Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mlada mama 😀
    11. Kolovoz 2017. 14:26

Ja sam rosila u 18.22h a sutra ujutro san vec hodala po rodilistu i sve normalno radila,malo je zatezalo i problemi oko odlaska u wc jer me bolilo malo ali super je proslo,nadam se da ce opet tako

Mlada mama 😀
    11. Kolovoz 2017. 14:29

E da jos jedno pitanje;jel vam se vidi ikakva promjena na tjelu? Usla sam 16tt ,imam ravan drob,gubim kile...sve mi to cudno,u prvoj trudnoci sam 20kg dobila sad 5kg izgubila 

neo
    11. Kolovoz 2017. 15:41

Paula Pešušić

E da jos jedno pitanje;jel vam se vidi ikakva promjena na tjelu? Usla sam 16tt ,imam ravan drob,gubim kile…sve mi to cudno,u prvoj trudnoci sam 20kg dobila sad 5kg izgubila

Ja sam 17 tt i dobila sam 6 kg i vidi mi se trbuscic vec citavo

url=https://lilypie.com]

11. Kolovoz 2017. 15:53

Paula Pešušić

E da jos jedno pitanje;jel vam se vidi ikakva promjena na tjelu? Usla sam 16tt ,imam ravan drob,gubim kile…sve mi to cudno,u prvoj trudnoci sam 20kg dobila sad 5kg izgubila

Ja san dobila stomak prakticki u 20om tj... prije nekih dva tj nisan imala pomak s kilima..na nuli...danas cu se vagat na pregledu pa cu vidit jesan li dobila sta...

11. Kolovoz 2017. 17:01

Dalmatinka

Paula Pešušić

Ja san dobila stomak prakticki u 20om tj… prije nekih dva tj nisan imala pomak s kilima..na nuli…danas cu se vagat na pregledu pa cu vidit jesan li dobila sta…

Kil ipo san dobila sve skupa ;)

Marijana07
    11. Kolovoz 2017. 17:29

Da li je koja od vas buducih mama na komplikacijama ili jos radite?

neo
    11. Kolovoz 2017. 17:55

Marijana07

Da li je koja od vas buducih mama na komplikacijama ili jos radite?

Ja sam na komplikacijama od 14 tt ☺
    Imala sam spontani prije i nisam htjela riskirat ovaj put

url=https://lilypie.com]

Marijana07
    11. Kolovoz 2017. 18:07

I ja sam vec mj dana...imam hrpu slobodnog vremena pa razmisljam o nekom honorarnom poslu 😂ima li tko kakav prijedlog? Ne znam da li vec postoji otvorena ova tema?

LittleOne
    11. Kolovoz 2017. 19:37

Jos jedna na komplikacijama. Razmisljala sam da naucin heklat il tak nest oa malcu napravim deku ili nesto 

11. Kolovoz 2017. 20:37

I ja san. Al ne dosadjujen se  😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.