Sto se tice gacica, i dalje nosim iste ali to su niske skroz, jedino primjecujem da mi na guzi pocelo smetat jer sam dobila nekih 7kg i to otislo u trbuh, grudi i bokove. A grudnjak katastrofa, ne mogu naci broj! Probati cu H&M 😉
Mela da nisi nesto koristila sto te iritiralo? Nova krema, parfem ili omeksivac(jastucnica)?
LittleOne opaaaa masazaaa jako sam ljubomorna! Jesu li i stopala ukljucena? Ja bi to! Uzivancija!
Sto se tice pupka jos je uvucen ali rupa nije toliko duboka. Trbusina sva napeta i mislim da nosim nisko po izgledu, neznam…
I mene zanima popis za rodiliste! I te mrezaste gacice, koju velicinu uzimate?
@ Orangina,
miris omekšivača od početka trudnoće ne podnosim nikako, a parfem jesam promijenila.
Da ja ne bih riskirala, opet ću se naručiti za vađenje krvi pa da vidim željezo, sve imam osjećaj da je od njega .
LittleOne sretno na pregledu danas i uzivaj na masazi.
Ja imam pregled u 17:30, a moram danas obaviti depiliranje,koje ce malo potrajati, jer sam bila malo lijena hahhahaha 😔🙂
I nadam se da necu morati mirovati jer moram hrpu toga kupiti. Od kolica, pa do torbe za porod. 😊
Mrezaste gace su po brojevima s/m/l..
Ja imam jako nisko zeljezo i nemam svrbez. Nekako ne vjerujem da je zbog njega. Da li je jos negdje na tijelu tako ili samo lice?
Mrezaste gace su po brojevima s/m/l..
Ja imam jako nisko zeljezo i nemam svrbez. Nekako ne vjerujem da je zbog njega. Da li je jos negdje na tijelu tako ili samo lice?
Samo lice i to donji dio lica i gornji dio vrata. Naravno osjetim ponekad po cicama svrbež, ali kada se namažem prođe. Mada ovo za lice mi je malo čudno.
Hvala, javim se :)
Onda cu kupit jos ulozaka i moram nabavit jos jednu spavacicu. Vidim da su cure vec otvorile temu za ljetne bebe, vrijeme juri
LittleOnesretno na pregledu danas i uzivaj na masazi.
Ja imam pregled u 17:30, a moram danas obaviti depiliranje,koje ce malo potrajati, jer sam bila malo lijena hahhahaha 😔🙂
I nadam se da necu morati mirovati jer moram hrpu toga kupiti. Od kolica, pa do torbe za porod. 😊
Dazi sretno na pregledu i čuvaj se. Bude to sve super..Držimo fige
Cure koje su kupile stvari za rodiliste (ili iskusne mame :D) , sta sve treba kupiti? Imam paket velikih ulozaka vir, 5 mrezastih gaca. Ne znam sta jos? Imam spavaćicu, rucnik, japanke i te stvari od doma, al ne znam jel jos nesto moram kupit?
1 paket ulozaka ti nece biti dosta. Ja sam prosli put uzela 3 paketa i jos mi je muz donio 2 paketa, doduse ja sam bila 5 dana u rodilistu. Kasnije sam koristila libress nocne. Uzmi si bocu vode i obavezno nesto za grickat ako rodis usred noci-meni su keksi nakon 16h u radaoni bili kao najfiniji odrezak..
Takoder si uzmi barem dvije spavacice (ne znam dal rodiliste u koje ides ima svoje, petrova nema), meni je jedna bila krvava nakon poroda pa sam ju jos u boxu presvukla. Pribor za osobnu higijenu. Ja sam si ranu nakon tusiranja spricala octenisept sprejem. Punjac za mobitel, krema za bradavice, blazinice za dojenje, grudnjak-inace kazu da ne treba, ali kako ja imam velike sise, nisam mogla bez njega.
I provjeri si u rodilistu dal treba kaj za bebu, neki traze pelene, vlazne i kremu.
I pripremis robu u kojoj ce beba doma i jaje da to uzme netko tko ce doc po tebe.
Meni je frendica rekla da je ona imala i one jednokratne podloske za wc, da moze sjesti, vlazne maramice, vlazni toaletni, japanke za tusiranje, rucnike (uz sve gore navedeno)...
Aymee
E vidis, u dmu ima onih dezinfekcijskih maramica bas za brisanje wc skoljke. Mogla bi to uzet
Sortiraj odgovore
Najstariji