Dobar dan svima. Nisam se javljala par dana ali vas redovito pratim. Svim novim trudnicama veliku dobrodošlicu želim.
Hej drage moje. Evo nisam se par dana javljala, pa da vas pozdravim. Citala sam stalno pa sam upucena u sve. Uglavnom, nove cure dobro nam dosle 🤗🤗
A za pokrete bebe, nemojte se brinuti. I bebicama nekada nije dan za pozdravljanje i igranje s mamicom 🤗🤗 a i nekada se mi zagledamo u tv, zadubimo u kuhanje,ciscenje, pa ne osjetimo bebine pokrete iako su oni mozda prisutni.
Moja sefica udara i jaaaaaaaaaako to volim i uzivam u tome,a u zadnje vrijeme se i svom tatici pocela javljati, na njegov razgovor s njom i slicno, a on naravno se sav istopi hahaha 🤗🙂🙂
Hej draga, lijep pozdrav i tebi :-)
Cure, jeste razmišljale o nabavci jastučića za bočno spavanje za bebe?
Nisam za bocno jer svi savjetuju lezanje na ledjima, ali sam gledala onaj jastucic za malo izdignuti bebu (15°).
Nisam za bocno jer svi savjetuju lezanje na ledjima, ali sam gledala onaj jastucic za malo izdignuti bebu (15°).
Hvala! Znači ovako nešto je pametnije
http://www.bubamara.in/djecja-soba/bubaba-jastuk-za-spavanje/5899-3830032058994
Meni je moja kuma rekla, ne troši pare na to
Iskreno slažem se sa TonkinaPrija, ipak svi savjetuju spavanje na leđima.. A ako bi na pak željela na boku da ti bebica spava imaš obični jastuk kojim je možeš poduprijeti.
Da li neka od vas ima želju za prženim kestenjem?
Inače ga volim, ali sad me baš uhvatila faza da svaku noć pojedem vrećicu prženih kestenja.
Sortiraj odgovore
Najstariji