Trenutno smo u Njemačkoj, točnije Bavarskoj, tu je ugodno i puše vjetrić, nema takvih vrućina kao u Hrvatskoj, ali su kiše i nevrijemena svakodnevnica.
Posaljite nam hitno kisu i ovdje 😆...Sinoc smo mislili malo prosetati, ali Zg je u pola 9 mjerio ravno 40stupnjeva...Cekamo kisu i osvjezenje, tako da se napokon krecemo...
Evo šaljem kišu! joj mogu misliti kako je to neizdrživo, meni je zima nekako draža..
Pozdrav svim budućim mama..😀
Evo i ja sam se odlučila pridružiti ovoj grupi zimskih beba...termin mi je 9.1.
Pozdrav svim budućim mama..😀
Evo i ja sam se odlučila pridružiti ovoj grupi zimskih beba…termin mi je 9.1.
Super,bas mi je drago. Zelim ti skolsku trudnocu.
Mame jel ima koja od vas da je rodila do sad na carski rez ..ali sa spiralnom anesteziom?
Hvala 😀
Da li ima koja mama koja treba rodit u Vinogradskoj izmedu 5 i 15.1?
Mame jel ima koja od vas da je rodila do sad na carski rez ..ali sa spiralnom anesteziom?
Ja ,2x :-)
Danas se pogledam u ogledalo a ono hrpa celulita prakticki prek noci nastala nisam znala da je i to jedna od nuspojava trudnoce. Mislim nema sta drugo bit, u zadnja dva tjedna nisam dobila nista kila..
Danas se pogledam u ogledalo a ono hrpa celulita prakticki prek noci nastalanisam znala da je i to jedna od nuspojava trudnoce. Mislim nema sta drugo bit, u zadnja dva tjedna nisam dobila nista kila..
Tako i meni ispod guzice..nije bas hrpa al ono...nije prije bilo.. 😓
Mene vise muce strije
U prosloj trudnoci sam ih dobila u 8 mj trudnoce uzasno puno tako da mi je trbuh kasnije izgledao kao malo bolja zimska guma😀 ispuhana😀
Sortiraj odgovore
Najstariji