Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    17. Listopad 2017. 22:05

Little ;) vec je velik ;) ili to meni tako izgleda iz ovog 20. Tjedna... ;) bitno da je zdrav

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    17. Listopad 2017. 22:07

Dea hvala ;) jos te udavim pitanjima dok dode vrijeme za u petrovu ;) samo mi nemojze zbrisat sa foruma kad rodite ;) 

Orangina
    17. Listopad 2017. 22:25

Dea hvala na savjetima, i ovo za probavu je ful bitno. Mislim da cu nositi kompot od sljiva u bolnicu 😂 

Dalmatinka spominje kremu za bradavice koju ne treba ispirati prije dojenja? Koje su to? 

Frau sretno za anomaly scan ❤

MamaTroje sto je bilo da si se rasplakala? Ja sam si sjela na klupicu i plakala u parku jer sam u tom trenutku imala u glavi kako sad nemam vremena nauciti voziti auto prije poroda a trebat ce mi da beba i ja mozemo ici gdje treba i kad tata radi.... Eto 😂😘

LittleOne bas mi je drago za masazu, meni treba jedna duuuga masaza stopala, svaki dan toliko hodam, idemo i planinariti vikendom ali je postalo sve teze, brzo se umorim, moram sjesti, pritisak na mjehur...

Orangina
    17. Listopad 2017. 22:40

neo meni je na pocetku trudnoce vaden TSH i bio je 2,960 uUl/ml a sa strane pise ref.vrijednosti 0,270-4,200. Meni se taj nalaz cinio veliki pa sam pitala doktoricu, rekla da je to ok posto nisam na terapiji i bila sam pod stresom zadnjih tjedan dana prije vadenja. 

Marijana gdje si kupila ovu spavacicu s ogrtacem? Super je! 

Dazi to je vec velika cura pa se vec pocela sramiti i nece se pokazati 😜 Samo ti miruj i polako, bit ce ok. 

LittleOne i tvoj se malo srami hehe Koliko si ti sad trudna? 

Kad cete poceti stavljati slike trbuscica, ja samo cekam 😁👍

LittleOne
    17. Listopad 2017. 22:45

Orangina, ja sam tu negdje kao ti, termin mi je 17.1. Tehnicki sam 26+3 al je bebo nesto veci. Ispod sto dana :D

• Frau_Mund6
    17. Listopad 2017. 22:54

Evo prva ;) za 20. Tjedan je poveci ;) bar mi tak svi vele... tesko mi se bilo poslikat ovak solo...
    Stavite i vi da se mogu usporedit ;)
    Orangina, planinarenje ;) svaka cast!!! Ja se ne usudim bas previse, secem pesa 2x po 45 min a i po maksicu sam bila po nekoliko sati... ali za  penjanje bas i nisam hrabra ;) 

Orangina
    17. Listopad 2017. 23:00

Little onda su to po centimetrima rekli da je beba veca? 

Frau super slika, trbuh ti je bas lijepi pravilan, eto i mojega ☺ 

• Frau_Mund6
    17. Listopad 2017. 23:39

Tu sko negdje po proporcijama ;) 

18. Listopad 2017. 00:36

Sandra

Kada pricamo o stvarima za rodiliste…pitanje??
    Torba! Jel koja nosila onaj mali koferic s tockicima (onaj sto stane gore u avion)?
    Iskreno, takvih imam dosta, a obicnu torbu nemam ni jednu…

Ja san slucajno nasla u NewYorkera torbu na sportskom odjelu i skroz je super :D i bila je jeftina.. cca 150 kn ako se dobro sican

18. Listopad 2017. 00:39

Frau_Mund6

Dalmatinka, ne znam kako ne mozes zumirat, ja sam bas probala… i ne kuzim kako mi je okrenuo jednu stranicu vodoravno drugu okomito, poslikat cu na 4 dijela..
    Sandra, u bolnicama obicno drze podove ciste, jer ujutro ulazi cistacica i pere pod vec u 6 sati, ne vjerujem da ce dozvoljavat da se torbe drze po podu, raspitaj se ;) znam da kad sam ja lezala u nekim bolnicama, sve je moralo biti u ormaru, u koji nihe stao ni ruksak ;( pa sam ja eto sve izvadila i torbu poslala po decku doma ;)

Nezz al nece :/ nema veze, hvala svejedno. Probat cu sutra nesto izvest da procitan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.