Ja sam se odlucila za bebetto kolica ali neznam jos koji model. Vjerovatno ce biti vulcano. Ovo mi je prva trudnoca pa cemo kupit nova kolica. Cekam u 11. mjesecu da bude sajam beba i trudnica u west gste-u pa mozda bude kakvih popusta. I za kinderbet ssm se odlucila ali necu jos kupovati da ne skuplja prasinu. A robicu cu pocet lagano kupovat kad krene zimska kolekcija.... Jedva cekam da krenem u nabavu 😃
url=https://lilypie.com]
Ja sam se odlucila za bebeto holand 2u1 i maxi cosi as sad pratim kad ce bit neka akcija ili snizenje pa da ugrabim. Kinderbet cu dobiti, robice sam nesto vec kupila sad na ljetnim snizenjima (znam, luda sam) a dio cu jos dobit. Nosiljku cu kupit ergobaby a viper isto znam al ne znam kak se zove, mislim tiny love nesto.. Dio cu zadat obitelji da kupe, vec su pitali a onda sta osttane cemo mi. Ja sam vec puno tog proucila, blazeno bolovanje
S obzirom da nam je ovo prvo dijete (planiramo jos) a i imamo mogucnosti, vecinu cemo kupit novo pa da traje.
Hvala Dea i ninaleonita...idem u ponedjeljak kod svoje doktorice pa cu vidjeti sto ce reci, ma da vec unatrag par dana ne pojem sokove i pazim sto jedem.Jel se nakon nekog vremena treba ponoviti taj ogtt da se vidi situacija?
Elena... je slatko ali nije meni bilo prestrasno za popiti tako da mi se nije povracalo.
Pozdrav svima posebno novim curama. Ja san totalno zapostavila forum otkad smo se skupile na fb. Kako provodite trudnicke dane? Kako podnosite trudnocu? Kad su vam pregledi? Ja u petak imam 4D. Nmg docekat 😍
Jeste cule za Yo yo kolica ... moja frendica ih hvali, nisu preskupa a kaze da su jakooo prakticna i lagana... meni izgledom nisu posebno lijepa 😬 Al ipak dajem prednost prakticnim stvarima.. i preporucila mi je stokke krevetic "koji raste" 😃
Pozdrav svima posebno novim curama. Ja san totalno zapostavila forum otkad smo se skupile na fb. Kako provodite trudnicke dane? Kako podnosite trudnocu? Kad su vam pregledi? Ja u petak imam 4D. Nmg docekat 😍
Dosta je ovdje prazno od kad ste se preselile...sad se javilo par novih cura pa mozda uspimo aktivirat forum....
Ja nemam nikakvih tegoba i dobro se osjecam. Jedino sta mi je dosta trbuh narastao pa me u nekim stvarima malo uspori...
Ja sam u srijedu bila u zg privatno na anomaly scan,sve je detaljno pregledano i hvala bogu u redu...
I potvrdeno da je decko....
Jeste cule za Yo yo kolica … moja frendica ih hvali, nisu preskupa a kaze da su jakooo prakticna i lagana… meni izgledom nisu posebno lijepa 😬 Al ipak dajem prednost prakticnim stvarima.. i preporucila mi je stokke krevetic "koji raste" 😃
Sad sam ih vidila prvi puta kad si ih spomenula. Neznam,na slikama mi izgledaju dosta neudobno...
Mozda se varam
Pozdrav drage moje. Sto se kolica tice,ja imam inglesinu,al ne sve potrebno,pa sad cu kupiti i bebetto. Jer me dodje isto ako kupim 3u1 bebetto ili nadokupim jos od inglesine sto mi treba. U beba.hr su vam sada holland i vulcano na akciji :)
A sto se tice ostaloga, brat ce kupiti krevetic,odjecu imam jer je sestricna prije godinu dana rodila,pa ima sve potrebno. Al svejedno cu kupiti jos neke sitnice kojima necu moci odoljeti, a i bodica nikad dosta heheh
A dalmatinka ja vec mjesec dana vas pokusavam naci na fejsu,ali bezuspjesno :(
Sto se tice stomacica,paa meni je dosta velik,al mi nista ne smeta. I zaboravim da sam trudna, a evo usle smo u 6.mj skoro :)
A ogtt idem raditi u srijedu i do sada sam dobila 5kg.
Dosta je ovdje prazno od kad ste se preselile…sad se javilo par novih cura pa mozda uspimo aktivirat forum….
Ja nemam nikakvih tegoba i dobro se osjecam. Jedino sta mi je dosta trbuh narastao pa me u nekim stvarima malo uspori…
Ja sam u srijedu bila u zg privatno na anomaly scan,sve je detaljno pregledano i hvala bogu u redu…
I potvrdeno da je decko….
A vidin da je prazno.. aj bas mi je drago da je sve uredu 😍
Ja neman probl sa stomakom al imam sa zgaravicom i boli u simfizi.. nisan ni znala da to postoji al evo pomalo se raspitujen... ima tjedan dana da me bas boli... imala san probl i sa ledjima al kupila san onaj polumjesec jastuk i sad je sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji