Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ardnas
    05. Kolovoz 2017. 20:05

KarlaS

Trenutno smo u Njemačkoj, točnije Bavarskoj, tu je ugodno i puše vjetrić, nema takvih vrućina kao u Hrvatskoj, ali su kiše i nevrijemena svakodnevnica.

Posaljite nam hitno kisu i ovdje 😆...Sinoc smo mislili malo prosetati, ali Zg je u pola 9 mjerio ravno 40stupnjeva...Cekamo kisu i osvjezenje, tako da se napokon krecemo...

05. Kolovoz 2017. 20:44

Evo šaljem kišu! joj mogu misliti kako je to neizdrživo, meni je zima nekako draža.. 

Marijana07
    06. Kolovoz 2017. 18:56

Pozdrav svim budućim mama..😀
    Evo i ja sam se odlučila pridružiti ovoj grupi zimskih beba...termin mi je 9.1. 

Teddy Bear
    06. Kolovoz 2017. 21:46

Marijana07

Pozdrav svim budućim mama..😀
    Evo i ja sam se odlučila pridružiti ovoj grupi zimskih beba…termin mi je 9.1.

Super,bas mi je drago. Zelim ti skolsku trudnocu.

Mlada mama 😀
    07. Kolovoz 2017. 00:53

Mame jel ima koja od vas da je rodila do sad na carski rez ..ali sa spiralnom anesteziom?

Marijana07
    07. Kolovoz 2017. 08:21

Hvala 😀
    Da li ima koja mama koja treba rodit u Vinogradskoj izmedu 5 i 15.1?

suza4
    07. Kolovoz 2017. 10:57

Paula Pešušić

Mame jel ima koja od vas da je rodila do sad na carski rez ..ali sa spiralnom anesteziom?

Ja ,2x :-)

LittleOne
    07. Kolovoz 2017. 13:12

Danas se pogledam u ogledalo a ono hrpa celulita prakticki prek noci nastala  nisam znala da je i to jedna od nuspojava trudnoce. Mislim nema sta drugo bit, u zadnja dva tjedna nisam dobila nista kila.. 

07. Kolovoz 2017. 13:13

LittleOne

Danas se pogledam u ogledalo a ono hrpa celulita prakticki prek noci nastalanisam znala da je i to jedna od nuspojava trudnoce. Mislim nema sta drugo bit, u zadnja dva tjedna nisam dobila nista kila..

Tako i meni ispod guzice..nije bas hrpa al ono...nije prije bilo.. 😓

Marijana07
    07. Kolovoz 2017. 15:13

Mene vise muce strije
    U prosloj trudnoci sam ih dobila u 8 mj trudnoce uzasno puno tako da mi je trbuh kasnije izgledao kao malo bolja zimska guma😀 ispuhana😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.