Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Balda
    24. Listopad 2017. 10:33

Mela, ja sam se isto pitala za taj nastavak za kadicu dal da ga kupujem i na trudničkom tečaju u domu zdravlja je patronažna rekla da nam to ne treba

Mela
    24. Listopad 2017. 11:16

@ Dazi, 
    Hajde rekoh da provjerim s vama, mada mi smo razmišljali ali nam je dosta ljudi reklo da nema potrebe uzimati..
    @ Balda
    Odlično, potvrda stručne osobe.. Hvala 

Mela
    24. Listopad 2017. 11:25

neo

Blizi se sajam u st pa ko je blizu….
    Ja cekam ovaj u zg…valjda ce bit kakvih pogodnosti da ne cekam bezveze 🤔😅

I mi 
    ako budu išle curke iz Splita, mogu nam javiti utiske i dojmove 

dea32
    24. Listopad 2017. 11:48

Mi imamo kadicu koja vec ima u sebi taj naslon i meni je bilo prakticno da ju ne moram drzati na ruci jer su me leda bolila.. Prebacila sam tetru preko toga i onda nju na to.. Kad je krenula sjediti sjedila je nasuprot tog naslona i tako se igrala

neo
    24. Listopad 2017. 12:08

Mela

neo

Blizi se sajam u st pa ko je blizu….
    Ja cekam ovaj u zg…valjda ce bit kakvih pogodnosti da ne cekam bezveze 🤔😅

I mi
    ako budu išle curke iz Splita, mogu nam javiti utiske i dojmove

Da,da znamo kaj mozemo ocekivati....😀😀😀
    Dalmatinka je iz st ak se ne varam?!

url=https://lilypie.com]

MamaTroje
    24. Listopad 2017. 12:30

Dobila sam terapiju Mg 2 x 300, i mirovanje, ali mi o tome ništa nije rekla dok sam bila kod nje u kabini. Da nisam slučajno pogledala papir ne bih znala. Ne znam zašto mirovanje. Sve je uredno. 

Prije par dana mi je suprug uzeo magnezij jer me počeo hvatati sindrom nemirnih nogu, ali to je onaj iz Konzuma, šumeći koji se otapa u vodi. Koje magnezije vi pijete? I zašto se daju uz mirovanje?

• Frau_Mund6
    24. Listopad 2017. 12:35

TonkinaPrija

Dazi

Dobro jutro cure. Ja sanjala da sam rodila i trebam vidjeti pahuljicu svoju i zvoni kucni u 8 ujutro. Poludila sam. I sad cijelo vrijeme mislim kako li ce izgledati, mirisati…ahh 🤗

Ja i M smo prilicno visoki i oboje smo bili veeelike bebe (ja 4.650kg) pa mi svi non stop govore kako ce mi beba bit velika. Tako sam ja vec 3-4 puta sanjala da sam rodila skolarku, ono beba 6-7 godina, spremna!

Hahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 jer bar bila fino odgojena... 😁

• Frau_Mund6
    24. Listopad 2017. 12:38

Mela

Je li neko planirao uz kadicu za kupanje kupiti i ovu pomoćnu "kupaonicu", koja omogućava lakše kupanje?
    Ima li potrebe za ovim pored kadice?

http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=99033421

Ovo su frendovi na moru kupili jer nisu imali kadicu,  pigalo se pod djetetom od 3 mjeseca starosti i cca 6 kg... meni skroz neprakticno... 

TonkinaPrija
    24. Listopad 2017. 12:38

dea32

TonkinaPrija

Dazi

Dobro jutro cure. Ja sanjala da sam rodila i trebam vidjeti pahuljicu svoju i zvoni kucni u 8 ujutro. Poludila sam. I sad cijelo vrijeme mislim kako li ce izgledati, mirisati…ahh 🤗

Ja i M smo prilicno visoki i oboje smo bili veeelike bebe (ja 4.650kg) pa mi svi non stop govore kako ce mi beba bit velika. Tako sam ja vec 3-4 puta sanjala da sam rodila skolarku, ono beba 6-7 godina, spremna!

Ja sam se rodila sa 2800g, muz sa 3900g, curku sam rodila sa 3670g. Nismo nesto narocito visoki, ali se nadam da ce, kad odraste, bit bar 5 cm visa nego ja sad (165cm)..

Ja  bi da cura bude bar 5cm manja nego ja (183cm), ali s obzirom da je muz 193cm cisto sumnjam. Ma nek su zdrave i vesele, rekla bi moja baba! 

TonkinaPrija
    24. Listopad 2017. 12:41

Frau_Mund6

TonkinaPrija

Hahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 jer bar bila fino odgojena… 😁

Ma pun paket. Pametna, odgojena... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.