Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Rujan 2017. 14:22

Okejj. Nadam se da cu to samo prehranom moci iskorigirati,da necu morati na ugradjivanje jj stenta. Iako i sada ne jedem nista  strasno niti puno, do sada sam 4kg dobila :) Puno hvala na odg

Mela
    07. Rujan 2017. 14:40

MamaTroje

U petom sam mj, i nisam dobila gotovo ni kile. Nije mi bilo tako ranije. Ima li još koja od vas da je tako? Nisam povraćala, ali i ne jedem puno. Ne znam trebam li brinuti.

Pozdrav Mama Troje,
    U istom sam stanju :-) Jučer sam se baš požalila da mi se pupa i ne primijeti. Do sada je sve bio minus zbog povraćanja i mučnina koje su bile konstantne. Ušla sam u 18 tjedan i mogu reći da je sada malo lakše 

MamaTroje
    07. Rujan 2017. 21:05

Dazi

Okejj. Nadam se da cu to samo prehranom moci iskorigirati,da necu morati na ugradjivanje jj stenta. Iako i sada ne jedem nista strasno niti puno, do sada sam 4kg dobila :) Puno hvala na odg

Trebaš jesti, samo stvar je što neke namirnice više opterećuju bubrege pa ih on ne može izbaciti, onda se one nakupljaju u krvi što može izazvati razne efekte, od svrbeža kože, umora, itd. Eto npr. orašasti plodovi imaju puno kalija, k tome pinjole (koje ja inače obožavam) imaju najveću količinu kalija, gotovo deseterostruko više od preporučene dnevne doze. Hidronefroza će se pretpostavljam smanjiti nakon poroda.

MamaTroje
    07. Rujan 2017. 21:07

Mela

MamaTroje

U petom sam mj, i nisam dobila gotovo ni kile. Nije mi bilo tako ranije. Ima li još koja od vas da je tako? Nisam povraćala, ali i ne jedem puno. Ne znam trebam li brinuti.

Pozdrav Mama Troje,
    U istom sam stanju :-) Jučer sam se baš požalila da mi se pupa i ne primijeti. Do sada je sve bio minus zbog povraćanja i mučnina koje su bile konstantne. Ušla sam u 18 tjedan i mogu reći da je sada malo lakše

Meni se trbuh primijeti, ali valjda sam se svud drugdje usukala, jer ako stojim na istom moram negdje izgubiti da bih drugdje dobila. 

07. Rujan 2017. 21:52

MamaTroje

Dazi

Okejj. Nadam se da cu to samo prehranom moci iskorigirati,da necu morati na ugradjivanje jj stenta. Iako i sada ne jedem nista strasno niti puno, do sada sam 4kg dobila :) Puno hvala na odg

Trebaš jesti, samo stvar je što neke namirnice više opterećuju bubrege pa ih on ne može izbaciti, onda se one nakupljaju u krvi što može izazvati razne efekte, od svrbeža kože, umora, itd. Eto npr. orašasti plodovi imaju puno kalija, k tome pinjole (koje ja inače obožavam) imaju najveću količinu kalija, gotovo deseterostruko više od preporučene dnevne doze. Hidronefroza će se pretpostavljam smanjiti nakon poroda.

Hvala ti punoo  
    Moram urologu pa cemo vidjeti,ja se samo nadam da ce se ova bol malo smanjiti. 

Orangina
    08. Rujan 2017. 01:15

Dalmatinka haha super za mlijeko, nadam se da cu se tog sjetit ako me zgaravica ulovi!

Dazi - bas mi je zao, to su ti nasli preko uzv jer si imala bolove?
    MamaTroje - dali je istekao rok trajanja lijekovima? Ako je, onda mozes odnijeti u ljekarnu pa ce ih oni baciti.

Eto meni je dermatologica dala dijagnozu alopecia areata, opadanje kose na krugove, i prepisala je neku kremu koja je steroidna i rekla mazati jednom dnevnom iako sam trudna da mogu. A u uputama se ne preporuca za trudnice 😳

Nina Leonita
    08. Rujan 2017. 01:38

Tratinčica, drago mi je da si čula i za pozitivna iskustva iz Petrove, evo meni baš susjeda tamo rodila i kaže da je bilo sve super. Čujem da u zadnje vrijeme dosta žena nije zadovoljno, a nikad ne napišu s čim konkretno. A s druge strane, sigurna sam da su tamo najbolji stručnjaci ako bi došlo do nekih komplikacija, to mi je najbitnije. Pa makar i pod cijenu toga da možda neće svi biti najsrdačniji i najmiliji..

MamaTroje
    08. Rujan 2017. 07:25

Orangina, nije.

08. Rujan 2017. 07:40

Orangina

Dalmatinka haha super za mlijeko, nadam se da cu se tog sjetit ako me zgaravica ulovi!

Dazi - bas mi je zao, to su ti nasli preko uzv jer si imala bolove?
    MamaTroje - dali je istekao rok trajanja lijekovima? Ako je, onda mozes odnijeti u ljekarnu pa ce ih oni baciti.

Eto meni je dermatologica dala dijagnozu alopecia areata, opadanje kose na krugove, i prepisala je neku kremu koja je steroidna i rekla mazati jednom dnevnom iako sam trudna da mogu. A u uputama se ne preporuca za trudnice 😳

Hej orangina :) da da, bolovi su bili strasni,zavrsila sam i u puli,trajali su nekih 15 sati i onda sam imala 24 sata mirno stanje i evo puna 24 sata opet nisu stali, a bolovi su uzasni. U puli su mi dali spasmex protiv bolova,al nije mi pomogao,tako da ga necu niti piti. 
    A zao mi je jako za tvoju kosicu. Ahh. Bas sam jucer rekla prijateljici,koliko je trudnoca predivno i blazeno stanje, toliko je i za*ebano stanje. A za kremu, ja sam primijetila da na skoro svim lijekovima,i ostalim proizvodima pise da se ne preporuca za trudnice,to ti oni samo sebe ogradjuju i stite 

Mela
    08. Rujan 2017. 07:58

MamaTroje

Mela

MamaTroje

Pozdrav Mama Troje,

Meni se trbuh primijeti, ali valjda sam se svud drugdje usukala, jer ako stojim na istom moram negdje izgubiti da bih drugdje dobila.

Kod mene je sada povećanje apetita u porastu :-)  Sve sam si kukala ništa ne mogu da jedem, sada ću se malo opustiti :-) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.