Ja bih se isto na grupu na fejs..tko je admin pa da se mozemo javiti na PP s fejs imenom da nas pozove u grupu?
Kad se grupa tek otvorila nisam se htjela ukljuciti jer jos nismo obznanili svima, a kad sam pozeljela grupa je bila nemoguca za pronaci 😕
Sican se :)
Brigita Totic, ona je admin pa nek vas ubaci :)
Ja isto imam taj iscjedak tako da ne brini to je normalno.Meni je isto bijeli i vodenasti
Jel ti izidje naglo pa stane? Meni izide onako u mlazu i stane..mirisala san haha nema neugodan miris xD znan da je to bitno :D al ne izlazi mi stalno tako...nekad bude tako u mlazu a nekad po malo izlazi u danu, niti ne osjecan..samo vidin na gacicama bijeli trag
Ujutro kad se dihnem mi se doslovce izlije prije neho stignem do wc- a pa se moram presvlacit, a kroz dan ti vecinom imam dnevne uloske pa ne osjetim kad krene.kako bi ti rekla nekad je manje nekad vise, ovisi.al sve je to normalno dok ne promijeni miris i boju.
Ujutro kad se dihnem mi se doslovce izlije prije neho stignem do wc- a pa se moram presvlacit, a kroz dan ti vecinom imam dnevne uloske pa ne osjetim kad krene.kako bi ti rekla nekad je manje nekad vise, ovisi.al sve je to normalno dok ne promijeni miris i boju.
To je onda to... super onda :)
Ja isto imam taj iscjedak tako da ne brini to je normalno.Meni je isto bijeli i vodenasti
Jel ti izidje naglo pa stane? Meni izide onako u mlazu i stane..mirisala san haha nema neugodan miris xD znan da je to bitno :D al ne izlazi mi stalno tako…nekad bude tako u mlazu a nekad po malo izlazi u danu, niti ne osjecan..samo vidin na gacicama bijeli trag
Da da,ma ne brini. To je ok
url=https://lilypie.com]
Jel ti izidje naglo pa stane? Meni izide onako u mlazu i stane..mirisala san haha nema neugodan miris xD znan da je to bitno :D al ne izlazi mi stalno tako…nekad bude tako u mlazu a nekad po malo izlazi u danu, niti ne osjecan..samo vidin na gacicama bijeli trag
Da da,ma ne brini. To je ok
I meni je tako,u pocetku sam se uplasila pa sam pitala ginekologa i rekao je da nema razloga za brigu dok iscjedak nema miris ,neku cudnu boju..i dok ne osjecamo svrabez i peckanje...😀
Pridruzujem se i ja grupi zimskih beba. Prva trudnoca, termin 9.1. Za sada je sve u redu..
hej..pozz dobro dosla i meni je termin 9.1.😀
Hehe, mozda se sretnemo u radaoni! Moram te pitati koliko si kila dobila do sada? Ja sam 7 i spotaju me da je to previse..iduci tjedan cu na OGTT pa da vidim i to…
U koju bolnicu ces ici roditi?
imam pitanje ...nesto me steze od donjih djela ledja prema napred..ne prestje dok setam..ni dok se umirim
Prije 2tjedna me je bolilo isto tako ali samo sa live strane rekli su da je kamenac i strogo zabranili stres
Sto da radim
imam pitanje …nesto me steze od donjih djela ledja prema napred..ne prestje dok setam..ni dok se umirim
Prije 2tjedna me je bolilo isto tako ali samo sa live strane rekli su da je kamenac i strogo zabranili stres
Sto da radim
Da odes ponovno kod dokt i objasnis situaciju, najbolje, da ne nagadjamo sto bi moglo biti
Sto se tice kolica, ja mislim da cu se odluciti za babyzenstrollers model Yoyo , frendica ih je bas nahvalila, prelagana , udobna ... a gledam na inst na stranici choconillas radnje... i popularna bas zato jer su lagana i prakticna
Sortiraj odgovore
Najstariji