Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    08. Rujan 2017. 14:00

Dazi

Mela

Dazi

Orangina hvala ti :) evo dosli su ponovljeni nalazi i pokazuju da imam kamence,pa je zbog njih doslo i do hidronefroze. Dobila sam antibiotik koji bi mi trebao olaksati bolove. Tako da vjerujem da ce biti to dobro sve.
    A mela dobra ideja, sto se tice pijenja maslinovog ulja. Mogla bih to poceti prakticirati. Hvala :)
    A i ja sam sigurna da cu sva popucati jer vec imam strije,od prije,tako da. Al dobro,samo nek ovo moje cudo malo bude meni zdravo i sretno

Dazi

I naravno svima nama. Neka nam budu zdrave i sretnw bebice

Dazi, bude to sve super, želim što brži oporavak.
    Nema na čemu, pogotovo kada imate domaće :-)

Naravno, jedino i najvažnije da su nam naše bebice zdrave i sretne

Hvalaaaa ti mela punoo :)
    Isla sam odmah popiti maslinovo ulje,jer sam rekla mami za tu ideju da sam od tebe je dobila i kaze mama ajme pa da, maslinovo ulje je i za kamence dobro. Tako da bas ti hvala hehehhe
    Znas li mozda cekas li deckica ili curicu? :)

Nema na čemu :-) Samo da nam bude dobro i da uspješno iznesemo našu trudnoću.
    Na zadnjem pregledu, doktor nije bio siguran,ali misli da je curica 
    Kod tebe?

08. Rujan 2017. 14:13

Tako je :)
    Aaa pisuljica mala hihihi
    Ja nosim curicu 

Mela
    08. Rujan 2017. 14:24

Dazi

Ja nosim curicu

Mela
    08. Rujan 2017. 14:25

Mela

Dazi

Ja nosim curicu

Curka naša draga 

08. Rujan 2017. 14:27

Orangina
    08. Rujan 2017. 15:00

Mela dobro je ujutro nataste maslinovo ulje ali puno ljudi ne voli okus. I kokosovo ulje se na zlicicu moze koristiti (hladno presano extra djevicansko), ja ga u kuhanju koristim. Pise da ima puno zdravstvenih dobrobiti i za balansiranje zasicenih i nezasicenih masnih kiselina. 
    A sad si me izgustirala sa Bounty cokoladicom, jaooo trudnicke zelje 😂

Dazi za kamence moras se tjerati piti sto vise tekucine i kad nisi zedna. Neznam kako vama ali meni u trudnoci nikad dosta, popijem casu vode pa sam opet zedna. Jedino kad stavim koju kocku leda onda me duze "drzi" lol

Citala sam da se ova grupa vise druzi na Fejsu nego tu na forumu, steta bas jer ovako izgleda da nas nema puno zimskih mamica...
    Neka su nam bebice svima zdrave i jake ❤

08. Rujan 2017. 15:06

Orangina pa stvarno jako puno pijem,i do trudnoce sam jako puno pila. Al izgleda me dovoljno, pa se sad silim jos vise. :) 
    A za grupu,da ahh. Meni je bas zao. 

neo
    08. Rujan 2017. 16:25

Cure,jel koja od vas na mirovanju?
    Ja pratim grupu od pocetka jer sam zimska 😀
    Sve cure su vecinom na face,-u u grupi makar je meni ovdje bolje pisat.

url=https://lilypie.com]

08. Rujan 2017. 16:28

Hej Neo bas sam citala na drugoj temi,tvoj problem. Nedaj se. Osobno,evo ja sam ti vec tri dana zakovana za krevet i to samo na lijevom boku, ne zbog problema koji imas ti,ali razumijem te donekle. Odem do kupatila i eventualno do stola jesti. 
    Tebi bih savjetovala da se ne brines,biti ce to u redu,a ti lijepo lezi i uzivaj. Gledaj na to kao na neki godisnji hehhe a mislim da smijes se otici otusirati i slicno,al mozda da ti dragi pomogne da se ne naprezes

LittleOne
    08. Rujan 2017. 16:36

Neo, sta je bilo? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.