Pozdrav mame i one koje ce to postati :D
Desava li se vama ponekad da iz cista mira dobijete proljev koji potraje tako par sati-dan-najvise dva pa je opet sve u redu i nakon nekoliko dana opet? :/ stalno se borim s time i nikako se rijesiti tog neugodnog problema ☹☹
Ja san imala.. cak me dva puta uvatilo kad san isla na pregled. 😥 koma.. al proslo je samo od sebe... inace kad te uvati uzni malo cokolade za kuvanje da stisne 😁
Au.. ja sutra narucena za pregled nadam se da ce se do tada smiriti.
No, moze li npr.zivotinja ( konkretno kunic ) zaraziti covjeka ukoliko je ona bolesna
Au.. ja sutra narucena za pregled nadam se da ce se do tada smiriti.
No, moze li npr.zivotinja ( konkretno kunic ) zaraziti covjeka ukoliko je ona bolesna
Ne znan..al moguce je sve.. trudnice su osjetljive.. ne bi ti bas preporucila igru s bolesnom zivotinjom... svakako sutra provjeri s gin.
Ovisi koja bolest. Recimo opasna je toksoplazmoza s kojom su cesto zarazene macke i prenosiva je na covjeka. Moj pas je imao upalu uha i neku crijevnu virozu i za oboje je vet rekao da ne mogu preci ni na drugog psa a kamoli na covjeka
Bila na pregledu, sve je uredu, nije sa sigurnoscu potvrdeno ali najvjerojatnijr je mala princeza 😊
Bila na pregledu, sve je uredu, nije sa sigurnoscu potvrdeno ali najvjerojatnijr je mala princeza 😊
Awww cestitan 😍
Čestitam
Pozdrav, zene, majke, kraljice..
Pridruzujem se iscekivanju bebica. Termin je 4.12., inace imam curku 2,1 god. Trudnica tece uredno, sad smo 25+4tt i jos ne znamo spol, beba se vjesto skriva. Zadnjih par dana imam osjecaj kao da su krenule bh kontrakcije, stegne se trbuh i osjetim nelagodu. Ima li jos netko problem sa tim?
Pozdrav, zene, majke, kraljice..
Pridruzujem se iscekivanju bebica. Termin je 4.12., inace imam curku 2,1 god. Trudnica tece uredno, sad smo 25+4tt i jos ne znamo spol, beba se vjesto skriva. Zadnjih par dana imam osjecaj kao da su krenule bh kontrakcije, stegne se trbuh i osjetim nelagodu. Ima li jos netko problem sa tim?
Ja sam 24+3tt i imam kontrakcije već od 19tt, dokt mi je preporučila magnezij direkt 300, i tako mi bude žao moje bebice kad se zgrči stomak tako 🙁
Mrs. Bešić, ja pijem sumeci mg, ali mislim da mi ne odgovara jer sam sva napuhnuta od njega.. U prvoj trudnoci kontrakcije su mi krenule tek od 34tt, nekako mi se cini da je sad rano.
Sortiraj odgovore
Najstariji