Ma taj moj je tolko napet da ne znam kaj ce bit kad porod stvarno krene, mislim da cu se sama odvest u bolnicu. Vec je pripremio sto ce ON obucProcitao je vise knjiga o trudnoci od mene i skinuo si je aplikaciju na mobitelu pa me svaki dan obavjestava kako se danas razvija beba
Joj to je super! Moj nista ne regaira...ja mislim da tek kada vidi bebu da ce shvatiti sto se dogodilo
Cure kada ste primjetile tu pojacanu dlakavost? Meni se isto cini da sam dlakavija...ali ne znam jer treba ocekivati jos ili je to to....
Ma taj moj je tolko napet da ne znam kaj ce bit kad porod stvarno krene, mislim da cu se sama odvest u bolnicu. Vec je pripremio sto ce ON obucProcitao je vise knjiga o trudnoci od mene i skinuo si je aplikaciju na mobitelu pa me svaki dan obavjestava kako se danas razvija beba
Joj to je super! Moj nista ne regaira…ja mislim da tek kada vidi bebu da ce shvatiti sto se dogodilo
Bome ni moj bas previse ne reagira.
url=https://lilypie.com]
Moj nije reagirao do prvog ultrazvuka na koji je isao, to je bio onaj anomalyscan u 12tt. Do tad nit je drago trbuh nit je to spominjao puno, kao da je to neka usputna stvar, mislim da nije bio svjestan. A onda kad je doktor pustio otkucaj se raspametio i od tad se ne gasi. Tak da probajte s tim, mislim da oni te ne kuze kao mi dok ne vide/cuju
Ajmeee Little stvarno je presladak. Hehhe 😊😊 bravo bravo za njega!
Ja nemam primjedbe na svog stvarno. Od pocetka samo prica s njom, mazi stomak,mazi mene, stalno govori kako sam mu lijepa, da sam najljepsa trudnica itd itd hahha A i inace je divan, predivan stvarno. 😊😄
I od samog pocetka ide sa mnom na sve preglede, i svaki put pusti suzu kad je vidi. I kad smo saznali da sam trudna je plakao.
Curke, sto se muskog dijela tice moj je vise u onoj skupini - nije svjestan. Neki dan je bebac boksao u trbuhu (da, bit ce dijete borilacki nastrojeno jer uvijek na 3d uzv ima rucice u gardu za boks, ) pa me pitao boli li kad udara..
Meni se ten nije drasticno promijenio (svakakve faze imam) ali su mi zato cicke 6 brojeva vece i tamne bradavice. Inace imam D kosaricu i velike bradavice..
Grudnjaci su mi znanstvena fantastika i nemam ideju kolike ce biti nakon poroda..
Jeste li vec kupovale stvari za bebaca? Mi smo obavili kupovinu vecine vecih stvari.. Ja sam po prirodi ziheras i bojim se da necemo stici.. Jedino robicu planiram kupiti kasnije..
Aymee
Frau_Mund6 ni ja neznam gdje je taj trudnicki sjaj 😅 ali valjda bude sve doslo na svoje nakon poroda.
LittleOne preko dana nemoj krizati noge, i nastoji prosetati pa pred spavanje mozes razgibati stopala, topla kupka moze pomoci da opustis misice.
A tvoj dragi je bas meden, i treba da bude informiran da zna kroz sta prolazis 👍
Mirjanos skoro od pocetka sam primjetila dlakavost, moram se cesce brijati. Kakva cu im doci na porod bolje da ne zamisljam 😂
Dazi aaaaw bas slatko, bit ce pravi tata! Moj se brine za mene, mazi trbuh, vozi me kod doktora ali ne zeli biti na porodu, vec govori kako nece presvlaciti bebu ali hoce kupati i dati za jesti
Mi se raspravljamo ko ce ga kupati prvih par puta, nitko ne zeli. Oboje se bojimo da nam ne isklizne pala je odluka da cemo zvat moju mamu. Jadna zena ni ne zna sto je sve ceka
Aymee nista ali bas nista nismo kupili, malo me panika hvata da cu morati traziti sve zadnji cas... Koja ste kolica kupili?
A sto se tice grudi pa i meni su inace povece i sad jos vece, onak gledam najvece brojeve i kosaricu E ali nista od toga mi nije udobno, koma.
I bravo za malog boksaca hehe, sportski tip 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji