Ja sam danas po mom proračunu 7+0 idem na prvi pregled popodne oko 16h, nadam se prvim otkucajima…držite mi fige. Danas su krenule mučnine i opći osjećaj kao da me vlak pregazio. U prošloj trudnoći sam isto dosta kasno dobila mučnine …tako sam se i ovaj put ponadala da ih neće bit. U prošloj sam povratila samo par puta. Orbit žvakaće sam žvakala i to je pomagalo jako. Na poslu još nisam rekla da sam trudna imam još 10 radnih dana i onda godišnji 4 tj pa se nadam da ću izdržat do tad.
Sretno na pregledu
Ja sam danas po mom proračunu 7+0 idem na prvi pregled popodne oko 16h, nadam se prvim otkucajima…držite mi fige. Danas su krenule mučnine i opći osjećaj kao da me vlak pregazio. U prošloj trudnoći sam isto dosta kasno dobila mučnine …tako sam se i ovaj put ponadala da ih neće bit. U prošloj sam povratila samo par puta. Orbit žvakaće sam žvakala i to je pomagalo jako. Na poslu još nisam rekla da sam trudna imam još 10 radnih dana i onda godišnji 4 tj pa se nadam da ću izdržat do tad.
sretno na pregledu :) bit ce sve super, samo da te mucnine ne ulove dok cekas haha
ja sam jucer bila vanredno kod Škunce. i sve mi izmjerila i smirila me, sve je savršeno. sad sam 11 +4 :)
još smo jako mali, ali se stvarno jako potrudila i iz svih mogucih kuteve izmjerila sve sta je trebala.
samo sam ju zaboravila pitat za vitamine, vidim po forumima da se folna pije do 12 tt a onda se prelazi na vitamine.
krvan slika mi bila super, malo falilo zeljeza ali za to od pocetka pijem sirup i vitamin c da se bolje apsorbira
Obavila pregled, srce kuca po UTZ smo 6+5 ali imam mali sitni hematom što znaci da je bilo krvarenja... pa mogu imat malo smeđeg iscjedka, ili krvi. Morala bi ipak malo mirovat.
Obavila pregled, srce kuca po UTZ smo 6+5 ali imam mali sitni hematom što znaci da je bilo krvarenja… pa mogu imat malo smeđeg iscjedka, ili krvi. Morala bi ipak malo mirovat.
Super.
Ma biti ce to sve u redu.
Meni je dr isto tako rekla,na drugom pregledu,da imam vise hematoma,al da to nije nista strasno,da je to normalno kod prvorotki jer se maternica siri,a njoj je to cudno pa se odupire i tako su mi dosli ti hematomi i samo mi je dala duphaston i pila sam ga mjesec dana, koji dan manje, i na trećem pregledu su svi nestali.
Hematom je jako mali. Bebač je 7 mm a hematom je valjda 1/3 širine i 1/2 dužine, sad sam čitala da cure imaju hematome po 3cm sa 2cm i sl... mene samo strah da to nije nešto što se tek stvara. U prvoj trudnoći nisam imala hematom. Često imam kao menstrualne grčeve pa se brinem. Sad sam se krenula brinut i sad ću se brinut svaki dan do poroda i svaki dan od poroda ... i mislim da se nikad neću prestat brinut. :) :) :)
Ja sam imala hematom sa 6tt, duphastone i mirovanje i sa 9tt ga nije bilo :)
Gotovi su mi nalazi cervikalnih briseva i UK,sve super,sterilno i negativno. Odlicno.
Vecina trudnica ima neki hematon,ako je manji od 1cm znam da neki doktori i ne spominju da se trudnica ne brine. Ako ti je rekla da malo mirujes,onda tako i uradi. Naglasila bi doktorica da je nesto opasno. Ne znam jeli ti dala duphaston mozda?
Cuvaj se i uzivaj u trudnoci,mislim lako mi je nekome drugome reci,a i sama se vazda nesto brinem😊. Samo pozitivno😘
Meni je doktorica nasla hematom isto.uz mirovanje i terapiju duphaston se povuklo.
Medjutim prekjucer me je zabolilo ko kad trebam mezis dobit...i ono krv posvuda.odmah u bolnicu...krvarenje ...bebac je uredu ali opet duphaston i strogo mirovanje...
Dobili smo dijagnozu rizik za spontani pobacaj...kaze gin.da treba izgurat jos 3tjedna da dodjem do 18tt da bi dijagnoza presla sa rizika od spontanog pobacaja na rizik od prijevrenog porodja
A na zadnjoj kontroli ti nije bilo hematoma?? Zao mi je. Al mirovanje i bit ce to dobro :)
Sortiraj odgovore
Najstariji