Organi svi na mjestu, beba se dobro razvija, samo se skrivala da joj ne vidimo liceko… nekako je zauzela cudnu pozu pa nisko mogli sve oko srca vidjeti, tak da nas je dogovorila u uto da navratimo i vidimo ponovno srceko, pa mozda i neka bolja fotka ispadne 😉 al sretna sam, zdrava je!!! Ima 366g i prosjecne je velicine
Bas mi je drago da je sve uredu. Neka nam se cura rodi ziva i zdrava😍.
Cure, jeste razmišljale o nabavci jastučića za bočno spavanje za bebe?
Ja san gledala ovaj..
Ja sam imala ovaj sa svojom djevojcicom,dok je mogla stati u njega bilo mi je ekstra. Uglavnom ja sam zadovoljna bila,vrlo prakticno,onaj rucnik bi mi se uvijek nekako odmotao. Prakticirala sam spavanje na boku,stalno mjenjala strane,kao se glavica ne bi ulezala na jednu stranu,spavanje na ledjima,a na trbuhu iskljucivo dok sam je ja nadgledala. U biti pocela je spavati na trbuhu kad je se sama znala okrenuti i da drzi glavicu da valja.
Ima jedan super clanak vezano uz spavanje bebe http://www.mamatataja.hr/beba/stavljati-bebu-spavati-na-leda-ili-bok/
Uglavnom se preporuca prva 2 mj na boku zbog bljuckanja, a kasnije na ledima.
Inace je cijeli portal odlican s puno korisnih savjeta koje pisu ljudi iz struke, preporuke :)
Da li neka od vas ima želju za prženim kestenjem?
Inače ga volim, ali sad me baš uhvatila faza da svaku noć pojedem vrećicu prženih kestenja.
Ja sam si u petak ispunula zelju ali s kuhanima 😀😀😀 nije ni se dalo peci
Mi se davimo u kestenju… zato me i struh sutrasnjeg mjerenja kod ginicke 😂
Jao i ja obozavam kestenje,i peceno i kuhano,pa kesten pire🤗😁
Hvala zene 😄 super je oskecaj znati da je sve ok... al onaj da ce iduca informacija biti tek za mjesec dana... 😥 tko ce to docekat
url=https://lilypie.com]
Ja san gledala ovaj..
Ja sam imala ovaj sa svojom djevojcicom,dok je mogla stati u njega bilo mi je ekstra. Uglavnom ja sam zadovoljna bila,vrlo prakticno,onaj rucnik bi mi se uvijek nekako odmotao. Prakticirala sam spavanje na boku,stalno mjenjala strane,kao se glavica ne bi ulezala na jednu stranu,spavanje na ledjima,a na trbuhu iskljucivo dok sam je ja nadgledala. U biti pocela je spavati na trbuhu kad je se sama znala okrenuti i da drzi glavicu da valja.
I djeluje dobar :)
Cure znate li koje se umjetne suze mogu koristit u trudnoci? Bila san u ljekari i 3 zaposlenice su ostale zabezeknute.. nijedna ne zna..
Ja san gledala ovaj..
Ja sam rucnik znala zarolati i staviti kuhinjske gumice na oba kraja.. I drzalo je.
Dalmatinka mislis kapi tipa Blink ja ih koristim ne vidim zasto ne , nosim lece pa kad mi se sasuse oci kapam Blink.
Frau mund6 drago mi je cuti da je sve ok, samo polako neka curica napreduje 😻😻
Spavanje znam da svi sad redom preporucuju na ledjima al bas zbog tog bljuckanja ja ne znam kako bih se odlucila stavit bebaca na ledja nekako mi bok djeluje prihvatljivije i poduprijeti ga jastukom 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Dalmatinka mislis kapi tipa Blinkja ih koristim ne vidim zasto ne , nosim lece pa kad mi se sasuse oci kapam Blink.
Frau mund6 drago mi je cuti da je sve ok, samo polako neka curica napreduje 😻😻
Spavanjeznam da svi sad redom preporucuju na ledjima al bas zbog tog bljuckanja ja ne znam kako bih se odlucila stavit bebaca na ledjanekako mi bok djeluje prihvatljivije i poduprijeti ga jastukom 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Daa.. Pitala san ih za Blink rekli su mi da sadrzi nesto sta i nije bas preporucljivo u trudnoci.. dobro je jedino to sta ne sadrzi konzervans.. inace ne nosin lece, skidala san dioptriju i sad mi se oci uzasno suse :/
Ludim doslovno.. cilu vcr guglan oko tih kapi a nikako nac..
E svasta e onda sam se ja debelo zeznula jer ja to kapam svaki dan 😲 Dalmatinka
Sortiraj odgovore
Najstariji