Ja variram s tezinom, smrsavila sam od ovih vrucina. Mislim da sam oko 4 u plusu, 17tt. Nocas mi je bio zacepljen nos i nista nisam spavala a teta u ljekarni mi je strogo zabranila kapi :/
Ja variram s tezinom, smrsavila sam od ovih vrucina. Mislim da sam oko 4 u plusu, 17tt. Nocas mi je bio zacepljen nos i nista nisam spavala a teta u ljekarni mi je strogo zabranila kapi :/
A ja se opet borim sa nekim osipom po rukama i isto zabranu imam za ikakve preparate kreme..a jako me zivcira to jer po noci nesvjesno to ceskam i grebem ..
Meni je odgovor za sve kozne probleme kantarionovo ulje, pa mozda da probas s tim?
Meni je odgovor za sve kozne probleme kantarionovo ulje, pa mozda da probas s tim?
Hvala vidis toga se nisam sjetila..Koristila sam do sad samo otopinu hiprmangana..malo osusi osip ali se ne povlaci ...budem probala sa uljem.
Kako to izgleda? 😯 moj carski je bio hitan pa su me uspavali i propustila san cili porod lipo receno,nezelim opet tako .a sad su mi rekli da ce biti ugovoreni carski
Kako to izgleda? 😯 moj carski je bio hitan pa su me uspavali i propustila san cili porod lipo receno,nezelim opet tako .a sad su mi rekli da ce biti ugovoreni carski
Paula, neusporedivo! Prvi carski mi je bio pod opcom, drugi pod spinalnom. Sad me isto ceka carski pod spinalnom. Pod opcom se u biti vise i ne radi osim ako je nuzan hitan porod... Znaci filo lezis, ja sam pjevusila a oni su cakulali. Sve je trajalo jako kratko, bar se meni cini, duplo duze su trajale pripreme. u jednom trenu naprave 2-3 pritiska povise trbuha i eto ga, za koji sekund cujes plac svoje bebe pa pocnes i ti plakat. Pogledaju jel s bebom sve u redu pa ti je stave tu na prsa da se beba smiri i da se malo ljubite <3 onda je odvode a i ti si za sekund gotova. Vode te u sok sobu kao i kod opce anestezije i tamo cekas do sljedeceg dana kad te vode u sobu i dovode ti bebu. Nisi nista osamucena kao kad se probudis nakon opce, cijelo vrijeme si skroz normalna, prisebna, nema nebuloza, mucnina, mantavica, nista!
I ako ti je ugovoreni carski onda znas da ces roditi ranije tj cim beba uhvati dovoljnu kilazu jer ako te uhvate trudovi, opet ti ide opca. Tako je i meni. I ne gledaj ravno gore za vrijeme operacije jer ces vidit odraz svega sta ti rade u onom velikom metalnom dijelu od svjetla iznad tebe. :D Ja sam dvaput pogledala i vidila bolje da ne znas pa rekla da sve vidim pa su okrenili malo a ja okrenila glavu u stranu i tako do kraja. Najneobicnije je sta mozes micati stopalima, nogama i kad su krenili radit ja im govorim da ne, da jos mogu micat noge, da osjecam noge
a oni da ih i trebam osjecat hahaha
I ako ti je ugovoreni carski onda znas da ces roditi ranije tj cim beba uhvati dovoljnu kilazu jer ako te uhvate trudovi, opet ti ide opca. Tako je i meni. I ne gledaj ravno gore za vrijeme operacije jer ces vidit odraz svega sta ti rade u onom velikom metalnom dijelu od svjetla iznad tebe. :D Ja sam dvaput pogledala i vidila bolje da ne znaspa rekla da sve vidim pa su okrenili malo a ja okrenila glavu u stranu i tako do kraja. Najneobicnije je sta mozes micati stopalima, nogama i kad su krenili radit ja im govorim da ne, da jos mogu micat noge, da osjecam noge
a oni da ih i trebam osjecat hahaha
Kakav je oporavak? Svi govore da je gori nego kod vaginalnog poroda
Dalmatinka, a ne znam sta da ti kazem. Ja bi radje da sam prirodno rodila pa si posli tip top al opet ne znam sta je to prirodan porod i koliko se zena napati. Boli, boli ko vrag pogotovo prvo dizanje da ga ne zaboravis za 5 zivota ali opet za koji dan si super, samo nesmis dizat tesko, nagle pokrete i opustit se previse. Mislim da bol i oporavak ovisi i o kozi, o dobi u kojoj jesi jer se mlado tijelo puno lakse i brze oporavlja (s 21 god. sam 2 dana posli hodala po hodnicima normalnije od ovih sta su prirodno rodile, bas su doktori to komentirali, kao mladost i oporavak). Uglavnom, prva 3-4 dana su ajme a onda je sve pomalo. Valjda je sve individualno... Al eto, mi smo se nakon 3ipo tjedna khm, khm :D znaci bila sam skoro ko nova tad
Dalmatinka, a ne znam sta da ti kazem. Ja bi radje da sam prirodno rodila pa si posli tip top al opet ne znam sta je to prirodan porod i koliko se zena napati. Boli, boli ko vrag pogotovo prvo dizanje da ga ne zaboravis za 5 zivota ali opet za koji dan si super, samo nesmis dizat tesko, nagle pokrete i opustit se previse. Mislim da bol i oporavak ovisi i o kozi, o dobi u kojoj jesi jer se mlado tijelo puno lakse i brze oporavlja (s 21 god. sam 2 dana posli hodala po hodnicima normalnije od ovih sta su prirodno rodile, bas su doktori to komentirali, kao mladost i oporavak). Uglavnom, prva 3-4 dana su ajme a onda je sve pomalo. Valjda je sve individualno… Al eto, mi smo se nakon 3ipo tjedna khm, khm :D znaci bila sam skoro ko nova tad
Hahaha 😂😂😂 mislin da mi khm khm nakon bilo kakvog poroda misecima nece padat na pamet hahaha... ja iman skoliozu i skidala san dioptriju. Cula san da se dioptrija tokom naprezanja dok zena radja, vraca...pa da zene idu na carski...pa se eto raspitujen na vrime xD
Sortiraj odgovore
Najstariji