...na komplikacijama od 4 tjedna zbog godina i spontanog prije dvije godine tako da me vode pod rizičnu trudnoću,,,sad sam u 15 tj
Kakvi su bili markeri na uzvu u 12tt? Sve uredno? Ja osobno mislim da je kombinirani losa pretraga jer se bazira na statistici i ne vjerujem mu puno.
Kakvi su bili markeri na uzvu u 12tt? Sve uredno? Ja osobno mislim da je kombinirani losa pretraga jer se bazira na statistici i ne vjerujem mu puno.
Markeri nisu pokazatelj iceg.. mene je soc gin poslala vadit ih i kad san vidila rezultat priplakala san cili dan od soka.. bila pod stresom cca tj dana.. i kad san dosla privatno na pregled gin mi govori da to nisan ni tribala radit. Inace u svitu se vise ti markeri ne rade jer je nepouzdano.. pogotovo osobe sa madezima koji povecavaju rezultat... a kombinirani ista prica... nula bodova..
Ne kuzim na sta mislis? Ja mislim na nuhalni nabor, nosnu kost i to... Sta upucuju na down a vide se na uzv u 12 tjednu
Ne kuzim na sta mislis? Ja mislim na nuhalni nabor, nosnu kost i to… Sta upucuju na down a vide se na uzv u 12 tjednu
Pricala si o markerima 😁
Nuhalni nabor je druga prica 😀
Markeri se vade krvlju, a nuhalni se izmiri razmak na ultrazvuku
Moj gin to zove ultrazvucni markeri pa mi je ostalo, nisam znala da postoje i neki drugi
Moj gin to zove ultrazvucni markeri pa mi je ostalo, nisam znala da postoje i neki drugi
Postoje 😂 al eto nepotrebno ih je radit tako da nista ne propustas 😆
Pozdrav mame i one koje ce to postati :D
Desava li se vama ponekad da iz cista mira dobijete proljev koji potraje tako par sati-dan-najvise dva pa je opet sve u redu i nakon nekoliko dana opet? :/ stalno se borim s time i nikako se rijesiti tog neugodnog problema ☹☹
Nemam tih problema, ali da mozda probas s nekih oralnim probiotikom? Linex il tako nesto
Sortiraj odgovore
Najstariji