Dobro jutro cure. Ja sanjala da sam rodila i trebam vidjeti pahuljicu svoju i zvoni kucni u 8 ujutro. Poludila sam. I sad cijelo vrijeme mislim kako li ce izgledati, mirisati…ahh 🤗
Dobro jutro Dazi,
Ahh ima li ljepšeg sna :-) Mada tako je i bolje, mama još malo pričekaj i onda se uživo gledamo
Jojjjjj bas sam nestrpljiva hihihi
M govori da ju zamislja da ce izgledati kao ja sto sam izgledala kad sam bila beba, a i ja ju slicno zamisljam.
Iako,od pocetka mi doktorica govori da je ista m. Jer on ide sa mnom od prvog pregleda pa ga zna doktorica. I svaki put, od nekog 16.tt cca govori kako ima glavu na njega i sve, da je ista on, anatomijom tijela.
Jojjjjj bas sam nestrpljiva hihihi
M govori da ju zamislja da ce izgledati kao ja sto sam izgledala kad sam bila beba, a i ja ju slicno zamisljam.
Iako,od pocetka mi doktorica govori da je ista m. Jer on ide sa mnom od prvog pregleda pa ga zna doktorica. I svaki put, od nekog 16.tt cca govori kako ima glavu na njega i sve, da je ista on, anatomijom tijela.
Ahhh, pa to je tako divno.. I sa nama je M svaki put na pregledu, ali bebica niti želi niti hoće da se pokaže..
Svaki put je guza okrenuta, pa gledajte mama i tama
Dobro jutro cure. Ja sanjala da sam rodila i trebam vidjeti pahuljicu svoju i zvoni kucni u 8 ujutro. Poludila sam. I sad cijelo vrijeme mislim kako li ce izgledati, mirisati…ahh 🤗
Ja i M smo prilicno visoki i oboje smo bili veeelike bebe (ja 4.650kg) pa mi svi non stop govore kako ce mi beba bit velika. Tako sam ja vec 3-4 puta sanjala da sam rodila skolarku, ono beba 6-7 godina, spremna!
Evo to sam nasla, valjda je to to 😊
Prijateljicina sestra radi u ljekari, sinoc san joj bas poslala por.. rekla mi je da uzmen Vizol kapi
Ja i M smo prilicno visoki i oboje smo bili veeelike bebe (ja 4.650kg) pa mi svi non stop govore kako ce mi beba bit velika. Tako sam ja vec 3-4 puta sanjala da sam rodila skolarku, ono beba 6-7 godina, spremna!
.. trudnice i naši snovi, ozbiljna smo studija za izučavanje
Ja sam se rodila sa 2800g, muz sa 3900g, curku sam rodila sa 3670g. Nismo nesto narocito visoki, ali se nadam da ce, kad odraste, bit bar 5 cm visa nego ja sad (165cm)..
Je li neko planirao uz kadicu za kupanje kupiti i ovu pomoćnu "kupaonicu", koja omogućava lakše kupanje?
Ima li potrebe za ovim pored kadice?
http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=99033421
Mela bas je lopuzica stvarno hahhah. Nema veze, gledat ce je mama i tata kad se rodi hihihi 🤗 osobno,nisam mislila to uzimati.
TonkinaPrija bas ste bili velike bebe oboje. Bas me zanima kolika ce vam bebica biti ☺️ a odmah ide u skolu hahahha. Pametno, preskaces doba pelena i vjecitih pitanja zasto,kako,zbog cega hahhaha iako moji roditelji kazu, mala djeca mali problemi, velika djeca veliki problemi heheh
Blizi se sajam u st pa ko je blizu....
Ja cekam ovaj u zg...valjda ce bit kakvih pogodnosti da ne cekam bezveze 🤔😅
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji