Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Kolovoz 2017. 20:23

Marijana07

Pozz mame,
    meni je doktor rekao spol bebe jako rano sa nekih 13 tt na 3d ultrazvuku e sad sta je on vidio to je upitno😂
    uglavnom sutra idem na kontrolu pa cemo vidjeti da li je decko ili je doktor krivo vidio.

Haha a cuj moze bit samo musko il zensko 😂 na 3 d se bolje vidi nego na obicnom pa je mozda i moguce al tad to jos nije toliko razvijeno tako da vjeroj nije reka sa stopostotnom sigurnoscu.. sritno sutra ;)

16. Kolovoz 2017. 20:24

LittleOne

Dalmatinka

LittleOne

Ja bila na pregledu i ne odgovaraju mi bas sve mjere tjednima trudnoce al dok je reko da je to sve ok pa se necu brinut. Jako :D

Jesu prevelika odstupanja? Ako nisu onda je vjetroj ok…
    Teddy bear bravo ;)

Ma razlike su u par dana. To sam tek skuzila kad sam dosla doma, drugi put cu mi rec da mi ne printa mjere jer se sam stresiram :D

Ma nista to par dana. To je sve dobro.. zabrinjavajuca su veca odstupanja jer recimo down bebe imaju krace udove. Al to nije tvoj slucaj tako da sve 5 ne brigaj :D

16. Kolovoz 2017. 20:27

elica

Pozdrav, trudna sam 16tjedana i tek sad su me uhvatile prave mucnine.. do sada od mucnina nije bilo ni m . Je li to normalno? Doktorica mi je na godisnjem do 21.8.nadam se da cu tad saznati spol bebice , a do tad moram nekako ublaziti bolove u trbuhu i povracanje. Takoder,je li normalno imati grceve?

Ne virujen da su to trudnicke mucnine. Jesi pocela pit neke vitamine i sl? Mozda ti je nesto naskodilo?
    Ako su ti grcevi u rukama il nogama popij magnezij. Ako su u donjem dijelu trbuha to je ok. Svima je tako. Osim ako su razarajuci

LittleOne
    17. Kolovoz 2017. 11:06

Curke pitanje, jel osjetite bebice? Ja svog osjetim vec nekih dva tjedna, jednom je i muz osjetio izvana, zna bas lupnut. Al ima dana kad ga skoro uopce ne osjetim. Pretpostavljam da je to normalno u ovim tjednima jer ima jos puno mjesta, znam da se udarci ne broje prije 20 i nekog tjedna ali me svejedno zanimaju iskustva. Sad san 18tt

Marijana07
    17. Kolovoz 2017. 11:13

Dalmatinka hvala. 😄
    A sto se tice spola bebe nije mi bitno samo neka je sve ok..😆

Marijana07
    17. Kolovoz 2017. 11:16

LittleOne

Curke pitanje, jel osjetite bebice? Ja svog osjetim vec nekih dva tjedna, jednom je i muz osjetio izvana, zna bas lupnut. Al ima dana kad ga skoro uopce ne osjetim. Pretpostavljam da je to normalno u ovim tjednima jer ima jos puno mjesta, znam da se udarci ne broje prije 20 i nekog tjedna ali me svejedno zanimaju iskustva. Sad san 18tt

Ja osjetim bebicu unazad 2 tjedna...ali nisu jos neki jaki udarci..nisam osjetila na van😄

17. Kolovoz 2017. 11:24

LittleOne

Ja san isto u 18tt osjetila prve udarce. Bili su lagani i povremeni. Sad ih stalno osjecan i bas su jaki 😍 ti prvi su bili samo ispod pupka, sad su po cilom donjem dijelu stomaka 😂

LittleOne
    17. Kolovoz 2017. 11:49

A jel uvijek isto ili kako koji dan? Ja ga jedan dan ludo osjetim a drugi svega par puta.. Ne znam jel to ok

17. Kolovoz 2017. 12:53

LittleOne

A jel uvijek isto ili kako koji dan? Ja ga jedan dan ludo osjetim a drugi svega par puta.. Ne znam jel to ok

Je ok je ne brini. Lupka te svaki dan al ne mozes osjetit na svakom mistu. Za koji tjedan ces svaki dan osjecat svuda 😍

MAŠAL
    18. Kolovoz 2017. 21:27

Hejjj mamice,,,
    evo da se i ja priključim našoj svakodnevici,,,evo sad sam u 15 tjednu,,,37 godina i treća trudnoća tako dugo željena,,,nisam uspjela zatrudniti dok mi nisu otkrili problem sa štitnjačom i evo nakon godinu dana terapije i hormona pod kontrolom evo bebice,,,
    ali da mi ne bi bilo dosadno dobila sam i povišen šećer tako da me dijabetolog odmah stavio na inzulin i evo bockamo se već mjesec dana i mogu vam reći da i nije tako strašno kako sam mislila jedino imam krize gladi a moram dobro paziti šta jedem...
    prošla dosta bespotrebnih ispitivanja i naravno pristala na probir na kojem mi nalazi bili loši tako da postoji rizik od Dawna ali nisam pristala na amniocintezu jer iskreno nema mi smisla,,,dok dođem na red,dok to obave i to sa  rizikom od pobačaja, dok dođe nalaz moja bebica će biti već 20 tj. i šta onda,,,toliko mi je taj dan bio stresan da  sam požalila što sam uopće išla na to testiranje,,,,jel ima koja mamica da je prošla isto,,,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.