Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MamaTroje
    13. Listopad 2017. 02:31

Mrzim trudnoću zbog žgaravice. Muž napravio pile sa šalatom i puno limuna, onako kako volimo. Kiselina mi kipi u grlu, a ja žderem tu kiselinu i pile i krumpir. Mislila sam da ću umrijeti. Začudo, ostatak noći me ne smeta. Klin se klinom izbija.

Imala sam sada prvo jedan grozan san. Idem mostom, zmije puze, ne bojim ih se puno, ali treba jednu preskočiti, ali nikako da pomakne guzicu. Onda je uslijedio dooobar san, znate na što mislim. Dođem frajeru u stan, sjednem mu u krilo, on kao nije moj muž, ali nekako kao da je jer je zdepast i mazan. Gledam slike po zidu, crta stripove i umjetnik je. Trebamo se keksnut, ali me podsjeti da nećemo da bude kao prošli put kad smo u panici tražili kondom (tu stanem i pokušavam se prisjetiti), on ode po kondom, ja čekam, i probude me klinci. Demit.

Mela
    13. Listopad 2017. 08:57

Dobro jutro, nadam se da ste se fino spavale i odmorile.
    Kakvo je vama lice po pitanju prištića? Kod mene svako jutro jedan novi 

Teddy Bear
    13. Listopad 2017. 09:05

Dobro jutro svima. Moram priznati da sam se lijepo naspavala, djevojčica i ja zaspale u 21.15 h, jutros kad mi je alarm za posla u 6.30 h zvonio nisam mogla vjerovati da sam sve u komadu odspavala tj. da nisam niti jedanput morala na wc.
    Što se tiče prištića, zapravo kroz cijelu trudnoću mi se javljaju, ima dana da mi je lice ekstra, pa odjedanput pun nos i brada nekih prištića.
    Nego jesu li vama bradavice potamnili i imate li onu linea negru na pupku? Ja ništa od toga, za sada.

MamaTroje
    13. Listopad 2017. 09:08

Samo je u trudnoći čisto. 

Mela
    13. Listopad 2017. 09:14

Teddy Bear

Dobro jutro svima. Moram priznati da sam se lijepo naspavala, djevojčica i ja zaspale u 21.15 h, jutros kad mi je alarm za posla u 6.30 h zvonio nisam mogla vjerovati da sam sve u komadu odspavala tj. da nisam niti jedanput morala na wc.
    Što se tiče prištića, zapravo kroz cijelu trudnoću mi se javljaju, ima dana da mi je lice ekstra, pa odjedanput pun nos i brada nekih prištića.
    Nego jesu li vama bradavice potamnili i imate li onu linea negru na pupku? Ja ništa od toga, za sada.

Bradavice su mi od početka trudnoće tamne. Sada su još tamnije. Linea negru sam imala od pupka prema donjem dijelu stomaka, sad se skroz slabo primijeti.

13. Listopad 2017. 09:15

Dobro jutro 🙂
    Sto se tice lica,ni inace nemam pristice, ali evo kako sam trudna mogu reci da mi je lice skroz cisto, jedan,ako, mi se pojavi s vremena na vrijeme. Jedino, tamo onaj period oko obrane,par dana prije, su mi dosli, i to na bradi. I dan nakon obrane su se doslovno svi povukli. 
    A bradavice,sta ja znam i nisu bas, i linee nema 🙂

neo
    13. Listopad 2017. 10:28

Meni se kadi koji pristic pojavi ali nista strasno. Lineu nemam a ni bradavice jos ne tamne.
    Sinoc sam imala menstrualne bolove i tako cijelu noc...bas sam se prepala.
    Sad cekam pregled.

url=https://lilypie.com]

13. Listopad 2017. 10:29

Biti ce to u redu Neo. Drzim fige. I javi kako je prosao pregled 🙂🤞

13. Listopad 2017. 10:31

Otisla poruka. Ahh
    Ii vjerujem ti da si se uplasila, kako neces. Javiii ❤️

Mela
    13. Listopad 2017. 10:57

neo

Meni se kadi koji pristic pojavi ali nista strasno. Lineu nemam a ni bradavice jos ne tamne.
    Sinoc sam imala menstrualne bolove i tako cijelu noc…bas sam se prepala.
    Sad cekam pregled.

@ Neo,
    Sretno na pregledu i bude to sve uredu. Samo se nemoj sekirati. Čuvaj nam se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.