Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Kolovoz 2017. 08:51

elica

Pozdrav mame i one koje ce to postati :D
    Desava li se vama ponekad da iz cista mira dobijete proljev koji potraje tako par sati-dan-najvise dva pa je opet sve u redu i nakon nekoliko dana opet? :/ stalno se borim s time i nikako se rijesiti tog neugodnog problema ☹☹

Ja san imala.. cak me dva puta uvatilo kad san isla na pregled. 😥 koma.. al proslo je samo od sebe... inace kad te uvati uzni malo cokolade za kuvanje da stisne 😁

• elica
    20. Kolovoz 2017. 13:43

Au.. ja sutra narucena za pregled nadam se da ce se do tada smiriti. 
    No, moze li npr.zivotinja ( konkretno kunic ) zaraziti covjeka ukoliko je ona bolesna

20. Kolovoz 2017. 14:03

elica

Au.. ja sutra narucena za pregled nadam se da ce se do tada smiriti.
    No, moze li npr.zivotinja ( konkretno kunic ) zaraziti covjeka ukoliko je ona bolesna

Ne znan..al moguce je sve.. trudnice su osjetljive.. ne bi ti bas preporucila igru s bolesnom zivotinjom... svakako sutra provjeri s gin.

LittleOne
    20. Kolovoz 2017. 14:56

Ovisi koja bolest. Recimo opasna je toksoplazmoza s kojom su cesto zarazene macke i prenosiva je na covjeka. Moj pas je imao upalu uha i neku crijevnu virozu i za oboje je vet rekao da ne mogu preci ni na drugog psa a kamoli na covjeka

• elica
    21. Kolovoz 2017. 17:41

Bila na pregledu, sve je uredu, nije sa sigurnoscu potvrdeno ali najvjerojatnijr je mala princeza 😊

21. Kolovoz 2017. 20:15

elica

Bila na pregledu, sve je uredu, nije sa sigurnoscu potvrdeno ali najvjerojatnijr je mala princeza 😊

Awww cestitan 😍

Teddy Bear
    22. Kolovoz 2017. 09:28

elica

Čestitam

dea32
    22. Kolovoz 2017. 15:19

Pozdrav, zene, majke, kraljice.. 
    Pridruzujem se iscekivanju bebica. Termin je 4.12., inace imam curku 2,1 god. Trudnica tece uredno, sad smo 25+4tt i jos ne znamo spol, beba se vjesto skriva. Zadnjih par dana imam osjecaj kao da su krenule bh kontrakcije, stegne se trbuh i osjetim nelagodu. Ima li jos netko problem sa tim?

Mrs. Bešić
    22. Kolovoz 2017. 17:12

dea32

Pozdrav, zene, majke, kraljice..
    Pridruzujem se iscekivanju bebica. Termin je 4.12., inace imam curku 2,1 god. Trudnica tece uredno, sad smo 25+4tt i jos ne znamo spol, beba se vjesto skriva. Zadnjih par dana imam osjecaj kao da su krenule bh kontrakcije, stegne se trbuh i osjetim nelagodu. Ima li jos netko problem sa tim?

Ja sam 24+3tt i imam kontrakcije već od 19tt, dokt mi je preporučila magnezij direkt 300, i tako mi bude žao moje bebice kad se zgrči stomak tako 🙁

dea32
    22. Kolovoz 2017. 22:21

Mrs. Bešić, ja pijem sumeci mg, ali mislim da mi ne odgovara jer sam sva napuhnuta od njega.. U prvoj trudnoci kontrakcije su mi krenule tek od 34tt, nekako mi se cini da je sad rano. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.