Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dannii85
    04. Rujan 2017. 13:14

ne sviđaju mi se kolicasa malenim kotacicima, manji kotacici milsim da ce se beba tresuckati unutra previse.

04. Rujan 2017. 16:37

dannii85

ne sviđaju mi se kolicasa malenim kotacicima, manji kotacici milsim da ce se beba tresuckati unutra previse.

Ni meni se ne svidjaju..

Pixii
    04. Rujan 2017. 20:25

Ni meni ti mali kotaci nisu prakticni, to je ok za grad i shoping centre di je sve ravno. Mi cesto idemo u dulje setnje, u prirodu, sljuncani put i za to su se pokazala odlicna kolica s vecim kotacima. S prvom bebom smo kupili chicco urban plus i pokazala su se izvrsna tako da cemo ih i sada koristiti.

• Tratincica
    04. Rujan 2017. 21:26

Marijana07

Tratincica

Marijana07

Tratincica

Pridruzujem se i ja grupi zimskih beba. Prva trudnoca, termin 9.1. Za sada je sve u redu..

hej..pozz dobro dosla i meni je termin 9.1.😀

Hehe, mozda se sretnemo u radaoni! Moram te pitati koliko si kila dobila do sada? Ja sam 7 i spotaju me da je to previse..iduci tjedan cu na OGTT pa da vidim i to…

U koju bolnicu ces ici roditi?

Planiram roditi u Petrovoj bolnici. Ti?

MamaTroje
    05. Rujan 2017. 09:44

U petom sam mj, i nisam dobila gotovo ni kile. Nije mi bilo tako ranije. Ima li još koja od vas da je tako? Nisam povraćala, ali i ne jedem puno. Ne znam trebam li brinuti.

05. Rujan 2017. 10:25

MamaTroje

U petom sam mj, i nisam dobila gotovo ni kile. Nije mi bilo tako ranije. Ima li još koja od vas da je tako? Nisam povraćala, ali i ne jedem puno. Ne znam trebam li brinuti.

Ne tribas. Tako je i meni bilo. S tim da san ja jela sve i svasta. Sve je u redu. 

Marijana07
    05. Rujan 2017. 22:07

Tratincica

Marijana07

Tratincica

Marijana07

Tratincica

Pridruzujem se i ja grupi zimskih beba. Prva trudnoca, termin 9.1. Za sada je sve u redu..

hej..pozz dobro dosla i meni je termin 9.1.😀

Hehe, mozda se sretnemo u radaoni! Moram te pitati koliko si kila dobila do sada? Ja sam 7 i spotaju me da je to previse..iduci tjedan cu na OGTT pa da vidim i to…

U koju bolnicu ces ici roditi?

Planiram roditi u Petrovoj bolnici. Ti?

Vinogradska ili Merkur..jos se dvoumim😀

Nina Leonita
    06. Rujan 2017. 01:29

Marijana 07 mene baš zanima za Merkur, jesi li čula možda kakve pozitivne ili negativne komentare za Merkur konkretno, mene baš zanima kakvi su tamo doktori, za sestre znam da su divne, ali to je sve što znam o Merkuru. Pa ajde ako znaš i neka iskustva iz Vinogradske nije na odmet čuti.. a ja kao trenutno mislim da ću ići u Petrovu .. ma nemam pojma..

Orangina
    06. Rujan 2017. 07:00

Pozdrav trudnicama, pridruzujem se temi- prva trudnoca, sad sam 21.tjedan a termin bi trebao biti 16.01.2018. ☺
    Neznamo spol a muz ne zeli nikako saznati tako da ce biti Kinder surprise na porodu 😂

U pocetku sam imala cesta povracanja i to najcesce navecer, uz slabost i vrtoglavice, srusila sam se nekoliko puta, dr.kaze da imam nizak tlak a zeljezo mi je ok, svejedno mi je dala prenatal vitamine i folnu kiselinu koju sam pila u prvom trimestru.
    Dragi mi je nekad toliko smrdio LOL da bi spavali odvojeno a i kad bi se seksali ja bi se obavezno ispovracala nakon, grozno!
    Eh i jos tih prvih 3 mj.nisam mogla prati zube jer cim bi stavila cetkicu u zube povracala bi 😳 Nebitno dali je prije ili poslije jela, promijenila sam cetkice i paste ali nista nije pomoglo. Zbog nemogucnosti pranja (koristila sam vodicu za usta i nekad konac) sad imam problema sa desnima i dobila nekoliko karijesa. Bojim se ako odem kod zubara da ce me previse boliti bez anestezije i da cu se ispovracati...imate kakav savjet/iskustva?

Inace imam vece grudi a sad su se jos povecale i obje dojke su crvene skoro od pocetka trudnoce, kad me dr.pregledala rekla je da nije upala ali eto crvenilo je jos tu i nekad su toliko osjetljive da nemogu nikakav grudnjak obuci.
    I jos jedan problem:kosa mi je na par mjesta opala na krugove, bas je celavo! 😲 Narucena sam dermatologu da to pogleda jer je strasno. A bas sam citala kako je kosa u trudnoci bolja, vise raste, a nakon poroda pada. Istina?

Oprostite na poduzem postu ali moram se nekome pojadati ❤

06. Rujan 2017. 08:13

Orangina

Pozdrav trudnicama, pridruzujem se temi- prva trudnoca, sad sam 21.tjedan a termin bi trebao biti 16.01.2018. ☺
    Neznamo spol a muz ne zeli nikako saznati tako da ce biti Kinder surprise na porodu 😂

U pocetku sam imala cesta povracanja i to najcesce navecer, uz slabost i vrtoglavice, srusila sam se nekoliko puta, dr.kaze da imam nizak tlak a zeljezo mi je ok, svejedno mi je dala prenatal vitamine i folnu kiselinu koju sam pila u prvom trimestru.
    Dragi mi je nekad toliko smrdio LOL da bi spavali odvojeno a i kad bi se seksali ja bi se obavezno ispovracala nakon, grozno!
    Eh i jos tih prvih 3 mj.nisam mogla prati zube jer cim bi stavila cetkicu u zube povracala bi 😳 Nebitno dali je prije ili poslije jela, promijenila sam cetkice i paste ali nista nije pomoglo. Zbog nemogucnosti pranja (koristila sam vodicu za usta i nekad konac) sad imam problema sa desnima i dobila nekoliko karijesa. Bojim se ako odem kod zubara da ce me previse boliti bez anestezije i da cu se ispovracati…imate kakav savjet/iskustva?

Inace imam vece grudi a sad su se jos povecale i obje dojke su crvene skoro od pocetka trudnoce, kad me dr.pregledala rekla je da nije upala ali eto crvenilo je jos tu i nekad su toliko osjetljive da nemogu nikakav grudnjak obuci.
    I jos jedan problem:kosa mi je na par mjesta opala na krugove, bas je celavo! 😲 Narucena sam dermatologu da to pogleda jer je strasno. A bas sam citala kako je kosa u trudnoci bolja, vise raste, a nakon poroda pada. Istina?

Oprostite na poduzem postu ali moram se nekome pojadati ❤

Dobrodosla :)
    Ja san imala problema sa zubima. Pucali su mi zbog nedostatka kalcija. Morala san popravljat 4 zuba... i to od samog pocetka trudnoce. Mozes koristit anesteziju u trudnoci tako da se tu ne brines. Jako je bitno da se rijesis karijesa na vrime. Ja san zadnji radila bez anestezije jer ne volin kad mi utrne usna i nije me nista bolilo.... sta se tice kose def je zabrinjavajuce sta opada u tolikoj kolicini tako da svakako idi u dermatologa vidi sta mos ucinit po tom pitanju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.