Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    13. Listopad 2017. 11:03

Neo, mozda se maternica siri, to se osjeca kroz cijelu trudnocu, netko ima svakidan manje volive, netko napadaje a netko ne osjeti... ;) nemora biti nista strasno, javi nam u svakom slucaju.
    Meni je lice inace necisto, sad bi rekla da je i bolje nego prije. Nadam se da ce ostat tako poalije trudnoce ;)

url=https://lilypie.com]

LittleOne
    13. Listopad 2017. 11:10

Ja menstrualne bolove malo malo imam. Zato sam i pocela s magnezijem. I bas sam neki dan razmisljala kak je cudno da se javljaju sam dole nisko di i inace a maternica mi je vec preko pupka 

dea32
    13. Listopad 2017. 13:08

Cure, za zgaravicu meni pomaze progutati cajnu zlicicu sirove rize, za 15tak min zgaravice vise nema..
    Sto se tice tamnijih bradavica i areole, meni je potamnilo mj dana prije poroda u prvoj trudnoci. Lineu negru nisam imala ni u prvoj trudnoci ni sada..
    Neo, nadam se da je to do sirenja maternice, miruj sto vise.. 

13. Listopad 2017. 15:27

Mela

Dalmatinkaa

LittleOne

Dalmatinkaa

Dalmatinkaa

Mela

Žene ne znam jesam ranije čitala, ali da vidimo koliko dječaka a koliko curica čekamo da napravimo našu tablicu :-)

Curica ;)

31. 12 termin, bit ce vjeroj carski pa je to 15ak dana ranije/Split

Zasto carski?

Skolioza, laserska operacija

@ Dalmatinka,
    Bude to sve dobro. Najljepši poklon za Novu godinu dolazi

Ma ne brinem. Toliko je iscekujem da mi je jos draze na carski jer carski ide 15 dana ranije :D

neo
    13. Listopad 2017. 15:27

Evo da vam se javim...bolove vise nemam. Cerviks mi je 35 mm a prije mjesec dana je bio 38 mm tako da je rekao da je to ok i da sam zatvorena. Sad mi je puno lakse...
    Ultrazvuk je bio na brzinu,samo je provjerio otkucaje i pokrete tako da neznam kolko je malac tezak.
    Za 3 tjedna idem opet i onda cemo radit bris.
    Dobila sam uputnicu za kks,urinokulturu i ogtt pa idem to drugi tjedan rjesavat.
    E da,i u 5 tjedana smo dobili 4,5 kg 😢😠

url=https://lilypie.com]

LittleOne
    13. Listopad 2017. 15:53

Ma to je sigurno vecinu beba dobila ;) :p
    Drago mi je da je sve ok! Bris na sta? 

13. Listopad 2017. 16:01

Super Neo da je sve u redu. 
    A za kilazu se ne brini uopce, nije strasno. To se bebica sada deblja finoo hehhe 🤗

13. Listopad 2017. 16:23

neo

Evo da vam se javim…bolove vise nemam. Cerviks mi je 35 mm a prije mjesec dana je bio 38 mm tako da je rekao da je to ok i da sam zatvorena. Sad mi je puno lakse…
    Ultrazvuk je bio na brzinu,samo je provjerio otkucaje i pokrete tako da neznam kolko je malac tezak.
    Za 3 tjedna idem opet i onda cemo radit bris.
    Dobila sam uputnicu za kks,urinokulturu i ogtt pa idem to drugi tjedan rjesavat.
    E da,i u 5 tjedana smo dobili 4,5 kg 😢😠

Oprilike 1kg ima :)
    Nikad ti oni to ne mogu tocno rec
    Zasto sad bris? I urinok? Imala si probl s urinom il?
    Sta se tice kilaze u ovom stadiju je to normalno
    Ja san cilo vrime dobivala pola kila, kil.. pa san na zadnjem regledu ostala u soku kad san vidila +3 kg.. al to je normalno sad ce bit sve teza i teza i normalno da to povlaci za sobom i dr stvari sta cini br na vazi veci. Zato nema panike nije to 4 ipo kila sala 😂

• Aymee
    13. Listopad 2017. 17:06

Curke, pratim vas neko vrijeme i bas ste mi slatke, ali nikako da napisem komentar,  Ali evo danas sam se odlucila malo aktivirati.. Inace, mi cekamo svog 1. deckica a termin nam je 12. 1. 2018.

Aymee

13. Listopad 2017. 17:26

Aymee

Curke, pratim vas neko vrijeme i bas ste mi slatke, ali nikako da napisem komentar,Ali evo danas sam se odlucila malo aktivirati.. Inace, mi cekamo svog 1. deckicaa termin nam je 12. 1. 2018.

Dobrodosla ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.