Hvala Dalmatinka ☺ Jesi ti morala onda piti dodatno kalcij? Sad kad razmislim ja ne pijem bas mlijeko, jogurt da ali ne svaki dan, sir tu i tamo...
Sutra sam narucena dermatologu pa da vidim sta kaze
Marijana 07 mene baš zanima za Merkur, jesi li čula možda kakve pozitivne ili negativne komentare za Merkur konkretno, mene baš zanima kakvi su tamo doktori, za sestre znam da su divne, ali to je sve što znam o Merkuru. Pa ajde ako znaš i neka iskustva iz Vinogradske nije na odmet čuti.. a ja kao trenutno mislim da ću ići u Petrovu .. ma nemam pojma..
Hej pozz..ma ni ja ti bas ne znam jer sam prvo dijete rodila u Slavoniji..ali kolegice tu u Zg preporucuj mi Merkur ili Vinogradsku..za njih imaju dobre komentare. Jedino nista dobro o Petrovoj nisam cula. Koga god sam pitala svi su ih popljuvali tako da cu ju izbjegavati..Odlucit cu izmedu ove dvije.😋
Hvala Dalmatinka ☺ Jesi ti morala onda piti dodatno kalcij? Sad kad razmislim ja ne pijem bas mlijeko, jogurt da ali ne svaki dan, sir tu i tamo…
Sutra sam narucena dermatologu pa da vidim sta kaze
Nisan. Samo san pocela pit mliko koje prije nisan pila.. a mliko mi dobro dode za zgaravicu tako da san ubila dvi muhe jednim udarcem haha.
Marijana 07 mene baš zanima za Merkur, jesi li čula možda kakve pozitivne ili negativne komentare za Merkur konkretno, mene baš zanima kakvi su tamo doktori, za sestre znam da su divne, ali to je sve što znam o Merkuru. Pa ajde ako znaš i neka iskustva iz Vinogradske nije na odmet čuti.. a ja kao trenutno mislim da ću ići u Petrovu .. ma nemam pojma..
Hej pozz..ma ni ja ti bas ne znam jer sam prvo dijete rodila u Slavoniji..ali kolegice tu u Zg preporucuj mi Merkur ili Vinogradsku..za njih imaju dobre komentare. Jedino nista dobro o Petrovoj nisam cula. Koga god sam pitala svi su ih popljuvali tako da cu ju izbjegavati..Odlucit cu izmedu ove dvije.😋
Otvorila sam temu porod na Merkuru ...pa cemo vidjeti sta kazu mame😄
Pozdrav drage moje :)
Citam vas svaki dan, pa evo da se i javim. Sve je bilo super. Cura je i dalje odlicno. A ja sam jucer zavrsila u puli na hitnoj jer sam cijeli dan i noc prozivljavala uzasne bolove u lijevoj strani trbuha i ledja. Uglavmom, da skratim, misljenje moje ginekologice i dr u Puli je da imam bubrezne kolike. Morala sam ostati u bolnici,ali kada smo dosli u Puli sam morala mokriti, i kad sam se pomokrila nisam se vise đogla maknuti,vikala sam od bolova pa su mama i decko dosli i obukli me i sve i nakon toga jos nisam osjetila bol. Tako da sam dosla kuci,nisam htjela ostati u bolnici. Vadila sam dio nalaza, moram sutra jos drugi dio i imam ultrazvuk bubrega sutra. Izvinite na duzem postu :) ali evo,morala sam se pozaliti. Hehe
Meni su njihovi svi doktori ok. Najbolja mi je Sandra, crna, ne mogu se sjetiti prezimena, dvije su. Ona mi je ovako sjela. Onda dolaze drugi. Imala sam dva poroda tamo.
Hehe, a ja sam sve bas najbolje cula za Petrovu i svi mi preporucuju ici tamo, isto tako i moja dr... nekoliko prijateljica mi je tamo rodilo i prezadovoljne su, cak je i jedna zbog komplikacija (prijevremeni porod) prebacena tamo a inicijalno je bila primljena negdje drugdje, nisam sigurna da li Merkur ili Sv.duh..to me nekako umiruje sto znam da su oni specijalizirani za trudnice i novorodencad, i da, npr. nesto bude s bebom lose na porodu, vjerujem da njihovi doktori imaju najvece iskustvo sa zbrinjavanjem. Jedino sto se svi zale je guzva i dugi cekanje u trudnickoj ambulanti, ali citat cu klokanicu 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji