Dobro jutro trudnice!
Znaci ima nas od 24 do 36! veselo i saroliko drustvance 🤗
Dalmatinka, ja sam proplakala cijelu proslu trudnocu 😂
Mrs., dobrodosla nam!
Ja imam 26, prva trudnoca 😊
Jutro cure!!
Što se tiče farbanja, kažu da je bolje izbjegavati prva tri mjeseca, i ja sam se u prvoj T dva put farbala ali nakon ta tri mj. Sad sam sijeda katastrofa, čim dođem u hrv u devetom mj,, tad ću aBd već biti 4 mj trudna pa ću tad u frizerski nek me srede 😊😝
Gitta, sad kad si to spomenila, i meni se vratio film. U pravu si, prva 3 mj se nisam ni ja bojala! Na to sam skroz zaboravila pa sam nekidan bila u frizera... koja sam ja tuka! Valjda ce sve bit ok
I cijelo jutro mi je mucnina ali ne povracam. Kad su vama pocele mucnine? Nikad ih nisam imala i nadam se da mi je ovo samo danas...
P.S. evo nam i Gitte u babuskare sa sijedom kosom
salim se Gitta, ako ce te utjesiti i ja sam rano imala one antene sijedih na glavi
Ja s tim imam srecu, jos se nista ne vidi, a i inače se ne farbam pa..
Ali zanima me jedna druga stvar, ja živim na moru pa mi je normalno sunčat se.. sta mislite o tome? I naravno da na plazu idem u 16h..
Zanima me i koju ste kremu protiv strija i onih smeđih fleka koristile?
Ja s tim imam srecu, jos se nista ne vidi, a i inače se ne farbam pa..
Ali zanima me jedna druga stvar, ja živim na moru pa mi je normalno sunčat se.. sta mislite o tome? I naravno da na plazu idem u 16h..
Zanima me i koju ste kremu protiv strija i onih smeđih fleka koristile?
I ja san na moru. Doduse jos nisan nasla kupaci pa se ne suncan al mislin da je iza 16h skroz uredu.. bitno je kupat se na cistim plazama di ima sta manje ljudi, sta je meni poprilicno tesko nac ovde.. i naravno izbjegavat bazene...
Lunale, ja san imala mucnine nekih 10ak dana 8,9 tj... cili dan uzasna mucnina bez povracanja.. sad vise neman mucnina ali nmg jest sve...nazalost mucno mi je od kuhanog i przenog..tako da nez sta da jeden osim sendvica 🤔
Ja idem slijedeci tjedan na pramenove. Izrast mi je na pol glave, izgledam ko strasilo! Fizerka mi je rekla da se nakon 3 mj. moze normalno farbati. Tak da budem opet pristojna izgleda
Sto se tice mucnina, meni su pocele u 7tt, jos nisu gotove, al se smiruje.
Pozdrav svima!
I kod mene stiže jedna zimska bebica, termin je 15.12.
Zanima me muče li koju od vas bolovi u križima, meni su se pojavili prije tri dana i od tada se povremeno javljaju kroz cijeli dan, osim po noći...
Pozdrav svima!
Zanima me muče li koju od vas bolovi u križima, meni su se pojavili prije tri dana i od tada se povremeno javljaju kroz cijeli dan, osim po noći…
Meni su se javile u 10om tj...uz skoliozu mi je jos samo to tribalo .. al s obzirom da imam veliku cistu zbog koje moran mirovat, odem svaki dan po pola sata prosetat da se razgiban..a i uskoro krece kupanje tako da se nadan da nece bit strasno.... ali ako imas urednu trudnocu raspitaj se o pilatesu za trudnice i sl...to je vrh...ja san imala u planu al nazalost propa je :/
Lunale, ma i ja kažem da sam ko neka baba, puno mi je sijedih ali samo naprijed i na izrstu naprijed, iza ništa!
što se tiče kupanja, ja sam mislila ići na bazene ali se mislim, jer možda nije baš dobro ići, iako bi to bilo kao neki spa ili tako nešto, ne oni bazeni gdje je hrpa ljudi.
što se tiče mučnina, imala sam ih cijeli prošli tjedan ali evo zadnja dva dana ništa, nadam se da ih više neću niti imati.
Tonka dobrodošla!! ne brini, to je normalno, sve se širi i rasteže, i mene boli u križima i nekad i stomak.
Jana, mislim da će ti svaka krema pomoći da smanjiš da ti stomak popuca, ako na to misliš, jer će kožu učiniti elastičnom. ne troši bezze na kreme samo zao jer na njima piše da su za strije. i maži stalno, ja sam zadnja dva mj u prvoj T izgubila volju pa sam dvaput tjedno mazala, pa mi sad stomak ima dosta strija, jer mi je stomak naglo skočio u zadnja dva mj. prvih šest mi se stomak nije niti vidio. sjećam se da se ginićka već bila zabrinula zašto mi stomak ne raste i onda odjednom-bum!
Pozdrav svima!
Zanima me muče li koju od vas bolovi u križima, meni su se pojavili prije tri dana i od tada se povremeno javljaju kroz cijeli dan, osim po noći…
Meni su se javile u 10om tj…uz skoliozu mi je jos samo to tribalo .. al s obzirom da imam veliku cistu zbog koje moran mirovat, odem svaki dan po pola sata prosetat da se razgiban..a i uskoro krece kupanje tako da se nadan da nece bit strasno…. ali ako imas urednu trudnocu raspitaj se o pilatesu za trudnice i sl…to je vrh…ja san imala u planu al nazalost propa je :/
U prvoj trudnoći nisam imala nikakvih tegoba osim mučnina i natečenih stopala pa me ovo malo uplašilo... nažalost, pilates ni kod mene ne dolazi u obzir jer imam već bebicu od 5 mjeseci pa mi uz nju to baš i nije moguće uskladiti... Ali zato svakodnevno šećemo, a još malo ćemo i na more pa će valjda biti bolje. Kad sam bila trudna s njom, plivanje mi je bilo super!
Sortiraj odgovore
Najstariji