Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    16. Listopad 2017. 14:21

Orangina, slazem se s tobom, te stvari koje su sklopive su fenomenalne. Mi da nismo dobili krevetic bi sigurno kupili onaj 3 u 1.. Imas sve s njim..

Sto se gacica tice i dalje nosim iste kao prije trudnoce.. Model bez ruba velikoga, malo nize.. 

Neki dan sam kupila prve trudnicke hlace i super mi je sto je pasica dodatno rastezljiva a teta iz ducana  kaze da ih zene nose i nakon trudnoce. Iako se nadam da cu ja ipak brzo stati u svoju staru robicu.. 

Aymee

16. Listopad 2017. 15:29

Mela

Dazi,
    Prije dva mjeseca kada sam osjećala bol u donjem dijelu stomaka koji je isto tako vukao na sredinu,prije dva mjeseca doktor mi je rekao da je glava ploda nešto niže i da zbog toga osjećaš bol. Naredio je mirovanje uz što više ležanja.
    Sada na kontroli prije dva mjeseca bebica se pomjerila malo prema gore i osjetim manju bol.. Iako i dalje je prisutna, pogotovo prilikom ustajanja i sjedanja.

Mela hvala ti na odg. Nekako mi se sve cini da se beba spustila jer mi je nekako preko noci i stomak dosta nize pao. A nisam htjela zvati doktoricu, nego sam se malo pripazila,maksimalno lezala i slicno, pa cu vidjeti sutra sta ce mi reci. ☺️

16. Listopad 2017. 15:30

Nadam se da nece biti potrebno mirovanje i da ce se sve stabilizirati jer moram ici kupiti svojoj Alin i kolica,i svasta nesto hehehhe 😁

dea32
    16. Listopad 2017. 16:41

Ja imam bol u simfizi vec par mjeseci, beba je odavno glavom okrenuta dolje pa mi stvara pritisak. Bol je osjetna kad sjedam ili se ustajem, kao i kad pokusavam podici nogu da obucem hlace stojeci npr. 
    Meni su grudnjaci iz h&m-a mali, kosarice su mi najveci problem, sve uvijek kipi van iz njih. Za sad imam iz mullera one bas za dojenje, malo su rastezljivi pa donekle izgledaju ok. 
    Ja nakon prvog poroda nisam mogla biti bez grudnjaka jer su me uzasno bolile kad bi slobodno visile pune mlijeka..
    Sto se tice gacica, nosim svoje stare, spustim ispod trbuha, ne podnosim nista na njemu osim majice. Nekad znam i muzu ukrast njegove bokserice 😂, super su mi jer nemaju te rubove grozne..

Dalmatinka, vidim da si skoro spakirala torbu za rodiliste.. Ja sam u prvoj trudnoci stalno pazila da sve nabavim za dijete, za svoju torbu totalno zaboravila. Tjedan dana prije poroda sam skuzila da nemam apsolutno nista za sebe, spavacice, uloske i sl pa je krenula panika.. 😂😂 al bitno da je beba imala troduplo vise stvari nego je trebala.. Tako je bilo i poslije, odem kupiti nesto sebi a vratim se sa vrecom stvari za nju a sebi po obicaju nista..

16. Listopad 2017. 16:58

Dazi

Nemamo nazalost. A h&m mi je daleko najdrazi ducan,ali eto za trudnice nemaju nista.
    Ahaa. Meni zadnjih 10ak dana se javlja bol koja nije strogo na sredini nego vise vuce desno i povlaci za sobom bol u desnoj preponi. Kada se okrecem po noci,osjecam bol. I kako pregled imam sutra, onda sam rekla da cu se paziti pa cu vidjeti sutra. Puno ti hvala na odg.
    A moze li mozda biti da se bebica jednostavno spustila, jer mi se i stomak zadnjih 10 dana dosta spustio? Hm

Moguce da je i to.. inace simfiza nije precest problem kod trudnica ka recimo zgaravica, umor i sl....ali nije ni toliko rijedak.. veliku ulogu igra i stanje s kraljeznicom...  a bol je vrlo slicna pa je tesko nekad i razaznat od cega je tocno.. mada ako si zatvorena nemas nikakav problem, bol ko bol ce proc ;)

16. Listopad 2017. 17:04

dea32

Ja imam bol u simfizi vec par mjeseci, beba je odavno glavom okrenuta dolje pa mi stvara pritisak. Bol je osjetna kad sjedam ili se ustajem, kao i kad pokusavam podici nogu da obucem hlace stojeci npr.
    Meni su grudnjaci iz h&m-a mali, kosarice su mi najveci problem, sve uvijek kipi van iz njih. Za sad imam iz mullera one bas za dojenje, malo su rastezljivi pa donekle izgledaju ok.
    Ja nakon prvog poroda nisam mogla biti bez grudnjaka jer su me uzasno bolile kad bi slobodno visile pune mlijeka..
    Sto se tice gacica, nosim svoje stare, spustim ispod trbuha, ne podnosim nista na njemu osim majice. Nekad znam i muzu ukrast njegove bokserice 😂, super su mi jer nemaju te rubove grozne..

Dalmatinka, vidim da si skoro spakirala torbu za rodiliste.. Ja sam u prvoj trudnoci stalno pazila da sve nabavim za dijete, za svoju torbu totalno zaboravila. Tjedan dana prije poroda sam skuzila da nemam apsolutno nista za sebe, spavacice, uloske i sl pa je krenula panika.. 😂😂 al bitno da je beba imala troduplo vise stvari nego je trebala.. Tako je bilo i poslije, odem kupiti nesto sebi a vratim se sa vrecom stvari za nju a sebi po obicaju nista..

Hahaha xD ja san taman iz ducana, kupila san mrezaste gacice i one blaznice za bradavice. Bitno da je torba spremna, udaljena san od bolnice 15ak min pa ako i zaboravin muz ce se vratit po nju haha :D
    A beba je opremljenija nego cila kuca haha.. nema sta nema.. samo joj pelene jos nisan kupila, sve nesto razmatran koje su najbolje.. skupljan tudja iskustva itd al i to iman u planu uskoro 😂
    Rekla san da joj vise nista necu kupovat jer iman previse stvari i opet nmg odolit.. kad je sve za bebe preslatko 🤗🤗

LittleOne
    16. Listopad 2017. 17:57

Mene bole rebra i leda. Sutra sam napokon narucena na masazu, prije pregleda da se opustim :D

Mela
    16. Listopad 2017. 18:20

Kad počnem čitati kako ste sve spremile, uhvati me panika..
    Mi nismo ništa, ali nadam se da ćemo imati dovoljno vremena.. Radnim danima mi je baš teško,jer posle posla uvijek odmaram,a vikend nekad nije dovoljan da sve obiđeš..

Mela
    16. Listopad 2017. 18:21

Jel vi imate svrbež po licu, obrazi i donji dio vrata? Mene već neka tri dana koža svrbi, a isti nisam prije osjećala.

dea32
    16. Listopad 2017. 18:29

Dalmatinkaa

Hahaha xD ja san taman iz ducana, kupila san mrezaste gacice i one blaznice za bradavice. Bitno da je torba spremna, udaljena san od bolnice 15ak min pa ako i zaboravin muz ce se vratit po nju haha :D
    A beba je opremljenija nego cila kuca haha.. nema sta nema.. samo joj pelene jos nisan kupila, sve nesto razmatran koje su najbolje.. skupljan tudja iskustva itd al i to iman u planu uskoro 😂
    Rekla san da joj vise nista necu kupovat jer iman previse stvari i opet nmg odolit.. kad je sve za bebe preslatko 🤗🤗

Sto se tice pelena, mi smo sa prvom curkom kupili pampers unaprijed jer je kao najbolji. Uzasno se razocarali kada je u zelenim i bijelim premium pelenama bila mokra nakon 2h u njima, sa mjesec i pol. I tako sa 2 paketa pa sam ih koristila kratko i mijenjala svakih 1,5h. Iz konzuma smo dobili paket lumpi pelena (proizvodi teta violeta za konzum) i bile su stvarno super, izdrzala bi cijelu noc u njima, jos nebi bile ni pune (kad je prestala kakati po noci), ovisno o paketu nekad su znale zaudarat po mokraci nakon par piskenja. Isprobali smo i babybest iz plodina i isto mogu rec da su dobre, sve velicine smo prosli. Isprobali i pufies pelene, dobili ih na poklon i takoder su dobre. S obzirom da ih proizvode u Rumunjskoj (ili tamo negdje istocno) jako su kvalitetne, papirnate za razliku od plasticnog pampersa, nikad nisu propustile. Dm-ove su ok, malo previse plasticne za mene i jako se osjeti miris urina u njima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.