Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Rujan 2017. 10:32

Pozdrav cure. Zanima me je li neka od vas imala  ili ima hidronefrozu? I kako su to rijesile? Hvala

• Dolores123
    07. Rujan 2017. 12:40

E draga Dazi, nisam imala problema s tim, a niti sam upoznata, tako da ti ja ne mogu pomoci.Mozda se javi koja od cura.

07. Rujan 2017. 12:42

Hvala ti na odg Dolores :)
    Jos sat vremena pa ce dr poceti raditi pa cu je zvat :)

MamaTroje
    07. Rujan 2017. 13:31

Dazi

Pozdrav cure. Zanima me je li neka od vas imala ili ima hidronefrozu? I kako su to rijesile? Hvala

Imaš li ti ili tvoje dijete hidronefrozu? 

MamaTroje
    07. Rujan 2017. 13:33

Imam Duphastone ili Utrogestan, ne znam sad točno, morat ću prokopat po ladicama, i još neke vaginalete protiv gljivica. Ni jedno nisam koristila. Ambalaža neoštećena. Što da radim s tim? Da dam u ljekarnu nazad ili da bacim u smeće?

07. Rujan 2017. 13:42

MamaTroje

Dazi

Pozdrav cure. Zanima me je li neka od vas imala ili ima hidronefrozu? I kako su to rijesile? Hvala

Imaš li ti ili tvoje dijete hidronefrozu?

Ja imam hidronefrozu i to na oba bubrega. 2.stupnja

MamaTroje
    07. Rujan 2017. 14:03

Znaš li što je uzrok hidronefrozi, što su doktori rekli?
    Moraš paziti na hranu, sol, kalij, fosfor, ali to opet ovisi o nalazima krvi. Nije za svakog isto. Neki ljudi moraju na kateterizaciju. Neki na operaciju. Drugi stupanj i nije tako strašan. Ima ih četiri ili pet. Kad dođe do petog to je zatajenje bubrega i ide se na dijalizu ili transplant. Ali ovako napamet nema smisla ništa govoriti. Najbolje ti doktor može reći što moraš.

07. Rujan 2017. 14:08

Rekao mi je da jw to klasicna trudnicka hidronefroza koju sam dobila jer je cura veca i jer se maternica siri i onda mi pritisce bubrege i mokracovod koji se uslijed toga "suzi" i onda otekne ostatak istog. I rekao mi je da su tri stadija, a da neke teorije navode i cetvrtu. Sto se tice end stage faze,sve mi je poznato jer mi je brat prije mjesec dana,Bogu hvala, transplantiran,nakon 29 godina patnje

07. Rujan 2017. 14:09

I hvala na odgovoru :)

MamaTroje
    07. Rujan 2017. 14:16

Svakako onda pripazi na prehranu, možda ne bi bilo loše da nađeš dijetetičara. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.