Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    16. Listopad 2017. 18:31

Mela

Jel vi imate svrbež po licu, obrazi i donji dio vrata? Mene već neka tri dana koža svrbi, a isti nisam prije osjećala.

Ja nemam. Jesi sigurna da nisi mozda na nesto alergicna? Mozda je samo suha koza u pitanju

LittleOne
    16. Listopad 2017. 18:54

Mene zna svrbit koza inace zimi jer mi grijanje dodatno isusi kozu..
    E cure, jel vam iskocio pupak? Meni se cini kao da je blize povrsini al je jos unutra zasad

16. Listopad 2017. 19:18

Hvala vam cure. ☺️
    Sto se tice kupovanja, nije jos nista spremno. Prvo sam pisala diplomski, a i praznovjerna sam pa smo cekali, onda sam diplomirala, pa malo uzivala svakodnevno na plazi i u vecernjim setnjama, pa je dosao 9.mj i nase vjencanje i evo vec je 15.10. tako da kako vas citam mi je bas malo panika. 
    Moram sutra zvati u bolnicu da vidim ima li mjesta na tecaju i tako. 
    Melica svrbez nemam. 
    Little meni je pupak unutra, al kad mazem stomak i prodjem s rukama pored,on se bas izboci hehhe

16. Listopad 2017. 20:30

dea32

Dalmatinkaa

Hahaha xD ja san taman iz ducana, kupila san mrezaste gacice i one blaznice za bradavice. Bitno da je torba spremna, udaljena san od bolnice 15ak min pa ako i zaboravin muz ce se vratit po nju haha :D
    A beba je opremljenija nego cila kuca haha.. nema sta nema.. samo joj pelene jos nisan kupila, sve nesto razmatran koje su najbolje.. skupljan tudja iskustva itd al i to iman u planu uskoro 😂
    Rekla san da joj vise nista necu kupovat jer iman previse stvari i opet nmg odolit.. kad je sve za bebe preslatko 🤗🤗

Sto se tice pelena, mi smo sa prvom curkom kupili pampers unaprijed jer je kao najbolji. Uzasno se razocarali kada je u zelenim i bijelim premium pelenama bila mokra nakon 2h u njima, sa mjesec i pol. I tako sa 2 paketa pa sam ih koristila kratko i mijenjala svakih 1,5h. Iz konzuma smo dobili paket lumpi pelena (proizvodi teta violeta za konzum) i bile su stvarno super, izdrzala bi cijelu noc u njima, jos nebi bile ni pune (kad je prestala kakati po noci), ovisno o paketu nekad su znale zaudarat po mokraci nakon par piskenja. Isprobali smo i babybest iz plodina i isto mogu rec da su dobre, sve velicine smo prosli. Isprobali i pufies pelene, dobili ih na poklon i takoder su dobre. S obzirom da ih proizvode u Rumunjskoj (ili tamo negdje istocno) jako su kvalitetne, papirnate za razliku od plasticnog pampersa, nikad nisu propustile. Dm-ove su ok, malo previse plasticne za mene i jako se osjeti miris urina u njima.

Ko bi reka da je Pampers nekvalitetan.. ja stvarno neman iskustva s pelenama.. al cula san da je tesko procjenit u ranom stadiju jer valjda dok su bebe, svake promoce.. sad stvarno nez.. mislin da je to mozda i individualno jer svaka beba ima drugaciji tip koze i od odredjenih pelena dobiju osip tako da mi ima logike da ne odgovaraju svima isti brendovi pelena

16. Listopad 2017. 20:32

LittleOne

Mene zna svrbit koza inace zimi jer mi grijanje dodatno isusi kozu..
    E cure, jel vam iskocio pupak? Meni se cini kao da je blize povrsini al je jos unutra zasad

Meni jos nije iskocia al je plići nego sta je bia 🙊

16. Listopad 2017. 20:48

E cure,zene sve moje prijateljice i poznanice kazu da jedine pelene koje ih nisu izdale i bile su najbolje su lidlove. Da su savrsene.

Mela
    16. Listopad 2017. 21:21

dea32

Mela

Jel vi imate svrbež po licu, obrazi i donji dio vrata? Mene već neka tri dana koža svrbi, a isti nisam prije osjećala.

Ja nemam. Jesi sigurna da nisi mozda na nesto alergicna? Mozda je samo suha koza u pitanju

Koliko znam, nisam alergična..Možda je pak samo od suhe kože.

Mela
    16. Listopad 2017. 21:24

Pupak nije iskočio, čak šta više isti mi je.. Nisam još primjetila promjenu!

Mela
    16. Listopad 2017. 21:41

Koliko sam čula od frendica i kume, sve su koristile pampers, ali kao što kaže Dalmatinka opet je sve to do bebine kože.. 

Za lidilove prvi put čujem i imat ćemo u vidu 

16. Listopad 2017. 22:17

Mela

Koliko sam čula od frendica i kume, sve su koristile pampers, ali kao što kaže Dalmatinka opet je sve to do bebine kože..

Za lidilove prvi put čujem i imat ćemo u vidu

Ne znan ni ja za te Lidlove.
     Nezz nisan pametna sta se tog tice.. isprobat cemo par marki pa cemo vidit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.