Ja ih zasad jos nemam. Al imaju jos 5mj da se pojave trbuh mi je bas mali. Nitko ne bi rekao da sam trudna, cak ni u kupacem. Jedva cekam da se pocne vidjet
Mene vise muce strije
U prosloj trudnoci sam ih dobila u 8 mj trudnoce uzasno puno tako da mi je trbuh kasnije izgledao kao malo bolja zimska guma😀 ispuhana😀
Toga me najvise strah.. jesi ih uspila ikako dovest u red?
Pa i ne bas..😀vide se..samo su sa godinama posvjetlile..sad me zanima da li cu dobiti jos novih🙄. Prvu trudnocu sam mazala trbuh od kad sam saznala da sam trudna i sve bilo ok do 8 mj trudnoce..a onda sve popucalo..
Ja sam citala da ih sto prije nakon poroda treba mazati kremom za oziljke pa se bolje povuku..
Ma mazala sam sa par krema..i na neke tretmane isla ali nije bas dalo neki rezultat..a i sve ovisi i o tipu koze..meni jedino laser moze pomoci😂
Ma ne mozes se rijesit strija..one same posvijetle s vrimenom i to je to... ja iman izmedju nogu al nisu mi sad neki probl jer se bas i ne vidu na tom mistu a i tanke su i svijetle...al.na plazi vidin puno zena sa tim velikim strijama na stomaku..toga me strah vise nego poroda 😣
Marijana07 dobrodošla :)
Ja celulita uopće skoro nemam, ali strije imam. Po trbuhu jos ne, nije jos velik, ali po nogama i prsima da. 23 tjedan sam i udebljala sam se 4 kg do sad, ali vise se strije, inače sam sklona njima cim se malo udebljam il smršavim. Koliko ste vi kilograma dobile do sada?
Marijana07dobrodošla :)
Ja celulita uopće skoro nemam, ali strije imam. Po trbuhu jos ne, nije jos velik, ali po nogama i prsima da. 23 tjedan sam i udebljala sam se 4 kg do sad, ali vise se strije, inače sam sklona njima cim se malo udebljam il smršavim. Koliko ste vi kilograma dobile do sada?
..i hvala za dobrodoslicu😀
Ja sam 15tt,i jos sam na -4kg od starta trudnoce. Smrsala sam od mucnina i povracanja ali imam i dobrog viska od prije,dr nista ne komentira,a ni ja ne brinem. Krvni nalazi su mi prosli put ekstra bili,a sad cu ponovo vaditi KKS za pregled,narucena sam za ponedjeljak.
Strije imam po cijelome trbuhu,kao cura imala sam po ledjima,ali sam u trudnoci popucala doslovno tri dana pred porod i na samome porodu. Nema im pomoci,samo sto su posvjetlile.
Taman se spremila za posao,izludile su me ove vrucine,lose sam nocas spavala.
Sortiraj odgovore
Najstariji