Jel vi imate svrbež po licu, obrazi i donji dio vrata? Mene već neka tri dana koža svrbi, a isti nisam prije osjećala.
Ja nemam. Jesi sigurna da nisi mozda na nesto alergicna? Mozda je samo suha koza u pitanju

Mene zna svrbit koza inace zimi jer mi grijanje dodatno isusi kozu..
E cure, jel vam iskocio pupak? Meni se cini kao da je blize povrsini al je jos unutra zasad
Hvala vam cure. ☺️
Sto se tice kupovanja, nije jos nista spremno. Prvo sam pisala diplomski, a i praznovjerna sam pa smo cekali, onda sam diplomirala, pa malo uzivala svakodnevno na plazi i u vecernjim setnjama, pa je dosao 9.mj i nase vjencanje i evo vec je 15.10. tako da kako vas citam mi je bas malo panika.
Moram sutra zvati u bolnicu da vidim ima li mjesta na tecaju i tako.
Melica svrbez nemam.
Little meni je pupak unutra, al kad mazem stomak i prodjem s rukama pored,on se bas izboci hehhe

Hahaha xD ja san taman iz ducana, kupila san mrezaste gacice i one blaznice za bradavice. Bitno da je torba spremna, udaljena san od bolnice 15ak min pa ako i zaboravin muz ce se vratit po nju haha :D
A beba je opremljenija nego cila kuca haha.. nema sta nema.. samo joj pelene jos nisan kupila, sve nesto razmatran koje su najbolje.. skupljan tudja iskustva itd al i to iman u planu uskoro 😂
Rekla san da joj vise nista necu kupovat jer iman previse stvari i opet nmg odolit.. kad je sve za bebe preslatko 🤗🤗
Sto se tice pelena, mi smo sa prvom curkom kupili pampers unaprijed jer je kao najbolji. Uzasno se razocarali kada je u zelenim i bijelim premium pelenama bila mokra nakon 2h u njima, sa mjesec i pol. I tako sa 2 paketa pa sam ih koristila kratko i mijenjala svakih 1,5h. Iz konzuma smo dobili paket lumpi pelena (proizvodi teta violeta za konzum) i bile su stvarno super, izdrzala bi cijelu noc u njima, jos nebi bile ni pune (kad je prestala kakati po noci), ovisno o paketu nekad su znale zaudarat po mokraci nakon par piskenja. Isprobali smo i babybest iz plodina i isto mogu rec da su dobre, sve velicine smo prosli. Isprobali i pufies pelene, dobili ih na poklon i takoder su dobre. S obzirom da ih proizvode u Rumunjskoj (ili tamo negdje istocno) jako su kvalitetne, papirnate za razliku od plasticnog pampersa, nikad nisu propustile. Dm-ove su ok, malo previse plasticne za mene i jako se osjeti miris urina u njima.
Ko bi reka da je Pampers nekvalitetan.. ja stvarno neman iskustva s pelenama.. al cula san da je tesko procjenit u ranom stadiju jer valjda dok su bebe, svake promoce.. sad stvarno nez.. mislin da je to mozda i individualno jer svaka beba ima drugaciji tip koze i od odredjenih pelena dobiju osip tako da mi ima logike da ne odgovaraju svima isti brendovi pelena

Mene zna svrbit koza inace zimi jer mi grijanje dodatno isusi kozu..
E cure, jel vam iskocio pupak? Meni se cini kao da je blize povrsini al je jos unutra zasad
Meni jos nije iskocia al je plići nego sta je bia 🙊

E cure,zene sve moje prijateljice i poznanice kazu da jedine pelene koje ih nisu izdale i bile su najbolje su lidlove. Da su savrsene.

Jel vi imate svrbež po licu, obrazi i donji dio vrata? Mene već neka tri dana koža svrbi, a isti nisam prije osjećala.
Ja nemam. Jesi sigurna da nisi mozda na nesto alergicna? Mozda je samo suha koza u pitanju
Koliko znam, nisam alergična..Možda je pak samo od suhe kože.

Pupak nije iskočio, čak šta više isti mi je.. Nisam još primjetila promjenu!

Koliko sam čula od frendica i kume, sve su koristile pampers, ali kao što kaže Dalmatinka opet je sve to do bebine kože..
Za lidilove prvi put čujem i imat ćemo u vidu

Koliko sam čula od frendica i kume, sve su koristile pampers, ali kao što kaže Dalmatinka opet je sve to do bebine kože..
Za lidilove prvi put čujem i imat ćemo u vidu
Ne znan ni ja za te Lidlove.
Nezz nisan pametna sta se tog tice.. isprobat cemo par marki pa cemo vidit

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji