Hej mela. Ja koristim bademovo ulje koje apoteke rade,i imamo domace maslinovo ulje. I kada sam se isla uclaniti u dm babybonus sam dobila kremu od biobaze,pa nekad i nju stavim.
Hej orangina :) da da, bolovi su bili strasni,zavrsila sam i u puli,trajali su nekih 15 sati i onda sam imala 24 sata mirno stanje i evo puna 24 sata opet nisu stali, a bolovi su uzasni. U puli su mi dali spasmex protiv bolova,al nije mi pomogao,tako da ga necu niti piti.
A zao mi je jako za tvoju kosicu. Ahh. Bas sam jucer rekla prijateljici,koliko je trudnoca predivno i blazeno stanje, toliko je i za*ebano stanje. A za kremu, ja sam primijetila da na skoro svim lijekovima,i ostalim proizvodima pise da se ne preporuca za trudnice,to ti oni samo sebe ogradjuju i stite
Ajoj zvuci grozno takve bolove imati, drzim fige da ce ti biti ok ostatak trudnoce 👍
Ma da skuzila sam da se masu toga ne preporuca trudnicama, npr.tablete za alergiju a moja doktorica kaze da mogu i u ljekarni isto. Uvijek ih treba pitati za sve.
Mela- strije mi ne ginu, genetika, jos ih puno imam od puberteta. Mazem se kokosovim uljem a imam i neke masnije kreme sa shea maslacem (trosim to za stopala) pa eto bar da ne svrbi koza kad se siri a popucat cu garant 😂
I maslinovo ulje je isto super!
Hej mela. Ja koristim bademovo ulje koje apoteke rade,i imamo domace maslinovo ulje. I kada sam se isla uclaniti u dm babybonus sam dobila kremu od biobaze,pa nekad i nju stavim.
Odlično za domaće maslinovo ulje! Do sada koristim Kokosovo ulje, i ponekad bademovu kremu ( jer mi je i od nje bilo muka)
Nisam stigla da se učlanim u dm babybouns, budem sutra pa probam i nju.
Mela- strije mi ne ginu, genetika, jos ih puno imam od puberteta. Mazem se kokosovim uljem a imam i neke masnije kreme sa shea maslacem (trosim to za stopala) pa eto bar da ne svrbi koza kad se siri a popucat cu garant 😂
I maslinovo ulje je isto super!
I ja koristim kokosovo ulje, mogu reći da sam prava “Bounty chocolate”. Kada ne stignem da se namažem, koža me baš baš svrbi, tak da moram paziti :-)
Maslinovo ulje je odlično! Kuma mi je čak, iz svog iskustva, preporučila da i pijem dnevno malu kašičicu maslinovog ulja. Mada sam bila jako loše sa svim okusima u prethodnim tjednima, i nisam se usudila :-)
Orangina hvala ti :) evo dosli su ponovljeni nalazi i pokazuju da imam kamence,pa je zbog njih doslo i do hidronefroze. Dobila sam antibiotik koji bi mi trebao olaksati bolove. Tako da vjerujem da ce biti to dobro sve.
A mela dobra ideja, sto se tice pijenja maslinovog ulja. Mogla bih to poceti prakticirati. Hvala :)
A i ja sam sigurna da cu sva popucati jer vec imam strije,od prije,tako da. Al dobro,samo nek ovo moje cudo malo bude meni zdravo i sretno
Orangina hvala ti :) evo dosli su ponovljeni nalazi i pokazuju da imam kamence,pa je zbog njih doslo i do hidronefroze. Dobila sam antibiotik koji bi mi trebao olaksati bolove. Tako da vjerujem da ce biti to dobro sve.
A mela dobra ideja, sto se tice pijenja maslinovog ulja. Mogla bih to poceti prakticirati. Hvala :)
A i ja sam sigurna da cu sva popucati jer vec imam strije,od prije,tako da. Al dobro,samo nek ovo moje cudo malo bude meni zdravo i sretno
I naravno svima nama. Neka nam budu zdrave i sretnw bebice
Dazi, bude to sve super, želim što brži oporavak.
Nema na čemu, pogotovo kada imate domaće :-)
Naravno, jedino i najvažnije da su nam naše bebice zdrave i sretne
A i ja sam sigurna da cu sva popucati jer vec imam strije,od prije,tako da. Al dobro,samo nek ovo moje cudo malo bude meni zdravo i sretnoI naravno svima nama. Neka nam budu zdrave i sretnw bebice
Dazi, bude to sve super, želim što brži oporavak.
Nema na čemu, pogotovo kada imate domaće :-)
Naravno, jedino i najvažnije da su nam naše bebice zdrave i sretne
Hvalaaaa ti mela punoo :)
Isla sam odmah popiti maslinovo ulje,jer sam rekla mami za tu ideju da sam od tebe je dobila i kaze mama ajme pa da, maslinovo ulje je i za kamence dobro. Tako da bas ti hvala hehehhe
Znas li mozda cekas li deckica ili curicu? :)
Sortiraj odgovore
Najstariji