Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    15. Listopad 2017. 11:18

Cice ni meni nisu nešto pretjerano narasle, iako sam si mislila da hoće 
    Povećana dlakavost je prisutna. Negdje sam pročitala da je u trudnoći dozvoljeno pupu depilirati voskom, negdje da nikako nije.
    Kakva su Vaša mišljenja po tom pitanju? 

P.S. Ugodan vikend Vam želim.

• Aymee
    15. Listopad 2017. 12:07

Orangina

Aymee nista ali bas nista nismo kupili, malo me panika hvata da cu morati traziti sve zadnji cas… Koja ste kolica kupili?

A sto se tice grudi pa i meni su inace povece i sad jos vece, onak gledam najvece brojeve i kosaricu E ali nista od toga mi nije udobno, koma.

I bravo za malog boksaca hehe, sportski tip 😉

Orangina, nasa odluka je pala na CAM kolica.. Lako se sklapaju i rasklapaju, stanu mi u bunker, 3 u 1 su itd. Mi smo ih kupili u Italiji i bila su na dobrom popustu.. 

Ostatak stvari smo kupovali posvuda. 

Ne znam zanima li koga, ali u Zg smo kupili kadicu na razvlacenje (kao harmonika). Dosta je velika a prakticna za odlaganje kad ne bude u upotrebi. Moje curke koje vec imaju povecu djecicu su se odusevile jer su im klasicne zauzimale prostor. Probam naci slicicu pa zaljepim negdje nekako.. 

Mislim da cu i ja pokusati s topicima i sportskim grudnjacima, vjerujem da ce mi biti lakse i udobnijd dok vjezbam i setam.. 

Aymee

• Aymee
    15. Listopad 2017. 12:09

Aymee

LittleOne
    15. Listopad 2017. 12:35

Aymee u kojem ducanu ste kupili kadicu, jel se sjecas? Super je

• Frau_Mund6
    15. Listopad 2017. 13:15

A jeste se raspisale ;) 
    Aymee ova kadica je odlicna ,) mi smo dobili pa je nebudem kupovala ;) to je silikon? Imam takvu zdjelicu za peseka ;D super mi je to rjesenje ;) 
    Moj dragi vec ima curu od 15 godina tako da mu nista nije strano... i obicno misli da ja u svemu pretjerujem... al ipak nekako navucem na svoje ;)  kaj se tice mazelja i ljubljenja to ke svakodmevni ritual, a pricanje ce valjda doci kad se pocne vise ritat ;) 
    kupit cemo samo kolica i onu lezaljku-hranilicu u kompletu da traje do djetetove 3. godine. Prematalicu smo isto dobili, neku koja se montira na krevet, isto fora rjesenje, jer bebu na to me prematas par mjeseci a onda je obicno lovis po stanu pa di stognes ;) krevetic i ormare smo dobili, dio se vec brusi i priprema za farbanje... kad taj dio bude gotov, pokupit cu robicu za djete i narucit posteljinu... moj plan je da sve defoniram do bozica, uzivam u zadnjim  blagdanima solo sa muzem i onda polako priprema za porod... ;D meni to zvuci kao da je vec frka... a zadnja na listi 😥

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    15. Listopad 2017. 13:17

Mela, ja sam oduvijek imala problema sa dlakavosti tak da depiliram noge, prepone, ruke ;( ne pada mi na pamet da pocnem trbuh, pa kako god izgledalo... nadam se da ce se smanjit poslije poroda ;) ako pocnem cupat nikad se nece smanjit... ;(

• Aymee
    15. Listopad 2017. 14:17

LittleOne

Aymee u kojem ducanu ste kupili kadicu, jel se sjecas? Super je

Kupljena u Lesnini Zg i mislim da je bila oko 200, 250 kn.. 

Aymee

• Aymee
    15. Listopad 2017. 14:21

Frau_Mund6

A jeste se raspisale ;)
    Aymee ova kadica je odlicna ,) mi smo dobili pa je nebudem kupovala ;) to je silikon? Imam takvu zdjelicu za peseka ;D super mi je to rjesenje ;)
    Moj dragi vec ima curu od 15 godina tako da mu nista nije strano… i obicno misli da ja u svemu pretjerujem… al ipak nekako navucem na svoje ;) kaj se tice mazelja i ljubljenja to ke svakodmevni ritual, a pricanje ce valjda doci kad se pocne vise ritat ;)
    kupit cemo samo kolica i onu lezaljku-hranilicu u kompletu da traje do djetetove 3. godine. Prematalicu smo isto dobili, neku koja se montira na krevet, isto fora rjesenje, jer bebu na to me prematas par mjeseci a onda je obicno lovis po stanu pa di stognes ;) krevetic i ormare smo dobili, dio se vec brusi i priprema za farbanje… kad taj dio bude gotov, pokupit cu robicu za djete i narucit posteljinu… moj plan je da sve defoniram do bozica, uzivam u zadnjim blagdanima solo sa muzem i onda polako priprema za porod… ;D meni to zvuci kao da je vec frka… a zadnja na listi 😥

Silikon je i ima onaj cepic za ispustanje vode. Mi smo isto kupili prematalicu sto kao ide na krevetic al cemo ju montirati na komodu obicnu sto smo kupili.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    15. Listopad 2017. 16:52

Mi smo dobili neki ladicar visine 50 cm pa samo kemijali dizat da bude prematalica. Onda nam je uletila ova kaj se postavi na krevetac, tako da si od ladicara mogu napravit klupicu za sjedenje ;) dok se djeca igraju, ja sjedim na klupici i pijem kavu ;) haha lagodnog li odgajanja  ;) 

• Bubamara86
    15. Listopad 2017. 19:08

Curke s malim cicama, stvarno vam zavidim. Ja imam obrnut problem. I inace su velike (kosarica D), a sad su se povecale za dva broja 😰 Sve se bojim na sta ce licit kad dodje mlijeko... Ne moram ni spominjat da grudnjak (sa zicom) ne skidam ni kad spavam. E sad, brine me sta ce biti kad budem dojila. Koliko sam vidjela, grudnjaci za dojenje nemaju zicu - ako znate gdje se moze kupiti neki malo cvrsci grudnjak za dojenje, javite!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.