Biti ce bas curka i pol hehe
Jedino sam malo zalosna jer smo trebali raditi 4d, al eto kako se ne vidi uopce,nije imalo smisla. 🙁
Ali dobro, nek je ona nama ziva i zdrava, pa cemo je gledati kad nam se rodi. 😀
Evo i mene :) sve je super, malac je 35cm i ima oko kile. Sad je vec pravi bebo. Ni nama se nije htio pokazat, drzao je ruku ispred glave cijelo vrijeme :D
Super LittleOne, vazno da je sve u redu. Bas su nam oboje malo zlocesti sto se ne zele pokazati hehehe
Cure koje ste nedavno vadile kks ajd mi skicnite kolko vam je bio tsh u nalazima?
Rađen test na početku trdunoće i bio mi je 0,8.
Dazi, ja sam bas htjela slikicu da imam al se onda tjesim da to sigurno nitko vise ne gleda jednom kad ae dijete rodi treba se strpit jos samo tri mjeseca. Ti i manje :)
@ Dazi
Super da je sve uredu i da bebica napreduje kako treba, bit ću prava curka
Ti se pridržavaj uputa i odmaraj. Meni kada je rekao da posle posla moram obavezno odmarati, već se osjeti olakšanje..Ipak su oni stručnjaci i znaju zbog čega nas tak savjetuju..
@ LittleOne
Super za dečka i samo nek napredujemo.
Nama je uvijek tako, nikako još bebicu nismo vidjeli jer je uvijek ruka preko lica i okrenuta guza.
Dazi, ja sam bas htjela slikicu da imam al se onda tjesim da to sigurno nitko vise ne gleda jednom kad ae dijete roditreba se strpit jos samo tri mjeseca. Ti i manje :)
Hhahhahaha imas pravooo LittleOne 😂
@ Dazi
Super da je sve uredu i da bebica napreduje kako treba, bit ću prava curka
Ti se pridržavaj uputa i odmaraj. Meni kada je rekao da posle posla moram obavezno odmarati, već se osjeti olakšanje..Ipak su oni stručnjaci i znaju zbog čega nas tak savjetuju..
@ LittleOne
Super za dečka i samo nek napredujemo.
Nama je uvijek tako, nikako još bebicu nismo vidjeli jer je uvijek ruka preko lica i okrenuta guza.
Marijana ;) hvala na slici ;) gdje se to moze kupit?
Dazi ;) bitno da je sve dobro ;) sad si jos blize sa razdvajanju ;) curka se vec trudi vidjet mamu ;)
Dea thnx! Znaci za sad imam samo kg i rh i briseve ;) ctg jos nisam radila
url=https://lilypie.com]
Dazi ;) bitno da je sve dobro ;) sad si jos blize sa razdvajanju ;) curka se vec trudi vidjet mamu ;)
Ctg ce raditi kad krenes u trudnicku ambulantu. Tamo na pregledu dobijes nalaz koji takoder cuvas za u rodiliste, kao i nalaz uzv ako ce ti ga raditi..
Daa Frau. Lopuzica moja malena. Nestrpljiva je izgleda hehhe
Sortiraj odgovore
Najstariji