Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    07. Kolovoz 2017. 16:35

Ja ih zasad jos nemam. Al imaju jos 5mj da se pojave  trbuh mi je bas mali. Nitko ne bi rekao da sam trudna, cak ni u kupacem. Jedva cekam da se pocne vidjet

07. Kolovoz 2017. 16:40

Marijana07

Mene vise muce strije
    U prosloj trudnoci sam ih dobila u 8 mj trudnoce uzasno puno tako da mi je trbuh kasnije izgledao kao malo bolja zimska guma😀 ispuhana😀

Toga me najvise strah.. jesi ih uspila ikako dovest u red?

Marijana07
    07. Kolovoz 2017. 17:31

Pa i ne bas..😀vide se..samo su sa godinama posvjetlile..sad me zanima da li cu dobiti jos novih🙄. Prvu trudnocu sam mazala trbuh od kad sam saznala da sam trudna i sve bilo ok do 8 mj trudnoce..a onda sve popucalo..

LittleOne
    07. Kolovoz 2017. 17:33

Ja sam citala da ih sto prije nakon poroda treba mazati kremom za oziljke pa se bolje povuku.. 

Marijana07
    07. Kolovoz 2017. 17:38

Ma mazala sam sa par krema..i na neke tretmane isla ali nije bas dalo neki rezultat..a i sve ovisi i o tipu koze..meni jedino laser moze pomoci😂

07. Kolovoz 2017. 17:43

Ma ne mozes se rijesit strija..one same posvijetle s vrimenom i to je to... ja iman izmedju nogu al nisu mi sad neki probl jer se bas i ne vidu na tom mistu a i tanke su i svijetle...al.na plazi vidin puno zena sa tim velikim strijama na stomaku..toga me strah vise nego poroda 😣

07. Kolovoz 2017. 21:28

Marijana07 dobrodošla :) 
    Ja celulita uopće skoro nemam, ali strije imam. Po trbuhu jos ne, nije jos velik, ali po nogama i prsima da. 23 tjedan sam i udebljala sam se 4 kg do sad, ali vise se  strije, inače sam sklona njima cim se malo udebljam il smršavim. Koliko ste vi kilograma dobile do sada?

Marijana07
    07. Kolovoz 2017. 22:23

Ja sam 18 tjedana trudna i dobila sam 3 kg do sad.

Marijana07
    07. Kolovoz 2017. 22:25

KarlaS

Marijana07dobrodošla :)
    Ja celulita uopće skoro nemam, ali strije imam. Po trbuhu jos ne, nije jos velik, ali po nogama i prsima da. 23 tjedan sam i udebljala sam se 4 kg do sad, ali vise se strije, inače sam sklona njima cim se malo udebljam il smršavim. Koliko ste vi kilograma dobile do sada?

..i hvala za dobrodoslicu😀

Teddy Bear
    08. Kolovoz 2017. 07:02

Ja sam 15tt,i jos sam na -4kg od starta trudnoce. Smrsala sam od mucnina i povracanja ali imam i dobrog viska od prije,dr nista ne komentira,a ni ja ne brinem. Krvni nalazi su mi prosli put ekstra bili,a sad cu ponovo vaditi KKS za pregled,narucena sam za ponedjeljak.
    Strije imam po cijelome trbuhu,kao cura imala sam po ledjima,ali sam u trudnoci popucala doslovno tri dana pred porod i na samome porodu. Nema im pomoci,samo sto su posvjetlile.
    Taman se spremila za posao,izludile su me ove vrucine,lose sam nocas spavala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.