Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    15. Listopad 2017. 19:45

Po mom iskustvu, tamne dlake sa trbuha otpadnu nakon poroda tako da ih ja ne diram..
    Kaj se tice povecanja grudi, nakon poroda kad dode mlijeko povecaju se za bar 2 broja. Meni je isto problem naci grudnjake za dojenje jer nigdje ne mogu naci broj. 
    Bubamara, grudnjaci za dojenje su bez zica jer zica zna nazuljati mlijecne kanalice i napraviti kvrgu i upalu. I meni su te zice bile uzasno neudobne jos u trudnoci..

Mela
    15. Listopad 2017. 19:58

@Dea32 
    Mene dlake užasno nerviraju, ali eto tješim se da ce proći. ne mogu pupu ni slikati kak treba 
    Pored grudnjaka i gaćice za trudnice gdje uzimate? 

15. Listopad 2017. 21:41

Evo jos jedne sisulje😥😥
    Bile su velike, sad su jos vece.. nadan se da nece jos puno rast jer je tesko nac grudnjake.. 
    Inace u H&Ma san nasla super grudnjake za dojilje. Nisu oni obicni pamucni "mlohavi" nego su dosta cvrsti i izgledaju super..
    Inace ja san sve kupila osim kade. Uzet cu aquascale, nasla san je samo triban otic po nju i to je to. Kupila san torbu za rodiliste i kroz iduci tj cu uzet uloske i sve sta triba (spavacice vec jesam) tako da torba bude spremna jer eto nikad se ne zna 😊
    Vrime stvarno brzo leti i ne zelin bit nespremna pogotovo jer iman jake bolove u simfizi koji mi otezavaju pokretnost 😏

• Aymee
    15. Listopad 2017. 22:33

Dalmatinkaa

Evo jos jedne sisulje😥😥
    Bile su velike, sad su jos vece.. nadan se da nece jos puno rast jer je tesko nac grudnjake..
    Inace u H&Ma san nasla super grudnjake za dojilje. Nisu oni obicni pamucni "mlohavi" nego su dosta cvrsti i izgledaju super..
    Inace ja san sve kupila osim kade. Uzet cu aquascale, nasla san je samo triban otic po nju i to je to. Kupila san torbu za rodiliste i kroz iduci tj cu uzet uloske i sve sta triba (spavacice vec jesam) tako da torba bude spremna jer eto nikad se ne zna 😊
    Vrime stvarno brzo leti i ne zelin bit nespremna pogotovo jer iman jake bolove u simfizi koji mi otezavaju pokretnost 😏

Meni su grudnjaci inace tragedija, a bojim se da ce mi i oni za dojilje biti tijesni.. Inace, zbog velicine grudi uskih ledja volim podstavljene grudnjake sa zicom (zaljubljena u jedan Liscin model).... 

Aymee

Orangina
    15. Listopad 2017. 23:11

Neo-imam i ja svakakve snove, zivopisne, strasne, glupe..uglavnom kad se probudim prvo moram skuziti dali je to bio san ili ne 😂 

Aymee-predobra kadica! Svidaju mi se stvari kojima mozes naci vise namjena i koristiti duze vrijeme npr.kinderbet koji se pretvori u djecju sobu kasnije.

Dea32-ajd sad si me malo utjesila za tu dlakavost, hvala. A grudnjake sa zicom u trudnoci ne podnosim, grudi mi cesto budu vruce i crvene pa pokusavam sto vise biti bez grudnjaka ali kad idem van moram staviti, bradavice strse i cice skacu po svuda 😳 

• Frau_Mund6
    15. Listopad 2017. 23:43

Moje su cice uvijek bile manje do srednje, ovisno o debljini  ;) neka trojkica. Nadala sam se onak lijepim cicama u trudnoci, nekom vecem broju, ali kaj mi to vrijedi kad mi je trbuh duplo veci od cica pa se one opet izgube ;) ostaje samo kod dojenja da budu onak lijepe i velike... 
    Meni nikad nisu pasali grudnjaci sa zicom, stalno sam se mucila s tim,  ili mi zica probije ili me stisce, onak blagi uzas. Prije nekoliko godina sam otkrila u intimisimiu push up grudnjake bez zice. Preporod ;) osjecaj kao da imas top a moje manje cice podigne da bas onak fino stoje ;) a i frendice sa vecima su odusevljene ;) eto za preporuku svakako, a cijene su nekih 250 kn ili tako nesto. Nemoram reci da ih mozes prat bez ikakvih problema i da se nista nece razvalit ;) 
    Za sad sam kupila u lidlu 2 kom, crni i bijeli, koje su mi preporucile frendice. A cice budu valjda same od sebe stajale onak pune mlijeka ;)

url=https://lilypie.com]

16. Listopad 2017. 00:12

Aymee

Dalmatinkaa

Evo jos jedne sisulje😥😥

Meni su grudnjaci inace tragedija, a bojim se da ce mi i oni za dojilje biti tijesni.. Inace, zbog velicine grudi uskih ledja volim podstavljene grudnjake sa zicom (zaljubljena u jedan Liscin model)….

Nece, pogledaj te u H&Ma. Ja ne podnosin one krpene mlohave grudnjake za dojenje iman fobiju od njih iti kad ih vidin.. nmg zamislit to na sebi haha.. a ovo je bas pravi grudnjak samo je namjenjen dojenju i nema zicu. Meni super. Dok su mi H&M gacice za trudnice koma.. razvukle se nakon prvog pranja i spadaju.. sad nosin prijasnje gacice 😁

MamaTroje
    16. Listopad 2017. 06:32

Mela

@Dea32
    Pored grudnjaka i gaćice za trudnice gdje uzimate?

U H&M-u.

Mela
    16. Listopad 2017. 08:00

Dalmatinaka,

Ja sam još uvijek na prijašnjim gaćicama.. ali već sad osjetim potrebu za većim 
    Pogledala sam grudnjake u H&M i super su.

16. Listopad 2017. 08:08

Mela

Dalmatinaka,

Ja sam još uvijek na prijašnjim gaćicama.. ali već sad osjetim potrebu za većim
    Pogledala sam grudnjake u H&M i super su.

Ja mislin da cu do kraja ostat u njima jer san se navikla i ne spadaju mi 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.