Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bubamara86
    16. Listopad 2017. 08:08

Frau, ti si bas optimicticna, meni se cini da ce s mlijekom samo krenuti prema pupku 🙈 Hvala za savjete za H&M, idem popodne pogledat, nadam se da ce bit broja. S gacicama sam na vecem broju vec par mjeseci, mislim da ce uskoro biti jos jedan broj vece 😁

Mela
    16. Listopad 2017. 08:41

Dalmatinkaa

Mela

Dalmatinaka,

Ja sam još uvijek na prijašnjim gaćicama.. ali već sad osjetim potrebu za većim
    Pogledala sam grudnjake u H&M i super su.

Ja mislin da cu do kraja ostat u njima jer san se navikla i ne spadaju mi 😀

Odlično, to je super 

LittleOne
    16. Listopad 2017. 09:21

Ja inace nosim one gacice bez ruba koje su mi i sad super jer stvarno ne stiscu i rastezljive su. Rade kupite takve pa imate i za kasnije

16. Listopad 2017. 09:51

Pozdrav drage moje. 
    Sto se tice gacica,nosim svoje dosadasnje i niti me stezu niti ista. Grudnjaci su isto dosadasnji i ista stvar. Jedino sto ne mogu svoje traperice nositi jer ne mogu dugme zakopcati. Jedne jedine su ostale koje mogu i dalje. A nemam nigdje u blizini odjecu za trudnice, u h&m-u i svim tim ducanima koji su mi u blizini,nema odjela za trudnice. Ahh
    Dalmatinka mozes li mi molim te reci vise o toj boli u simfizi, je li ti bas na sredini bol ili? I jesi li rekla dr za to i sto ti je rekao? Pitam jer ja imam istu bol, al se proteze vise desno i na preponu. Nekada je bol jaca nekada slabija.

• Frau_Mund6
    16. Listopad 2017. 09:58

LittleOne

Ja inace nosim one gacice bez ruba koje su mi i sad super jer stvarno ne stiscu i rastezljive su. Rade kupite takve pa imate i za kasnije

I ja!!! To mi je savrseno, kao da sam gola ;) od obicnih sam znala imat upale. 

url=https://lilypie.com]

Mela
    16. Listopad 2017. 10:32

Frau_Mund6

LittleOne

I ja!!! To mi je savrseno, kao da sam gola ;) od obicnih sam znala imat upale.

Odličan prijedlog, imate pravo. Hvala 

• Mirjanos
    16. Listopad 2017. 13:02

imam gacice bez ruba i super su. Imam od intimissimi I sada sam htjela dokupiti jos takvih, ali sam se zeznula. Naime, novi modeli nisu sivani vec su lijepljeni i kada peres na 90 stupnjeva... odlijepe se:))))) inače prijašnji modeli koji su šivani su super. 
    tako da intimissimi nemojte kupovati :)

16. Listopad 2017. 13:10

Dazi

Pozdrav drage moje.
    Sto se tice gacica,nosim svoje dosadasnje i niti me stezu niti ista. Grudnjaci su isto dosadasnji i ista stvar. Jedino sto ne mogu svoje traperice nositi jer ne mogu dugme zakopcati. Jedne jedine su ostale koje mogu i dalje. A nemam nigdje u blizini odjecu za trudnice, u h&m-u i svim tim ducanima koji su mi u blizini,nema odjela za trudnice. Ahh
    Dalmatinka mozes li mi molim te reci vise o toj boli u simfizi, je li ti bas na sredini bol ili? I jesi li rekla dr za to i sto ti je rekao? Pitam jer ja imam istu bol, al se proteze vise desno i na preponu. Nekada je bol jaca nekada slabija.

Kako nemate odjel za trudnice u H&M??? Steta.. ja san tamo kupila tajice, donji dio tute i dva para rebatinka/hlaca.. 
    Meni se bol u simfizi pojavila na kraju 5.mjeseca trudnoce.. prvo san osjecala pritisak dole, a onda se pojavila jasna bol na sredini Venerinog brijega.. sad san u 7. mjesecu trudnoce i bol se prosirila na cilu zdjelicu jer nisan mirovala nego san stalno bila u pokretu... rekla san doktoru sve i tu nema lijeka.. samo mirovanje... inace lakse je kad radis sve sa skupljenim nogama, recimo nocu kad se okreces na drugi bok skupis obe noge skupa i okrenes se... isto tako kad ustajes iz kreveta, skupis noge pa ustanes i lakse je :)

16. Listopad 2017. 13:25

Nemamo nazalost. A h&m mi je daleko najdrazi ducan,ali eto za trudnice nemaju nista. 
    Ahaa. Meni zadnjih 10ak dana se javlja bol koja nije strogo na sredini nego vise vuce desno i povlaci za sobom bol u desnoj preponi. Kada se okrecem po noci,osjecam bol. I kako pregled imam sutra, onda sam rekla da cu se paziti pa cu vidjeti sutra. Puno ti hvala na odg. 
    A moze li mozda biti da se bebica jednostavno spustila, jer mi se i stomak zadnjih 10 dana dosta spustio? Hm

Mela
    16. Listopad 2017. 13:48

Dazi,
    Prije dva mjeseca kada sam osjećala bol u donjem dijelu stomaka koji je isto tako vukao na sredinu,prije dva mjeseca doktor mi je rekao da je glava ploda nešto niže i da zbog toga osjećaš bol. Naredio je mirovanje uz što više ležanja.
    Sada na kontroli prije dva mjeseca bebica se pomjerila malo prema gore i osjetim manju bol.. Iako i dalje je prisutna, pogotovo prilikom ustajanja i sjedanja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.