Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mlada mama 😀
    29. Rujan 2017. 21:18

Mlada mama 😀

Ima ko tu iz vsrazfina? Zanima me iskustva sa rodilistem tamo

Varazdina*

• Frau_Mund6
    30. Rujan 2017. 08:37

Sandra

Hello curke, osvrt na pregled kod ginekol.Babic, Trnsko: ugodan ambijent, ugodna ona kao osoba za popricati i pri pregledu, lijepo sve objasnjava, ostaje se nekih 40-tak min na pregledu. Ocjena -4.(Da nisam imala prije izvrsnog privatnika dala bi visu ocjenu).

Inace smo bebica i ja super, bebica nam je cak i napredna, malo je veca (napokon sam mirna, jer sam bas bila na rubu prije pregleda) i imamo novih tajica iz Lidla (neprozirne su i fine, ali jos nemam trbuha za njih, pa presavinem pasicu 😉)

Neka je sve super  s tobom i bebom ;) trbuh ce doci... nosim ja za sve koje nemaju trbuh ;) kao da ih je troje unutra :D 

url=https://lilypie.com]

Nina Leonita
    30. Rujan 2017. 18:20

ja isto u zadnje vrijeme osjećam neku oštru bol, kao da me probode u donjem dijelu trbuha, više kao kroz rodnicu, ne znam kako bi to opisala. ne sjedim puno u komadu, ali moj doktor kaže da je to sve normalno. zapravo da je beba niže pa me možda udari u mjehur. ako je zbog toga, onda ok, ja sam se bojala da nije neka prehlada ili infekcija. ..

• Frau_Mund6
    30. Rujan 2017. 18:55

Pocela sam osjecat micanje bebe <3 tj osjetila sam i prije al sam mislila da su mi crijeva ;) meni to izgleda kao da pliva unutra pa se voda onak cuje ;) oni baloncici zraka kad ronis ;D i to me jos i skaklja pomalo

Orangina
    30. Rujan 2017. 19:44

Mirjanos, Mela - sretno iduci tjedan, javite kako su prosli pregledi!

Dobrodosle nove cure, bas mi je drago sto je forum aktivan! 

Frau opa super! Sad ce ti biti zabavno hehe! Ja imam redovna lupanja, nekad i "deformiranje trbuha" pa tu i tamo izviri neki bebin dio tijela, bude bas cudno za gledati. Pa zovem dragog da stavi ruku ili snimam mobitelom 😂
    Tebi je prva trudnoca kao i meni mislim?

• Frau_Mund6
    01. Listopad 2017. 13:55

Orangina

Mirjanos, Mela - sretno iduci tjedan, javite kako su prosli pregledi!

Dobrodosle nove cure, bas mi je drago sto je forum aktivan!

Frau opa super! Sad ce ti biti zabavno hehe! Ja imam redovna lupanja, nekad i "deformiranje trbuha" pa tu i tamo izviri neki bebin dio tijela, bude bas cudno za gledati. Pa zovem dragog da stavi ruku ili snimam mobitelom 😂
    Tebi je prva trudnoca kao i meni mislim?

Da ;) prva mi je ;) i super je sve za sada... rekla mi je dok da cu biti nestrpljiva sve dok ne pocnem osjecat bebu, a onda cu znati da je sve ok ;) ono kad te mlatne u mjehur i slicno... ;D trenutno sam 17+2 pa je dosta rano za konkretne pokrete ;) al se veselim da ce biti uskoro ;)

Orangina
    01. Listopad 2017. 20:55
    Lilypie
    Lilypie

Bitno da je super, a sad za pokrete kazu da se u prvoj trudnoci kasnije osjete i ovisi gdje ti je posteljica. Meni je iza. 

Za Lilypie ticker odes na njihovu stranicu, ulogiras se i sve izaberes a na kraju dodes gdje je kod. Ima Websites-Emails-Forums, kliknes na Forums i tu kliknes na "PseudoHTML, UBBCode and BB Code" i kopiras cijeli taj kod koji pocinje sa i kopiras si ga u potpis 😉

• Frau_Mund6
    01. Listopad 2017. 22:30

Orangina

Bitno da je super, a sad za pokrete kazu da se u prvoj trudnoci kasnije osjete i ovisi gdje ti je posteljica. Meni je iza.

Za Lilypie ticker odes na njihovu stranicu, ulogiras se i sve izaberes a na kraju dodes gdje je kod. Ima Websites-Emails-Forums, kliknes na Forums i tu kliknes na "PseudoHTML, UBBCode and BB Code" i kopiras cijeli taj kod koji pocinje sa i kopiras si ga u potpis 😉

Thnx, na opisu ;) stavila sam samo HTML ;) 

LittleOne
    01. Listopad 2017. 23:17

Meni je trbuh prakticki prek noci iskocio. Osjecam se ko kit. Kao da sam sam se i malo pocela gegat. Sto ce bit do kraja 

Orangina
    01. Listopad 2017. 23:54

Nema na cemu Frau, eto sad ti vidimo potpis ☺ 

LittleOne haha da smijesno je sorry ali tako je i meni bilo, sad ces hodati kao trudnica, sjediti sve vise s rasirenim nogama ali najbolje je kad se vrtis u krevetu i ustajanje iz kreveta! Mene dragi zove kornjaca, kao kornjaca koja se prevrne na leda pa se pokusava okrenuti 😂 
    Koliko si ti sad trudna? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.