Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    08. Rujan 2017. 07:58

Šta koristite od kremica i ulja u borbi protiv strija? 

08. Rujan 2017. 08:16

Hej mela. Ja koristim bademovo ulje koje apoteke rade,i imamo domace maslinovo ulje. I kada sam se isla uclaniti u dm babybonus sam dobila kremu od biobaze,pa nekad i nju stavim. 

Orangina
    08. Rujan 2017. 09:48

Dazi

Hej orangina :) da da, bolovi su bili strasni,zavrsila sam i u puli,trajali su nekih 15 sati i onda sam imala 24 sata mirno stanje i evo puna 24 sata opet nisu stali, a bolovi su uzasni. U puli su mi dali spasmex protiv bolova,al nije mi pomogao,tako da ga necu niti piti.
    A zao mi je jako za tvoju kosicu. Ahh. Bas sam jucer rekla prijateljici,koliko je trudnoca predivno i blazeno stanje, toliko je i za*ebano stanje. A za kremu, ja sam primijetila da na skoro svim lijekovima,i ostalim proizvodima pise da se ne preporuca za trudnice,to ti oni samo sebe ogradjuju i stite

Ajoj zvuci grozno takve bolove imati, drzim fige da ce ti biti ok ostatak trudnoce 👍
    Ma da skuzila sam da se masu toga ne preporuca trudnicama, npr.tablete za alergiju a moja doktorica kaze da mogu i u ljekarni isto. Uvijek ih treba pitati za sve.

Orangina
    08. Rujan 2017. 09:54

Mela- strije mi ne ginu, genetika, jos ih puno imam od puberteta. Mazem se kokosovim uljem a imam i neke masnije kreme sa shea maslacem (trosim to za stopala) pa eto bar da ne svrbi koza kad se siri a popucat cu garant 😂
    I maslinovo ulje je isto super! 

Mela
    08. Rujan 2017. 11:38

Dazi

Hej mela. Ja koristim bademovo ulje koje apoteke rade,i imamo domace maslinovo ulje. I kada sam se isla uclaniti u dm babybonus sam dobila kremu od biobaze,pa nekad i nju stavim.

Odlično za domaće maslinovo ulje! Do sada koristim Kokosovo ulje, i ponekad bademovu kremu ( jer mi je i od nje bilo muka) 
    Nisam stigla da se učlanim u dm babybouns, budem sutra pa probam i nju. 

Mela
    08. Rujan 2017. 11:43

Orangina

Mela- strije mi ne ginu, genetika, jos ih puno imam od puberteta. Mazem se kokosovim uljem a imam i neke masnije kreme sa shea maslacem (trosim to za stopala) pa eto bar da ne svrbi koza kad se siri a popucat cu garant 😂
    I maslinovo ulje je isto super!

I ja koristim kokosovo ulje, mogu reći da sam prava “Bounty chocolate”. Kada ne stignem da se namažem, koža me baš baš svrbi, tak da moram paziti :-)
    Maslinovo ulje je odlično! Kuma mi je čak, iz svog iskustva, preporučila da i pijem dnevno malu kašičicu maslinovog ulja. Mada sam bila jako loše sa svim okusima u prethodnim tjednima, i nisam se usudila :-)

08. Rujan 2017. 11:58

Orangina hvala ti :) evo dosli su ponovljeni nalazi i pokazuju da imam kamence,pa je zbog njih doslo i do hidronefroze. Dobila sam antibiotik koji bi mi trebao olaksati bolove. Tako da vjerujem da ce biti to dobro sve.
    A mela dobra ideja, sto se tice pijenja maslinovog ulja. Mogla bih to poceti prakticirati. Hvala :)
    A i ja sam sigurna da cu sva popucati jer vec imam strije,od prije,tako da. Al dobro,samo nek ovo moje cudo malo bude meni zdravo i sretno 

08. Rujan 2017. 12:00

I naravno svima nama. Neka nam budu zdrave i sretnw bebice 

Mela
    08. Rujan 2017. 13:16

Dazi

Orangina hvala ti :) evo dosli su ponovljeni nalazi i pokazuju da imam kamence,pa je zbog njih doslo i do hidronefroze. Dobila sam antibiotik koji bi mi trebao olaksati bolove. Tako da vjerujem da ce biti to dobro sve.
    A mela dobra ideja, sto se tice pijenja maslinovog ulja. Mogla bih to poceti prakticirati. Hvala :)
    A i ja sam sigurna da cu sva popucati jer vec imam strije,od prije,tako da. Al dobro,samo nek ovo moje cudo malo bude meni zdravo i sretno

Dazi

Dazi, bude to sve super, želim što brži oporavak.
    Nema na čemu, pogotovo kada imate domaće :-)

Naravno, jedino i najvažnije da su nam naše bebice zdrave i sretne 

08. Rujan 2017. 13:29

Mela

Dazi

Dazi

Dazi, bude to sve super, želim što brži oporavak.
    Nema na čemu, pogotovo kada imate domaće :-)

Naravno, jedino i najvažnije da su nam naše bebice zdrave i sretne

Hvalaaaa ti mela punoo :)
    Isla sam odmah popiti maslinovo ulje,jer sam rekla mami za tu ideju da sam od tebe je dobila i kaze mama ajme pa da, maslinovo ulje je i za kamence dobro. Tako da bas ti hvala hehehhe
    Znas li mozda cekas li deckica ili curicu? :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.