Blizi se sajam u st pa ko je blizu….
Ja cekam ovaj u zg…valjda ce bit kakvih pogodnosti da ne cekam bezveze 🤔😅
I mi
ako budu išle curke iz Splita, mogu nam javiti utiske i dojmove
Da,da znamo kaj mozemo ocekivati….😀😀😀
Dalmatinka je iz st ak se ne varam?!
I ja sam. Javit cu utiske. Sve je spremno. Udobne patike, slojevita roba i pun novcanik. Neka igre pocmu!
Blizi se sajam u st pa ko je blizu….
Ja cekam ovaj u zg…valjda ce bit kakvih pogodnosti da ne cekam bezveze 🤔😅
I mi
ako budu išle curke iz Splita, mogu nam javiti utiske i dojmove
Da,da znamo kaj mozemo ocekivati….😀😀😀
Dalmatinka je iz st ak se ne varam?!
I ja sam. Javit cu utiske. Sve je spremno. Udobne patike, slojevita roba i pun novcanik. Neka igre pocmu!
baš hoću da napišem i Tonkinaprija je iz ST :-) Važi curke, čekamo utiske
Dobila sam terapiju Mg 2 x 300, i mirovanje, ali mi o tome ništa nije rekla dok sam bila kod nje u kabini. Da nisam slučajno pogledala papir ne bih znala. Ne znam zašto mirovanje. Sve je uredno.
Prije par dana mi je suprug uzeo magnezij jer me počeo hvatati sindrom nemirnih nogu, ali to je onaj iz Konzuma, šumeći koji se otapa u vodi. Koje magnezije vi pijete? I zašto se daju uz mirovanje?
@MamaTroje
I kod mene je terapija Mg 2X300 i mirovanje.. Pijem Mg Direkt u granulama, jer prvobitno mi je bio propisao 1x, ali imala sam grčeve navečer i povećao mi je dozu. Mirovanje i odmaranje je i meni uključio, iz razloga što sam po cijeli dan u kancelariji i moram doma na odmaranje svaki dan da se krv cirkulira obzirom da većinu dana sjedim. Sve je i nama uredno, tako da nemaš potrebe da se sekiraš.. To je sve uredu.
MamaTroje i ja sam na mirovanju zbog otvaranja. Magnezij uzimam onaj direkt zbog kontrakcija koje imam od 27tt. Rekao mi je gin jednom dnevno, eventualno dva puta ako osjetim da su stezanja ucestalija. Meni je taj sumeci izazivao ogromne probavne probleme koji su onda jos vise potakli maternicu na stezanje.. Izaberi sto ti odgovara..
Da se nesto ozbiljnije dogada, vjerujem da bi ti dr rekla sto se dogada. Malo uspori, koliko mozes..
Dobila sam terapiju Mg 2 x 300, i mirovanje, ali mi o tome ništa nije rekla dok sam bila kod nje u kabini. Da nisam slučajno pogledala papir ne bih znala. Ne znam zašto mirovanje. Sve je uredno.
Prije par dana mi je suprug uzeo magnezij jer me počeo hvatati sindrom nemirnih nogu, ali to je onaj iz Konzuma, šumeći koji se otapa u vodi. Koje magnezije vi pijete? I zašto se daju uz mirovanje?
@MamaTroje
I kod mene je terapija Mg 2X300 i mirovanje.. Pijem Mg Direkt u granulama, jer prvobitno mi je bio propisao 1x, ali imala sam grčeve navečer i povećao mi je dozu. Mirovanje i odmaranje je i meni uključio, iz razloga što sam po cijeli dan u kancelariji i moram doma na odmaranje svaki dan da se krv cirkulira obzirom da većinu dana sjedim. Sve je i nama uredno, tako da nemaš potrebe da se sekiraš.. To je sve uredu.
MamaTroje ne brini, mislim da ginekolozi svima pisu mirovanje, meni tako pise od 1. pregleda. Tako da nemas razloga za brigu. Ja pijem magnezij klorid vec godinama (izgleda kao krupna sol, kupuje se u ljekarni - malo je gadno za popiti ali nemam grceve, nemirne noge a ni zatvor...)
Aymee
Nedavno je bilo pisanja o potrebnim stvarima za rodiliste, bebicu itd. Dobila sam od patronazne onaj osnovni popis sto zaista treba imati ispocetka (znam da nas ima od svagdje, no nadam se da ce biti koristan - makar kao neki ogledni primjer)
Aymee
Dalmatinka hvala na info za kapi😊
Ja pijem Mg direct 375 u granulama , rijesio mi je problem sa zatvorom koji sam imala jer moram uzimati zeljezo.
MamaTroje mislim da se ne trebas brinuti da je neki problem rekli bi i naglasili😊
Sortiraj odgovore
Najstariji