Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    14. Listopad 2017. 23:35

Mi imamo kinderbet, nesto robice i jos tak par sitnica. Fali jos dosta toga.. Cekam onaj sajam trudnica da vidim oce bit neka kolica na akciji. Ostalo pomalo

Orangina
    14. Listopad 2017. 23:36

Kupanje je delikatna stvar, kao i prematanje pupka, ma tvoja mama nek bude s svama prvi put pa cete dalje lako sami. Iako sam cula da i patronazna dolazi za prvo kupanje

LittleOne
    14. Listopad 2017. 23:38

Ja ne zivim u istom gradu u kojem sam prijavljena, koju onda patronaznu zovem, iz lokalnog doma zdravlja? Nema veze sto nisam tu prijavljena ili? 

Orangina
    14. Listopad 2017. 23:47

Koliko ja znam kad rodis ce bolnica obavijestiti patronaznu da te posjeti ali mozes se i ranije informirati npr.u ginekoloskoj, cula sam da neke zene upoznaju patronaznu i prije poroda

MamaTroje
    15. Listopad 2017. 06:21

LittleOne

Mi se raspravljamo ko ce ga kupati prvih par puta, nitko ne zeli. Oboje se bojimo da nam ne iskliznepala je odluka da cemo zvat moju mamu. Jadna zena ni ne zna sto je sve ceka

Ne moraš dijete kupati nakon što ga operu u bolnici. Kad se malo nakupi po tijelu prođeš s mokrom tetrom, a kad se ukenja samo guzicu opereš pod slivnik. Previše pranja im skida zaštitni sloj kože i stvarno nema za tim potrebe, bez obzira što reklame kažu.

Teddy Bear
    15. Listopad 2017. 08:26

A sto se tice grudnjaka,odavno mi ni jedan ne moze. Uglavnom,ja vam nosim top,i u prvoj trudnoci sam i sad u ovoj. Preporod za grudi.

15. Listopad 2017. 08:32

Jutroo 😊
    Jojj blago se vama, ja oduvijek zelim vece cice i evo sad u trudnoci moram reci da mi nisu niti malo narasle, ajd mozda za trecinu broja hahahhaha 
    Ne znam zasto ni kako,ali eto. 
    A sto se tice opreme za bebicu, imam dosta toga, al nismo nisza kupili. To sam dobila od sestricne i prijateljice. Kinderbet normalni i putni, torbu za mamu, autosjedalicu i nosiljkicu,kosaru (ne znam kako kazete) sa postoljem pa moze stajati na tom postolju, odjecice svakakve i takoo. Ima svega uglavmom. Al moramo jos ici kupiti svega

Teddy Bear
    15. Listopad 2017. 08:37

Vec sam nekad prije pisala da mi je starija djevojcica zimska beba,tako da sad za ovu bebicu ne moramo nista novo kupiti,niti od odjece niti opreme (kolica,jaje,krevetac...) jedino novi madrac za krevetac. Mislim na vecu kupovinu. 

neo
    15. Listopad 2017. 08:39

Uh,bome sam se i ja nadala da ce mi barem u trudnoci narast grudi jer inace nosim B a ono nista. Koje razocaranje 😕
    A kaj se tice stvari za bebaca jos nisam nista kupila. Cekam isto sajam za te neke vece stvari. Ali sam odlucila drugi tjedan rijesit ovo za u bolnicu da mi bude sve spremno jer nikad se nezna.

url=https://lilypie.com]

15. Listopad 2017. 08:43

E isti slucaj Neo za cice. Ahh.  jos ima nade mozda nas, jos nije gotovo hahahhahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.