Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Listopad 2017. 17:30

Aymee dobro nam doslaaa 🤗😊😊

neo
    13. Listopad 2017. 18:27

Ha ha...samo vi mene tjesite za kile 😃😀😀
    Nisam imala problema sa urinokulturom...ali neka,bolje da provjerimo. Bit cu smirenija.
    A bris moram ponovit jer sam imala neku bakterijicu pa sam popila antibiotik pa cemo vidit jel prosla.
    Aymee dobrodosla.

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    13. Listopad 2017. 18:45

Neo na kraju ispada da je sve bolilo od kilaze 😂😂😂😂 neka je sve ispalo dobro!!! 
    Aymee dobrodosla ;)) 

• Aymee
    13. Listopad 2017. 18:48

Hvala vam curke, Neo, zaista ne brini o kg jer smo sve drukcije i posebne.. npr. ja prva 3 mjeseca nisam dobila ni grama i onda u sljedeca 2,5 mjeseca ukupno 8 kg.. Sad vec 2 tjedna vaga stoji na mjestu.. Vazno je kako se osjecas. Ako se trudis hraniti zdravo (vecinu obroka) i kreces, ne trebaju te zabrinjavati (dok nemas nikakvih problema). Mozda ti je bebac bio malo gladniji.. 

Aymee

neo
    13. Listopad 2017. 18:55

Frau_Mund6

Neo na kraju ispada da je sve bolilo od kilaze 😂😂😂😂 neka je sve ispalo dobro!!!
    Aymee dobrodosla ;))

Da,tako nekako 😅😅😅

neo
    13. Listopad 2017. 18:58

Aymee

Hvala vam curke, Neo, zaista ne brini o kg jer smo sve drukcije i posebne.. npr. ja prva 3 mjeseca nisam dobila ni grama i onda u sljedeca 2,5 mjeseca ukupno 8 kg.. Sad vec 2 tjedna vaga stoji na mjestu.. Vazno je kako se osjecas. Ako se trudis hraniti zdravo (vecinu obroka) i kreces, ne trebaju te zabrinjavati (dok nemas nikakvih problema). Mozda ti je bebac bio malo gladniji..

Ma ne zamaram se previse samo mi ide na zivce kad me sestra kod ginekologa popreko pogleda kad me važe 😡
    A i mirovala sam vise od mjesec dana pa ima i to utjecaja

• Mirjanos
    13. Listopad 2017. 19:09

Curke, sto s kracim bolovanjem za vrijeme trudnoce?
    Jeste uzimale zbog prejlade par dana i tko vam to daje? Ginekolog ili opca medinicina? Jel ulazi u prosjek place?

• Mirjanos
    13. Listopad 2017. 19:10

Teddy Bear

Dobro jutro svima. Moram priznati da sam se lijepo naspavala, djevojčica i ja zaspale u 21.15 h, jutros kad mi je alarm za posla u 6.30 h zvonio nisam mogla vjerovati da sam sve u komadu odspavala tj. da nisam niti jedanput morala na wc.
    Što se tiče prištića, zapravo kroz cijelu trudnoću mi se javljaju, ima dana da mi je lice ekstra, pa odjedanput pun nos i brada nekih prištića.
    Nego jesu li vama bradavice potamnili i imate li onu linea negru na pupku? Ja ništa od toga, za sada.

Ljubomorna sam na tebe :)))) ja se budim nekoliko puta po noci...i onda idem na posao kao zombij :)))

• Mirjanos
    13. Listopad 2017. 19:14

dea32

Cure, za zgaravicu meni pomaze progutati cajnu zlicicu sirove rize, za 15tak min zgaravice vise nema..
    Sto se tice tamnijih bradavica i areole, meni je potamnilo mj dana prije poroda u prvoj trudnoci. Lineu negru nisam imala ni u prvoj trudnoci ni sada..
    Neo, nadam se da je to do sirenja maternice, miruj sto vise..

Ovo si rizom prvi put cujem...zanimljivo... znaci bas sirovu? Niti malo kuhanu?

dea32
    13. Listopad 2017. 20:51

Mirjanos

dea32

Cure, za zgaravicu meni pomaze progutati cajnu zlicicu sirove rize, za 15tak min zgaravice vise nema..
    Sto se tice tamnijih bradavica i areole, meni je potamnilo mj dana prije poroda u prvoj trudnoci. Lineu negru nisam imala ni u prvoj trudnoci ni sada..
    Neo, nadam se da je to do sirenja maternice, miruj sto vise..

Ovo si rizom prvi put cujem…zanimljivo… znaci bas sirovu? Niti malo kuhanu?

Da, sirovu jer se onda zrno napuhne kad upije visak zelucane kiseline. Probale sve trudnice oko mene, cak i frendicin muz, rekao je da mu je fakat prestalo a inace je gutao Gastale i Peptorane..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.