Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Rujan 2017. 13:48

Dazi

Pozdrav drage moje. Sto se kolica tice,ja imam inglesinu,al ne sve potrebno,pa sad cu kupiti i bebetto. Jer me dodje isto ako kupim 3u1 bebetto ili nadokupim jos od inglesine sto mi treba. U beba.hr su vam sada holland i vulcano na akciji :)
    A sto se tice ostaloga, brat ce kupiti krevetic,odjecu imam jer je sestricna prije godinu dana rodila,pa ima sve potrebno. Al svejedno cu kupiti jos neke sitnice kojima necu moci odoljeti, a i bodica nikad dosta heheh
    A dalmatinka ja vec mjesec dana vas pokusavam naci na fejsu,ali bezuspjesno :(
    Sto se tice stomacica,paa meni je dosta velik,al mi nista ne smeta. I zaboravim da sam trudna, a evo usle smo u 6.mj skoro :)
    A ogtt idem raditi u srijedu i do sada sam dobila 5kg.

Zimske bebe 2017/2018. Grupa je tajna mozda zato ne mozes nac.. inace ta kolica bebetto mi izbacuje na fb...nisan ih vidila uzivo pa nmg znat jel sta valjaju.. inace hvale dosta peg perego i uzivo mi djeluju super
    Sta se kila tice ja san na zadnjem pregledu prije 3 tj bila u plusu samo kil ipo...od pocetka trudnoce..al mislin da ce se sad to prominit jer samo jeden i lezim..

• dannii85
    02. Rujan 2017. 14:45

evo i mene malo tu da se javim. na fb je nekako lakse jer sve dolazi na mobitel. :)
    za kolica sam cula peg perego book plus... kostaju cca 6000 kn.
    ja se nadam akciji u 1. mj posto je tremin u 2 mj pa mogu malo cekati :)
    kontorla mi je za par dana.. u ponedjeljak. bit ce tad 16 + 4 i nadam se napokon vidjeti spol :)
    imala sam bakteriju microplasmu, nadam se da sam ju izljecila. za sad mi se dole sve cini uredno, ali necu znati do pred kraj kad se bris opet radi.

neo
    02. Rujan 2017. 15:36

Dalmatinka,bas sam te htjela pitat za kile....jesi pocela dobivat 😃
    Nisam ni ja bebetto vidila uzivo. Cula sam samo da su dosta velika i prostrana.
    Jesi ti radila ogtt? Neznam od kojeg tjedna se radi,vidim da neki ranije neki kasnije.

url=https://lilypie.com]

Elena288
    02. Rujan 2017. 16:53

A sto kazete na Bugaboo 

Elena288
    02. Rujan 2017. 16:54

Bugaboo Bee 5 ... novija su , cine se dobra 🙂 Kako odluciti

neo
    02. Rujan 2017. 16:59

Tesko se odlucit...prevelik je izbor
    Izgledaju ok. Mozda tko od cura ima pa ti se javi

url=https://lilypie.com]

• Mirjanos
    02. Rujan 2017. 17:11

Dalmatinka

Pozdrav svima posebno novim curama. Ja san totalno zapostavila forum otkad smo se skupile na fb. Kako provodite trudnicke dane? Kako podnosite trudnocu? Kad su vam pregledi? Ja u petak imam 4D. Nmg docekat 😍

Hi, 
    Kako se dodje u grupu na faceu? Meni se cini lakse za pratiti :)

dea32
    02. Rujan 2017. 17:51

Mi imamo maxi cosi 2u1, as i sportski dio. Kolica su odlicna, za sve terene, jako laka za voznju, gume se pumpaju. Malena je nakon 3 min voznje vec znala bit u carstvu snova. Jedina mana im je sto su teska, s obzirom da zivimo u zgradi na polukat, namucim se tegleci ih pa su vecinom u gepeku auta na parkingu.
    Za drugo dijete planiram kupiti neku od popularnih nosiljki, najvjerojatnije Bazzinga koje imaju bezbroj dezena. Za pocetak imam elasticnu maramu pa cemo se nositi u tome, sa prvom curkom nam se pokazala kao pogodak za rjesavanje tegoba grceva..

02. Rujan 2017. 20:02

neo

Dalmatinka,bas sam te htjela pitat za kile….jesi pocela dobivat 😃
    Nisam ni ja bebetto vidila uzivo. Cula sam samo da su dosta velika i prostrana.
    Jesi ti radila ogtt? Neznam od kojeg tjedna se radi,vidim da neki ranije neki kasnije.

A jesan nesto haha..slabo ide xD a ja jeden ka velika 😂🤣
    Ne bi neka prevelika glomazna kolica..nez..bas nez kako odabrat ta kolica.. mislin da cu otic u ducan i koja mi se svide, ta uzet 😎
    Radi se od 24tt tako da virujen da ce me u petak poslat da i to napravim. Vjeroj te posalju ranije ako na pocetku trudnoce imas povisen secer. Meni je bia normalan. Jesi ti radila?

02. Rujan 2017. 20:04

Mirjanos

Dalmatinka

Pozdrav svima posebno novim curama. Ja san totalno zapostavila forum otkad smo se skupile na fb. Kako provodite trudnicke dane? Kako podnosite trudnocu? Kad su vam pregledi? Ja u petak imam 4D. Nmg docekat 😍

Hi,
    Kako se dodje u grupu na faceu? Meni se cini lakse za pratiti :)

Ne znan jel se moze nac u trazilici jer smo se dogovorili da grupa bude tajna.. stvarno ne znan.. probaj nac u trazilici. Gitta je stavila link ovde kad je otvorila pa probaj nac.. al to je bilo prije mozda dva miseca ..tako nesto..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.