Pregledala sam nalaz koji sam imala s jedva 5 tj. jer sam imala jake bolove u trbuhu i tu je isti hematom (jasno se vidi na utz slici) ali ga ginekologica nije tada ni spomenula. Zaista je mali i nije se povećao i ništa mi posebno nije dala ni terapiju ni ništa. Samo da se baš ne forsiram. Sljedeći pregled je tek 12. 09. kad ću radit kombinirani probir.
Baš mi je žao što Paula, miruj i drži se, ja se nadam da će bit sve uredu.
Hej cure, meni su danas stigli nalazi od krvi i urina. Ove sve je uredu, ali imam povecan broj leukocita u mokraci pa mi je rekao po uputnicu za urinokulturu. Jel koja od vas imala tako?
Ps.kako je ginekolog od sutra na godisnjem, ne znam da li da odem kod njegove zamjene po uputnicu ili kod svog lijecnika opce prakse?
Hej cure, meni su danas stigli nalazi od krvi i urina. Ove sve je uredu, ali imam povecan broj leukocita u mokraci pa mi je rekao po uputnicu za urinokulturu. Jel koja od vas imala tako?
Ps.kako je ginekolog od sutra na godisnjem, ne znam da li da odem kod njegove zamjene po uputnicu ili kod svog lijecnika opce prakse?
Hej sandra,imala sam ja 500 leukocite u urinu,i rekla mi je dr da je u trudnoci do par tisuca normalno,al da smo mirne mi je dala antibiotik i napravila sam urinokulturu koja je bila sterilna :)
Paula jako mi je zao, odmaraj maksimalno i nemoj se brinuti :)
I po uputnicu moras ginekologu. Barem ja ovdje sam morala i moram za sve vezano za trudnocu
Prva mi je trudnoca, muka mi je vec mjesec dana, svaki dan cijeli dan i bas sam nervozna, a ove vrucine ne pomazu...Nalaz je stigao ginekologu, i samo mi je hladno rekao sve je uredu, samo ti leukociti. Tek kada sam googlala vidim sta je u pitanju. Tako da zapravo ne znam koliko su povecani.
Zivcira me sto on nista puno ne prica, ne objasnjava, i onda se samo nepotrebno zivciram 😔
Nije ti to nista, tak je meni bilo. Uk je bila sterilna pa mi nije nist davala od antibiotika. Puno tekucine samo :)
Uputnica za urinokulturu se uzima kod dokt opce prakse... radim svako par mj.. povecan br leukocita je u trudnoci normalan. Ako je u granici normale nemoj pit nista. Meni su dali antibiotike pa san zbog pada imeniteta dobila eserihiju al srecom san je se odma rijesila...
Pozdrav svim Klokanicama! :) Pratim ovu stranicu par dana, pa sam se odlučila priključiti, već sam bila napisala poruku u Jesenskim bebama i onda vidjela da ima i grupa zimskih beba! :D Termin mi je 6.12. Nadam se da ste sve dobro i da vam nije preteško preživjeti ove vrućine. Molim vas za savjet kako postaviti ovu Lilypie ikonu? Registrirala sam se i napravila tu lentu, ali neznam kako da je objavim.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Dobrodosla. Ne znam za ikonu, morat ces pricekat Dalmatinku, ona je maher :D
Vrucine - tesko, ni more ne pomaze. Sva sreca nemam neki trudnickih muka da mi dodatno otezaju
Hvala! U kojem si tjednu? Ja sam u 23. Ajme blago tebi, na moru si Mi smo bili dva puta, u šestom i sedmom mjesecu i to je to za ovu godinu. Trenutno smo u Njemačkoj, točnije Bavarskoj, tu je ugodno i puše vjetrić, nema takvih vrućina kao u Hrvatskoj, ali su kiše i nevrijemena svakodnevnica.
Sortiraj odgovore
Najstariji