas pozdravim. Citala sam stalno pa sam upucena u sve. Uglavnom, nove cure dobro nam dosle 🤗🤗
    A za pokrete bebe, nemojte se brinuti. I bebicama nekada nije dan za pozdravljanje i igranje s mamicom 🤗🤗 a i nekada se mi zagledamo u tv, zadubimo u kuhanje,ciscenje, pa ne osjetimo bebine pokrete iako su oni mozda prisutni. 
    Moja sefica udara i jaaaaaaaaaako to volim i uzivam u tome,a u zadnje vrijeme se i svom tatici pocela javljati, na njegov razgovor s njom i slicno, a on naravno se sav istopi hahaha 🤗🙂🙂 

TonkinaPrija
    23. Listopad 2017. 10:03

LittleOne

Aaa medena je tonka. Ja se sve bojim kak ce moj cupavac reagirat na bebu. Tj ne toliko na bebu nego na to da nije vise u centru paznje. Od kad ne radim sam prakticki non stop s njom. Ko zaljepljena je za mene, svugdje me prati. Sad sam odlicila ostavljat ju samu bar par sati dnevno

I mene je toga strah pa je cesto ostavim s bakom (kat ispod) koju obozava i kojoj ce uvik moc otic kad se pozeli mazit, a ja ne mogu zbog bebe. Dolaze mi druge bebe u posjet i na njih super reagira, ponjusi nogicu i nema nikakve ljubomore i slicno. Nadam se da ce tako biti i s nasom.

dea32
    23. Listopad 2017. 10:30

TonkinaPrija, dobrodosla.. Popis se stvarno povecava iz dana u dan.. 
    Sto se tice pokreta bebe, mislim da se intenzivno prati tek iza 30-33tt. Do 30tt imaju jos dosta mjesta pa se poneki udarci ni ne osjete, ili smo u pokretu pa zanemarimo taj udarac/pokret. Ovisi i o tome kako smo mi raspolozene. Kad ja cmizdrim na neki film ni beba se ne javlja, kao i kad sam malo pod stresom. 
    Mene sad vec udara posteno iznad pupka, kroz pupak zeli izac van, ponekad bude bas bolno kad se tako rasteze. Sjecam se da sam jos satima iza prvog poroda imala osjecaj kao da je jos unutra i da me udara na sve strane.. Sve dok mi je nisu donijeli par sati iza, tad mi je tek sjelo u glavi da sam rodila i da umisljam pokrete unutra. Iskreno, u jednom trenutku to pocne i nedostajati, ti slatki mali/veliki udarci i migoljenja poput vanzemaljca po trbuhu..

LittleOne
    23. Listopad 2017. 10:59

Meni su migoljenja najdraza :D

• Frau_Mund6
    23. Listopad 2017. 11:04

Dobro jutro zene :) pozdrav novim curama!!! 
    Moja se jos sasvim lagano javlja ;) uzivam u svakom njenom pokretu ;) kao da se baloncici zraka premjestaju u crijevima... bas je njezna
    Idemo danas na anomaly scan pa se javim kasnije... 
    A pesica, boze ne znam kako ce to izgledat... ima 8 god i ostala je bez vecine zubi zbog paradentoze ;( sreca u nesreci djeci ne moze nista... inace je divna, voli djecu dok je ne maltretiraju, ali ne moze me dijeliti... obicno kad primim tude u ruke hoda ko luda oko mene i ne vjeruje ;D mi smo stalno skupa, vodila sam ju na posao i gdje god sam isla okolo... naucena je biti sama u stanu ali samo kad idem doktoru ili sl. Sad vec kuz da se nesto sprema i cim cuje da smo dragi i ha progovorili, odmah je tu.. bas smijesno :D 

url=https://lilypie.com]

dea32
    23. Listopad 2017. 11:32

LittleOne

Meni su migoljenja najdraza :D

I meni.. Dok nisu u 5h ujutro.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.