Ima i dosta kolica sa velikim punim gumenastim kotacima i takva se isto lijepo voze po svim terenima, mene bi npr. zivciralo da imam ta na napuhavanje pa da jos moram mislit da li su se kotaci ispuhali, probusili, krpanje i sve to...
I obratite paznju da li se sportsko sjedalo moze okrenuti prema vama ili od vas to je isto prakticno i kod sklapanja da li se sportsko sklapa skupa sa konstrukcijom ili se mora svaki put odvojiti...
Evo info ;) beba se dobro razvija, ima cca 180 g ;) i mogla bi biti curka... skrivala se pa smo je jedva ulovili ;) sigurniji bumo sa malo vise tjedana....
url=https://lilypie.com]
Pixii hvala na info, pogledati cu sta kazu i sto od toga ima kod mene za kupiti ☺
Frau sretno na pregledu, samo smireno i bit ce sve ok! Javi kako je proslo kad stignes
Dea dali npr.i amortizeri igraju ulogu za po sljunku? I sad blesavo pitanje: sto s kotacem na pumpanje koji se probusi? To se krpa kao i guma za bicikl ili?
Dalmatinka i meni treba nesto prakticno. Na ovim kolicima Rider, kakvi su kotaci? Koliko su teska ako znas?
Mi imamo kolica maxi cosi, koristili ih sa prvom curkom. Imaju amortizere i kotace na pumpanje, s njima prosla sve moguce terene, lijep je prelazak sa terena na teren, na sljunku se skoro i ne cuju. Kolica su bila u upotrebi svaki dan po par sati. Gume se nisu probusile, iako sam vozila po sitnom sljunku, po vecem i ostrijem kamenju, po sumi, po gradu, nekad prosla i preko stakla.. Suprug bi ih jednom mjesecno provjerio i napumpao ako bi bilo potrebno i to je to. Imam dojam da je ta guma puno deblja od onih na biciklu npr..
Je je, najbolja koja su najskuplja, ma koji super savjeti! Jest da treba platiti kvalitetu ali cesto se placa samo ime, brend.
Sad cu visiti na Youtube i gledati recenzije haha! Hvala ti 😉
Ma to ti recu prodavacice koje nemaju pojma..ne znaju sta rec, niti prezentirat pa je najlakse rec da su najskuplja najbolja.. inace sta se tice kotaca, postoje razlicita punjenja, pokusavala san sinoc ti nac, bila san sigurna da iman skrinsatano..al neman 😒
Ugl sva ona izgledaju isto al nisu ista.. nisan ja to nista znala al srecom naisla san na odlicnu prodavacicu u Bubamare koja mi je sve lipo objasnila
Evo info ;) beba se dobro razvija, ima cca 180 g ;) i mogla bi biti curka… skrivala se pa smo je jedva ulovili ;) sigurniji bumo sa malo vise tjedana….
Ti si 16+5?
Ja idem u utorak na pregled. Jedva cekam...nakon ove prehlade i kaslja zelim cuti da je sve super😊
Inace sam 16+6 :)))
Evo info ;) beba se dobro razvija, ima cca 180 g ;) i mogla bi biti curka… skrivala se pa smo je jedva ulovili ;) sigurniji bumo sa malo vise tjedana….
Ti si 16+5?
Ja idem u utorak na pregled. Jedva cekam…nakon ove prehlade i kaslja zelim cuti da je sve super😊
Inace sam 16+6 :)))
Ma sve je super ;) mislim da oni bas ne osjete te nase tegobe, pogotovo u ranijoj trudnoci, vise je nas strah ;)
Jucer sam imala neki osjecaj da pliva u trbuhu... bas mi je tako djelovalo ;)
Divno, samo nek je bebica dobro.
Mi smo naručeni za narednu srijedu i jedva čekamo
Ja osjetim upravo sada pa sam legla. Boli me ko kad sam znala mengu dobit....uzas.
Nadam se da ce se smirit uskoro.
@ neo
Ja od jučer navečer osjetim neku bol, ne znam od čega. Znam da me je na prošlom pregledu dok. pitao sjedim li puno, a ja mu velim da, 8 sati koliko je i radno vrijeme. Nadam se da će ubrzo proći, a čim dođem doma odmah odmaranje.
Sortiraj odgovore
Najstariji