Pozdrav zenske! I kod mene se pojavio plusic, jucer i danas, pa sam vec požurila pridružit se grupi.. 🙃 zvala sam gin, pregled je 12.06.
Prva bebica nam je i nadam se školskoj trudnoći 😁
Termin bi nam trebao biti krajem prvog mjeseca 2018godine
Sad sam 6tt 😀
dobrodošla paula!! tu smo negdje, ja sam danas ušla u sedmi tjedan, kada ti je prvi pregled?
Hej paula, vidim da si postavila pitanje o bolovima u ranoj trudnoći, mislim da nemaš razloga za brigu, osim ako su bolovi razarajući i krvariš, jer sad se sve širi,, i mene križa bole i stomak me ponekad žigne...ali ipak se posavjetuj sa svojim gin.
I ja sam rodila sina 14.06, isto indukcija i nakon 16 h rodila, vaginalno uz pomoć vakuma, i naravno da postoji šansa da sad rodiš prirodno i vaginalno, bez indukcije i carskog, mislim da se svaka trudnoća razlikuje jedna od druge, nadam se da će ti i druge cure znati bolje reći, pogotvo ako ih ima tu koje su rodile na carski..
Jana i Paula, dobrodosle!
Ne mogu naci Paulino pitanje o carskom pa ako mozes ponoviti, mozda ja imam odgovor. Dvaput sam imala carski...
Pretpostavljam da vas zanima moze li se nakon prvog carskog roditi prirodno? Moze, naravno. I ja sam trebala drugi porod prirodno ali dosla sam prekasno u rodiliste, curila mi je plodna, nije bilo vremena da mi se poticu trudovi, zatvorena skroz tako da sam dosla u 17:30, cekali su malo ako se sta samo od sebe pokrene, a u 20:00 sam poljubila svoju djevojcicu Nakon dva carska, sada me automatski ceka i treci.
Lunale, nisam znala da imaš dvoje djece, mislila sam samo jedno. Koliko ima godina starije?
Dvoje, dvoje... dvi cure. Prvu sam rodila sa 21, u veljaci je napunila 15! Ja sam ti stara babuskara, 36 iman
Ja sam te zamišljala kao mladu ali pametnu curicu, 😊😊 i tako već stariju kćer imaš? Super! Jel se sad nadaš sinčiću? Joj da meni bi sad jedna od 15 da mi suđe opere 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji