Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Listopad 2017. 12:28

LittleOne

Meni su migoljenja najdraza :D

I meni 😊😊😊😊

Teddy Bear
    23. Listopad 2017. 12:36

Dobar dan svima. Nisam se javljala par dana ali vas redovito pratim. Svim novim trudnicama veliku dobrodošlicu želim. 

Mela
    23. Listopad 2017. 12:50

Dazi

Hej drage moje. Evo nisam se par dana javljala, pa da vas pozdravim. Citala sam stalno pa sam upucena u sve. Uglavnom, nove cure dobro nam dosle 🤗🤗
    A za pokrete bebe, nemojte se brinuti. I bebicama nekada nije dan za pozdravljanje i igranje s mamicom 🤗🤗 a i nekada se mi zagledamo u tv, zadubimo u kuhanje,ciscenje, pa ne osjetimo bebine pokrete iako su oni mozda prisutni.
    Moja sefica udara i jaaaaaaaaaako to volim i uzivam u tome,a u zadnje vrijeme se i svom tatici pocela javljati, na njegov razgovor s njom i slicno, a on naravno se sav istopi hahaha 🤗🙂🙂

Hej draga, lijep pozdrav i tebi :-)

Balda
    23. Listopad 2017. 12:51

Cure, jeste razmišljale o nabavci jastučića za bočno spavanje za bebe?

Mela
    23. Listopad 2017. 12:51

Dalmatinkaa

LittleOne

Meni su migoljenja najdraza :D

I meni 😊😊😊😊

I nama 

TonkinaPrija
    23. Listopad 2017. 12:54

Balda

Nisam za bocno jer svi savjetuju lezanje na ledjima, ali sam gledala onaj jastucic za malo izdignuti bebu (15°). 

Balda
    23. Listopad 2017. 12:58

TonkinaPrija

Balda

Nisam za bocno jer svi savjetuju lezanje na ledjima, ali sam gledala onaj jastucic za malo izdignuti bebu (15°).

Hvala! Znači ovako nešto je pametnije 
    http://www.bubamara.in/djecja-soba/bubaba-jastuk-za-spavanje/5899-3830032058994

Mela
    23. Listopad 2017. 13:00

Balda

Meni je moja kuma rekla, ne troši pare na to 
    Iskreno slažem se sa TonkinaPrija, ipak svi savjetuju spavanje na leđima.. A ako bi na pak željela na boku da ti bebica spava imaš obični jastuk kojim je možeš poduprijeti. 

23. Listopad 2017. 13:03

Balda

Mela
    23. Listopad 2017. 13:05

Da li neka od vas ima želju za prženim kestenjem?
    Inače ga volim, ali sad me baš uhvatila faza da svaku noć pojedem vrećicu prženih kestenja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.