Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    16. Listopad 2017. 22:35

Moje frendice sve uglavnom izbjegavaju pampers, cula sam pohvale za konzumove lumpi i dm, meni nista od toga bas nije blizu, al planiram kupit razlicite pa da probamo ;) 
    Little, pupak mi je jos uvucen, al sam beki dan primjetila da je nesto plici, iako sam je dosta iza vas...  

url=https://lilypie.com]

MamaTroje
    17. Listopad 2017. 00:06

Mela, pogledaj si željezo.
    Meni su sve plastične pelene iste. Djeca su imala osipe ne zbog njih nego zbog tipa hrane uglavnom. Koristimo ih u kombinaciji sa platnenima.

neo
    17. Listopad 2017. 07:42

LittleOne

Mene zna svrbit koza inace zimi jer mi grijanje dodatno isusi kozu..
    E cure, jel vam iskocio pupak? Meni se cini kao da je blize povrsini al je jos unutra zasad

Meni jos nije iskočio ali mi se skroz smanjio. Sad je skroz mala rupica  samo i bas mi je cudno.

neo
    17. Listopad 2017. 07:46

Moja mama je unatrag 6 g.koristila s bratom onaj pampers kaj ima narancasto pakiranje i bila je zadovoljna. Tako da cu i ja probat s tim ako ih jos ima

dea32
    17. Listopad 2017. 08:17

Meni pupak jos nije iskocio, ali je na tom putu..
    Narancasti pampers je mojoj sestri bio jako los, klinci su se znali buditi nakon 3h mokri, a on je bas kao 'sleep and play'. Jasno mi je da moze pelena promociti, ali ako je dobra velicina ne bi trebalo. Mi smo cak kupovali vece brojeve pampersa i ista stvar, curka je bila mokra stalno. I treba paziti na deckice da im spolovilo bude dolje jer znaju zamociti pupak, sto u pocetku i nije najsretnija stvar..
    Mi lidlove nismo probali, cula sam da hvale mullerove beauty baby koje takoder nismo koristili

Mela
    17. Listopad 2017. 08:31

Željezo i jeste problem, po posljednjem nalazu.
    Mada uzimam tablete i trudim se što više unositi hranjivih stvari, ali očigledno bebica sve sebi uzima .

LittleOne
    17. Listopad 2017. 09:22

Cure koje su kupile stvari za rodiliste (ili iskusne mame :D) , sta sve treba kupiti? Imam paket velikih ulozaka vir, 5 mrezastih gaca. Ne znam sta jos? Imam spavaćicu, rucnik, japanke i te stvari od doma, al ne znam jel jos nesto moram kupit? 

Orangina
    17. Listopad 2017. 09:26

Sto se tice gacica, i dalje nosim iste ali to su niske skroz, jedino primjecujem da mi na guzi pocelo smetat jer sam dobila nekih 7kg i to otislo u trbuh, grudi i bokove. A grudnjak katastrofa, ne mogu naci broj! Probati cu H&M 😉 

Mela da nisi nesto koristila sto te iritiralo? Nova krema, parfem ili omeksivac(jastucnica)? 

LittleOne opaaaa masazaaa jako sam ljubomorna! Jesu li i stopala ukljucena? Ja bi to! Uzivancija! 

Sto se tice pupka jos je uvucen ali rupa nije toliko duboka. Trbusina sva napeta i mislim da nosim nisko po izgledu, neznam...

I mene zanima popis za rodiliste! I te mrezaste gacice, koju velicinu uzimate? 

LittleOne
    17. Listopad 2017. 09:32

Ja sam uzela M. Inace su mi hlace 38br (sad 40) ali nemam pojma. Nekak sam mislila da je dobro da stisnu da to ne plese okolo, a valjda ce otic nesto kila na porodu :p
    Masaza cijelog tijela, u 12h i onda pregled u 3 i onda malo shoping. Ako sve prode oke ovo ce biti najbolji dan mjeseca 

dea32
    17. Listopad 2017. 09:35

LittleOne

Cure koje su kupile stvari za rodiliste (ili iskusne mame :D) , sta sve treba kupiti? Imam paket velikih ulozaka vir, 5 mrezastih gaca. Ne znam sta jos? Imam spavaćicu, rucnik, japanke i te stvari od doma, al ne znam jel jos nesto moram kupit?

1 paket ulozaka ti nece biti dosta. Ja sam prosli put uzela 3 paketa i jos mi je muz donio 2 paketa, doduse ja sam bila 5 dana u rodilistu. Kasnije sam koristila libress nocne. Uzmi si bocu vode i obavezno nesto za grickat ako rodis usred noci-meni su keksi nakon 16h u radaoni bili kao najfiniji odrezak.. 
    Takoder si uzmi barem dvije spavacice (ne znam dal rodiliste u koje ides ima svoje, petrova nema), meni je jedna bila krvava nakon poroda pa sam ju jos u boxu presvukla. Pribor za osobnu higijenu. Ja sam si ranu nakon tusiranja spricala octenisept sprejem. Punjac za mobitel, krema za bradavice, blazinice za dojenje, grudnjak-inace kazu da ne treba, ali kako ja imam velike sise, nisam mogla bez njega.
    I provjeri si u rodilistu dal treba kaj za bebu, neki traze pelene, vlazne i kremu. 
    I pripremis robu u kojoj ce beba doma i jaje da to uzme netko tko ce doc po tebe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.