Proslu trudnocu sam dobar dio odlezala,sad se super za sada osjecam te radim i dalje. Ulazim u 16tt, 5kg sam u minusu od pocetka trudnoce.
U ponedjeljak imam pregled jedva cekam. Danas sam bas isla raditi KKS i urin.
Krajem mjeseca sam pisala GO i nekih 15 dana cu iskoristiti.
Planirala sam raditi ako bude kao do sada sve dobro nekad do kraja 10mjeseca pa onda iskoristi ostatak GO-a,i na bolovanje. Termin mi je 30.1.2018.
Ja sam proslu trudnocu bila od starta na komplikacijama. Sada u 6. mjesec mi je isticao porodiljni i trebala sam pocet radit ali sam uzela godisnji do 01.09. (Imala sam pravo na 2 godisnja za ovu i proslu god. ). Sad od 01.09. Idem na komplikacije tako da prakticki jesam i ja na komplikacijama, samo peglam zakonski ova 3 mjeseca svoju punu placu, ko ih sljivi 😛
Pozz svim trudnicama. Isla sam poslijepodne na pregled. 16tt,sve uredu Bogu hvala. Ne znam jos spol,nije doktorica htjela nista nagadjati. Samo neka je zivo i zdravo. Pusa svima
Ja bila na pregledu i ne odgovaraju mi bas sve mjere tjednima trudnoce al dok je reko da je to sve ok pa se necu brinut. Jako :D
Ja bila na pregledu i ne odgovaraju mi bas sve mjere tjednima trudnoce al dok je reko da je to sve ok pa se necu brinut. Jako :D
Jesu prevelika odstupanja? Ako nisu onda je vjetroj ok...
Teddy bear bravo ;)
Pozdrav cure, citam vas kako stignem. Prva bebica mi je zaokupila svo vrijeme, sad smo u fazi prvih koraka i nema odmora cijeli dan.
Sljedeci pregled mi je za 7 dana ne mogu docekati, nadam se da bi se i spol vec trebao vidjet :)
Sretno svima s pregledima!
Pozdrav, trudna sam 16tjedana i tek sad su me uhvatile prave mucnine.. do sada od mucnina nije bilo ni m . Je li to normalno? Doktorica mi je na godisnjem do 21.8.nadam se da cu tad saznati spol bebice , a do tad moram nekako ublaziti bolove u trbuhu i povracanje. Takoder,je li normalno imati grceve?
Mozda je neka viroza? Cudno mi je da mucnine pocnu tad.. Ali nisam doktor :) ja ponekad imam tu i tamo lagani grc (ako mislis kao na menstrualne) i doktor je rekao sto vise odmarati ali nista zabrinjavajuce
Jesu prevelika odstupanja? Ako nisu onda je vjetroj ok…
Teddy bear bravo ;)
Ma razlike su u par dana. To sam tek skuzila kad sam dosla doma, drugi put cu mi rec da mi ne printa mjere jer se sam stresiram :D
Pozz mame,
meni je doktor rekao spol bebe jako rano sa nekih 13 tt na 3d ultrazvuku e sad sta je on vidio to je upitno😂
uglavnom sutra idem na kontrolu pa cemo vidjeti da li je decko ili je doktor krivo vidio.
Sortiraj odgovore
Najstariji