Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    13. Listopad 2017. 20:53

Aymee dobrodosla..
    Neo, super da je sve ok. Neka te kilaza ne brine, to je samo broj a nije da si dobila 40kg.. 
    Mirjanos, ako bolovanje nema veze sa trudnocom trebao bi ga otvarati dr opce prakse.. Ginekolog otvara bo za stvari vezane uz ginekoloske probleme.

Marijana07
    13. Listopad 2017. 21:35

neo

Ha ha…samo vi mene tjesite za kile 😃😀😀
    Nisam imala problema sa urinokulturom…ali neka,bolje da provjerimo. Bit cu smirenija.
    A bris moram ponovit jer sam imala neku bakterijicu pa sam popila antibiotik pa cemo vidit jel prosla.
    Aymee dobrodosla.

Nista se ne sekiraj i ja sam za 4 tjedna 4 kg dobila😀

Marijana07
    13. Listopad 2017. 21:37

Aymee

Curke, pratim vas neko vrijeme i bas ste mi slatke, ali nikako da napisem komentar,Ali evo danas sam se odlucila malo aktivirati.. Inace, mi cekamo svog 1. deckicaa termin nam je 12. 1. 2018.

Dobro nam dosla😆

Orangina
    14. Listopad 2017. 01:50

LittleOne kad te hvataju grcevi u listovima, preko dana ili po noci? Gledaj da kad sjedis razgibavas stopala, kruzi pa ispruzi petu. prema van, tusiranje od stopala prema gore, izmjenicno toplo-hladnom vodom, kad god mozes noge na poviseno (dobro je i protiv oticanja) i to sto MamaTroje kaze-masaza ☺

MamaTroje joj koji snovi i onda te probude klinci 😂 

Mela od pocetka trudnoce mi je koza poblesavila, svakakvi pristici se javljaju, novi madezi i neke crvene tockice ispod vrata i na prsima, mislim ako se poveca da ce to biti crvena bradavica? Kako se toga rijesiti?

TeddyBear nemam lineu ali je trbuh podlakavio, fuj. A sise su mi tamne, bradavice velike, ono tamno podrucje areola mi je inace veliko a sad se prosirilo, neznam jel to normalno? 

Neo mozda si se taj dan naprezala kad si imala bolove? Drzim fige i cuvaj se! Ne brini za kile, nije to nista. Pusti sestru i te njihove glupave poglede, umjesto da nam budu utjeha i podrska ti doktori i sestre nas samo strase 😔 

Aymee dobro nam dosla! 

Eto ja ne mogu spavati pa citam zaostatke...svaku noc se budim pa po danu nekad odspavam, beba lupa, cak sam osjetila i koju kontrakciju onako zatezanje trbuha

• Frau_Mund6
    14. Listopad 2017. 10:46

Orangina i meni trbuh dlakav ;( valjda bude to opalo... imam frendicu koja je u trudnoci ostala bez obrva, trepavica... a meni se sve pojacalo ;( bas si koma uzgledam... ne znam gdje je onaj trudnicki sjaj 
    Lineu negru nemam a ni tamne bradavice. 

url=https://lilypie.com]

LittleOne
    14. Listopad 2017. 14:46

Meni su bradavice tamne i velike ajme majko. Kao da su se poduplale 
    Orangina, grci me najvise po noci pa me tolko primi da se zaderem u nekom polusnu jer me probudi i onda dragi skoci iz kreveta ko opecen i pita jel porod poceo 

14. Listopad 2017. 15:24

Hahahahhaahhahahha Little sorry sto se smijem,stvarno mi je zao da te tako zaboli,ali mi je presmijesna reakcija tvog dragog. Bas znaju biti slatki ti muski hehhe 🤗

• Frau_Mund6
    14. Listopad 2017. 18:47

😂😂😂😂😂 little, da scenarij u glavi je bas za vristat 

LittleOne
    14. Listopad 2017. 19:21

Ma taj moj je tolko napet da ne znam kaj ce bit kad porod stvarno krene, mislim da cu se sama odvest u bolnicu. Vec je pripremio sto ce ON obuc  Procitao je vise knjiga o trudnoci od mene i skinuo si je aplikaciju na mobitelu pa me svaki dan obavjestava kako se danas razvija beba 

• Frau_Mund6
    14. Listopad 2017. 19:57

Ahaaa otvori mu profil da nas savjetuje 🤣🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.