Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TonkinaPrija
    24. Listopad 2017. 17:10

Jos sam naisla na neke interesantne savjete: Lekadol kazu pod obavezno, jednokratne podloge za wc skoljku i plasticna casica za u wc da se pozes polit vodom dole nakon mokrenja da ne pece.

LittleOne
    24. Listopad 2017. 17:28

Kako ds se polijem dole casom nakon mokrenja? To mi se cini kontra gravitaciji  ili onak polijem s leđa? 

TonkinaPrija
    24. Listopad 2017. 17:40

Ja pretpostavljam dok jos sjedis na skoljci...kako bi to rekla...oplahnes se 

Balda
    24. Listopad 2017. 17:47
    Balda
    24. Listopad 2017. 17:48

Mozda bi bilo zgodno uloziti u ovako nesto

MAŠAL
    24. Listopad 2017. 18:00

Hej curke,,da vam se pridružim i ja,,,24 tjedna sam,treca beba,jedan spontani prije ove trudnoće,37 godina tako da su ustanovili da je rizična trudnoća od samog početka,prošla probir,dobila onak malo lošiji nalaz ali nisam išla na amnio.jer vjerujem da će s bebicom biti sve u redu jer imam Hašimoto i uveden mi je inzulin na početku trudnoće pa vjerujem da je i zbog toga,,,na zadnjem pregledu prepisane mi Cordipin tab i mirovanje ali ne strogo jer sam uloživa za jagodicu prsta.Tablete nisam još počela piti jer se osjećam dobro,nemam nikakvu upalu ni bakteriju pa iskreno ne vidim još neku opasnost i nadam se da ne riskiram no potražit ću svakako još jedno mišljenje jer je moja dr poznata po tome da trpa tablete i kad nema potrebe a ove mi se baš ne sviđaju jer ima dosta nuspojava,,,ako ima koja mamica slična iskustva puno bi mi pomogla mada znam da je svaka trudnoća zasebna,,,veselim se druženju s vama 

24. Listopad 2017. 18:37

Dobro nam dosla MašaL ☺️☺️
    Ajojj stvarno te svasta pogodilo. Ali drzim fige da sve na kraju bude super, sto vjerujem da i hoce. 🤞😀😀🤗

LittleOne
    24. Listopad 2017. 18:49

Maša, nemam slicnog iskustva ali drzim fige da sve bude oke :) znas spol? 

MAŠAL
    24. Listopad 2017. 18:50

LittleOne

Maša, nemam slicnog iskustva ali drzim fige da sve bude oke :) znas spol?

Za sada curica 

MAŠAL
    24. Listopad 2017. 18:51

Dazi

Dobro nam dosla MašaL ☺️☺️
    Ajojj stvarno te svasta pogodilo. Ali drzim fige da sve na kraju bude super, sto vjerujem da i hoce. 🤞😀😀🤗

Hvala draga,,ja vjerujem da hoće samo mi je već dosta tog stresa i iščekivanja,,ne mogu dočekat drugi mjesec 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.